Ονομάστηκαν Τα Πιο Όμορφα Δίδυμα στον Πλανήτη, Περιμένετε Μέχρι Να Δείτε Πως Είναι Σήμερα

Η Jaqi και ο Kevin Clements περίμεναν με ανυπομονησία τη γέννηση των διδύμων τους. Όταν η Jaqi όμως γέννησε πρόωρα, το ευτυχισμένο ζευγάρι φοβόταν για τα χειρότερα. Στο τέλος, οι νέοι γονείς καλωσόρισαν στον κόσμο δυο χαρούμενα και υγιή κορίτσια.

Η Ava Marie και η Leah Rose γεννήθηκαν το 2010. Από την αρχή ήταν εμφανές πως αυτά τα κορίτσια ήταν λίγο διαφορετικά. Με τη βοήθεια και την καθοδήγηση της μητέρας τους, τα πρόωρα μωρά θα μεγάλωναν να γίνουν επιτυχημένα διεθνή μοντέλα.

Οι Clemens ήταν ένα ευτυχισμένα παντρεμένο ζευγάρι. Είχαν ήδη έναν γιο. Ωστόσο, αισθάνονταν την ανάγκη να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Και οι δύο γονείς ήθελαν μια κόρη για να ολοκληρώσει την οικογένεια.

Όταν ο γιος τους έγινε 2 ετών, η Jaqi ανακάλυψε πως ήταν έγκυος με δίδυμα. Για να γίνει ακόμα καλύτερο, το ζευγάρι θα έκανε όχι ένα αλλά δύο ίδια κοριτσάκια!

Με την ημερομηνία γέννησης να υπολογίζεται τον Αύγουστο, η Jaqi δεν περίμενε να σπάσουν τα νερά της στις αρχές Ιουλίου. Τα δίδυμα γεννήθηκαν 4 εβδομάδες νωρίτερα, στις 7 Ιουλίου το 2010. Κοιτώντας πίσω, η μητέρα πιστεύει πως η πρόωρη γέννηση ήταν ένα δείγμα της παρορμητικής και άφοβης προσωπικότητάς τους.

Από την γέννηση, ξένοι και συγγενείς έλεγαν το πόσο μοναδική είναι η εμφάνιση των κοριτσιών.

Καθώς τα κορίτσια μεγάλωναν, τα λαμπερά μαλλιά, το τέλειο δέρμα και η καταπληκτική δομή του προσώπου κέντριζαν το ενδιαφέρον όλων όσων γνώριζαν.

Μαζί με τα κοπλιμέντα, όλοι έλεγαν στην Jaqi να σκεφτεί μια καριέρα μοντέλου για τα πανέμορφα κορίτσια της.

Σύντομα, κυνηγοί ταλέντων πλησίασαν τους Clemens για πρακτορεία μοντέλων. Τους έδιναν μεγάλα συμβόλαια και υποσχέσεις φήμης και χρημάτων για τα όμορφα μικρά κορίτσια. Η Jaqi ήταν προσεκτική.

Ήθελε τα κορίτσια της να έχουν όλα όσα αξίζουν, αλλά φοβόταν τις επιπτώσεις μιας καριέριας μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας πως θα τις επηρέαζε.  Ακόμα φοβόταν κακούς ανθρώπους θα ήθελαν να χρησιμοποιήσουν τις εικόνες των παιδιών της για διεστραμμένους σκοπούς.

Παρά τις αντιρρήσεις της, στην ηλικία των 6 μηνών, τα κορίτσια μπήκαν σε ένα πρακτορείο με βάση το Los Angeles. Η μητέρα των τριών σύντομα ανακάλυψε πως το να χειρίζεται την καριέρα τους και τις υποχρεώσεις στο σπίτι ήταν πολύ δύσκολο.

Με τον δίχρονο γιο της, ήταν δύσκολο να τις πηγαίνει σε φωτογραφήσεις και οντισιόν ενώ παράλληλα έπρεπε να κρατάει και το νοικοκυριό. Μετά από τρεις μήνες, η Jaqi άλλαξε γνώμη και σταμάτησε την καριέρα τους.

Πριν τη γρήγορη καριέρα τους, η Jaqi και ο Kevin αισθάνονταν πως θα ήταν καλύτερο για τα κορίτσια να έχουν μια φυσιολογική ζωή.

Μεγαλώνοντας με συνομήλικους στο σχολείο θα τους έδινε δυνατότητες και ευκαιρίες που δε θα είχαν ως παιδιά σταρ. Τα δίδυμα ήταν ευτυχισμένα στο σχολείο, παίζοντας με τον αδερφό τους και μαθαίνοντας δεξιότητες της ζωής.

Καθώς περνούσε ο καιρός ωστόσο, η Jaqi και ο Kevin άρχισαν να σκέπτονται την επιλογή τους. Μήπως υποτιμούσαν τις δυνατότητες των κοριτσιών με το να είναι τόσο προσεκτικοί;

Φίλοι και άγνωστοι συνέχιζαν να λένε στο ζευγάρι να σκεφτεί μία καριέρα στο μόντελινγκ για τα ολόιδια δίδυμα. Με τον καιρό, το ζευγάρι άρχισε πάλι να αλλάζει γνώμη.

Η Jaqi συνειδητοποίησε πως οι κόρες της έπρεπε να πάρουν μέρος στην απόφαση. Αού οι εικόνες και οι κόποι τους θα ήταν τα συστατικά για να πετύχουν σε μια τέτοια καριέρα, η έπρεπε οι ίδιες να λάβουν την απόφαση.

Πόσο χρονών έπρεπε να είναι τα κορίτσια για να τους εμπιστευθούν την απόφαση; Η Jaqi και ο Kevin το σκέφτηκαν πάρα πολύ καλά.

Η Jaqi αποφάσισε πως το αίσθημα τους θα τους οδηγούσε. Κατά τη διάρκεια της ζωής τους το νούμερο 7 τους έφερνε τύχη.

Και σύμφωνα με την μοίρα, τα δίδυμα έγιναν 7 στις 7 Ιουλίου του 2017. Η Jaqi το είδε σαν σημάδι.

Τα δίδυμα στο σχολείο είχαν πολλές δραστηριότητες όπως κολύμπι και χορό. Κοντά στα 7α γενέθλιά τους, το ζευγάρι ρώτησε τις κόρες του αν θα ήθελαν να προσθέσουν το μόντελινγκ στις δραστηριότητές τους.

Ακόμα και σε μικρή ηλικία, τα κορίτσια λάτρευαν τον φακό. Μια καριέρα στο μόντελινγκ φαινόταν τέλεια για τις εξωστρεφείς προσωπικότητές τους.

Δεν ήταν έκπληξη για κανέναν μόλις τα κορίτσια όρμηξαν στην ευκαιρία να γίνουν επαγγελματίες μοντέλα. Τους άρεσε πολύ να παίζουν και είδαν την κίνηση ως ευκαιρία να επεκτείνουν το ακροατήριό τους.

Σε μια προσπάθεια να τις κρατήσει μακριά από κινδύνους του χώρου του μόντελινγκ, η Jaqi αποφάσισε τα κορίτσια να αρχίσουν σιγά σιγά.

Η πρώτη τους δουλειά ήρθε από έναν γείτονα που είχε μαγαζί με παιδικά ρούχα. Χρειάζονταν μοντέλα για να δείξει την κολεξιόν του.

Η δουλειά δεν ήταν μόνο ασφαλής, αλλά έδωσε και στα δίδυμα την ευκαιρία να έχουν επαγγελματικές φωτογραφίες και εμπειρία για να αρχίσουν την καριέρα τους.

Η πρώτη επαγγελματικής τους φωτογράφηση ήταν απόλυτη επιτυχία. Η Jaqi μοίρασε τις φωτογραφίες σε πρακτορεία ταλέντων, ελπίζοντας να βρει κάποιον να εκπροσωπήσει τα κορίτσια στην επιστροφή τους στη μόδα.

Οι γονείς ξεκίνησαν επίσης έναν λογαριασμό στο Instagram για να τους βρίσκουν πιο εύκολα πιθανόν πρακτορεία. Τα δίδυμα σύντομα είχαν πολλούς ακολούθους στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο λογαριασμός τους στο Instagram είχε εκατοντάδες χιλιάδες ακολούθους από όλον τον κόσμο. Αντί να ψάχνουν ένα πρακτορείο να τους εκπροσωπήσει, τα δίδυμα είχαν ξαφνικά προτάσεις από παντού, πρακτορεία και κυνηγούς ταλέντων.

Σε μια στρατηγική κίνηση, η Jaqi αποφάσισε να έρθει σε επαφή με δύο διαφορετικά πρακτορεία για να βοηθήσουν την καριέρα των διδύμων που άνθιζε.

Τα δίδυμα έκλεισαν συμβόλαιο με το Zuri Model και Talent, με βάση το Los Angeles. Επέλεξαν επίσης να δουλέψουν με το Dreamray Model και Talent στο Orange County, California.

Δουλεύοντας με δύο πρακτορεία τους επέτρεψε στα δίδυμα να έχουν περισσότερη δουλειά και να γίνουν γνωστές πιο γρήγορα.

Δουλεύοντας με δύο πρακτορεία δεν είναι πάντα εύκολο. Κάποια στιγμή, τα κορίτσια έλαβαν πρόσκληση για την ίδια οντισιόν και από τα δυο πρακτορεία.

Ήταν περίεργο, αλλά η  Jaqi κατάφερε να λύσει την παρεξήγηση γρήγορα. 

Το μόντελινγκ σύντομα έγινε οικογενειακή υπόθεση για τους Clemens. Ο μεγάλος αδερφός των κοριτσιών, ο Chase άρχισε να συμμετέχει στις φωτογραφήσεις.

Σύντομα υπέγραψε με τα ίδια πρακτορεία που εκπροσωπούσαν τις αδερφές.

Με την νέα τους επιτυχία στον κόσμο του μόντελινγκ, τα δίδυμα Clemens είχαν αποδείξει πως το 7 ήταν πραγματικά ο τυχερός αριθμός για ολόκληρη την οικογένεια. Τα κορίτσια συνέχισαν να καλλιεργούν το ταλέντο και το πάθος τους.

Και παρά την άμεση φήμη που απέκτησαν, ωστόσο, η Jaqi και ο Kevin συνέχισαν να ασφαλίζουν τα παιδιά τους από τα άσχημα κομμάτια αυτού του κόσμου λάμψης.

Η Jaqi ξεκίνησε ένα μπλοκ που περιέγραφε τις λεπτομέρειες του να καθοδηγεί την καριέρα στη μόδα των παιδιών της αλλά και την καριέρα τους ως ηθοποιοί. Στα ποστ της, σχολιάζει την πίεση, τις τεχνικές και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι κόρες της σε κάθε δουλειά. 

Από τις πόζες που ταιριάζουν σε ενηλίκους στο υπερβολικό μακιγιάζ, η Jaqi μιλάει για το πως προστατεύει τις κόρες της από τις μη ρεαλιστικές απαιτήσεις του κόσμου της μόδας.

Τα δίδυμα και ο αδερφός τους δεν είναι σίγουροι που θα τους οδηγήσει το μέλλον.

Ωστόσο με την μητέρα τους να τους στηρίζει κι να τους προστατεύει, σίγουρα όλοι θα μεγαλώσουν και θα γίνουν ευτυχισμένοι, υγιείς και καλοί ενήλικες.

Αν και ατά τα όμορφα μικρά κορίτσια είναι ομοζυγωτικά δίδυμα, και οι δύο έχουν το δικό τους, μοναδικό στυλ το οποίο μπορείτε να το δείτε στις φωτογραφίες σαν κι αυτή που φοράνε τα ίδια ρούχα,

αλλά ακόμα κι εδώ έχουν το δικό τους τύπο και στυλ στον τρόπο που ποζάρουν.

Εδώ βλέπουμε μια φωτογραφία από ένα άλλο ζευγάρι διάσημων διδύμων μοντέλων, τα δίδυμα McClure, που ποζάρουν δίπλα στα δίδυμα Clements.

Αυτά τα τέσσερα όμορφα κορίτσια είναι η απόδειξη πόσο καταπληκτικό το ανθρώπινο σώμα και η γενετική είναι και πως τα πανέμορφα παιδιά μοιάζουν πριν ακόμα φτάσουν την ενηλικίωσή τους.

Εδώ βλέπουμε τα δίδυμα με τον μεγάλο τους αδερφό, ο οποίος επίσης έχει τα ανοιχτά καστανά/ξανθά μαλλιά, τέλεια δομή προσώπου και υπέροχα μπλε μάτια. Η οικογένεια σίγουρα κέρδισε το τζόκερ της γενετικής και έκανα πανέμορφα παιδιά.

Ο αδερφός έχει υπογράψει επίσης με ένα πρακτορείο μοντέλων τώρα και χτίζει τη δική του καριέρα και εμπειρία στο χώρο.

Αν και η Jaqi και ο Kevin αποφάσισαν πως είναι καλύτερο για τα δίδυμα να τα αφήσουν να έχουν μια κανονική ζωή, να τα αφήσουν να έχουν μια παιδική ηλικία όπως όλοι οι άλλοι, η καριέρα τους ήταν πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού τους.

Τα δίδυμα ήταν χαρούμενα με τις ζωές τους, πηγαίνοντας στο σχολείο, μαθαίνοντας να παίζουν με τον αδερφό τους, και με το να είναι απλά παιδιά, και τώρα είναι διάσημες παγκοσμίως.

Όταν η Jaqi κατάλαβε πως οι κόρες της ήταν αρκετά μεγάλες για να έχουν λόγο πάνω το μέλλον τους, εκείνη και ο σύζυγός της άρχισαν να σκέφτονται πως θα συμπεριλάβουν τις κόρες τους στην απόφαση χωρίς αυτή να γίνει απλά βιαστικά.

Η απόφαση ήταν μια φανταστική καθώς τώρα τα κορίτσια είναι κάποια από τα πιο σημαντικά παιδιά μοντέλα στο χώρο.

Τα δίδυμα εργάζονται τόσο στο Zuri Model και Talent και στο Dreamray Model και Talent, και τα δύο με βάση το Los Angeles ώστε τα κορίτσια να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερες ευκαιρίες

και ώστε να έχουν περισσότερη φήμη και τις δουλειές που επιφέρουν περισσότερα χρήματα.

Η μητέρα τους, Jaqi, έχει και το δικό της μπλοκ όπου μιλάει για τις εμπειρίες τους στο χώρο της μόδας και πως είναι να τρέχει τρεις καριέρες.

Ακόμα μιλάει για το τι χρειάζεται να τις προστατεύσει και το πως αυτή και ο άνδρας της δουλεύουν για να μεγαλώσουν τρία παιδιά που θα γίνουν φυσιολογικοί και υγιείς ενήλικες, παρά τις σπουδαίες καριέρες τους στη μόδα.

Κάποιες από τις φωτογραφίες τους έχουν στυλ που είναι πιο συνηθισμένα σε ενήλικα μοντέλα αλλά με μία γλυκιά, παιδική διαφοροποίηση.

Η μητέρα τους διαβεβαιώνει πως όλες οι δουλειές που παίρνουν τα παιδιά της είναι ασφαλείς, και πως είναι κατάλληλες για την ηλικία τους τόσο για τον γιο όσο και για τις υπέροχες κόρες.

Πολλές από τις φωτογραφήσεις γίνονται με απαλό φωτισμό, παστέλ χρώματα και παραμυθένια τοπία

που βοηθάνε και προσθέτουν στην αιθέρια εικόνα και το απαλό, κοριτσίστικο στυλ τους.

Ακόμα και μια καθημερινή φωτογράφιση δίπλα σε ένα ξύλινο φράχτη φαίνεται επαγγελματική με αυτά τα δύο πολύ όμορφα κορίτσια.

Τα έντονα μπλε μάτια τους κάνουν το βλέμμα τους ακόμα πιο εντυπωσιακό και πολύ πιο όμορφο.

Που και που τα δίδυμα φωτογραφίζονται και μόνες τους

και κάθε φωτογραφία είναι τόσο όμορφη όσο και όταν το ζευγάρι φωτογραφίζεται μαζί.

Εδώ μπορείτε να δείτε πως ακόμα κι όταν το κορίτσι φοράει μια γούνα σαν κασκόλ, μοιάζει αθώα και νέα,

κάτι που σίγουρα μια -σύντομα- εννιάχρονη θα έπρεπε να μοιάζει στις φωτογραφίες της.

Η μητέρα των κοριτσιών λέει πως λατρεύουν τα πλάνα δράσεις καθώς και κάθε φωτογράφιση που τους επιτρέπει να σηκωθούν και να κινηθούν.

Πράγμα που ταιριάζει τέλεια στην ενεργητική τους προσωπικότητα.

Όταν το ζευγάρι είναι μαζί μπορείτε να δείτε την αγάπη που έχουν μεταξύ τους η μία στα μάτια της άλλης,

είναι πραγματικά μοναδικό πως μπορούν να βαδίζουν σε αυτό το ταξίδι μαζί.

Κάποιες φορές στις φωτογραφίσεις φοράνε ρούχα που είναι εντελώς διαφορετικά

και αυτό δείχνει τη δική τους προσωπική αίσθηση του στυλ και την αγάπη για την μόδα και για κάθε τι ενδιαφέρον.

Ακόμα κι όταν κάνουν φωτογραφίσεις που είναι πρωτοποριακές και κάπως για πιο ενήλικες ακόμα οι αστείες τους προσωπικότητες εγγράφονται στο φακό

και ακόμα μοιάζουν με παιδιά.

Ακόμα τους αρέσει να δείχνουν τα ενδιαφέροντά τους όπως ο χορός και ο αθλητισμός μέσα από τις φωτογραφίσεις τους.

Εδώ τις βλέπουμε σε μια πόζα για αθλητικά είδη από μία γλυκιά και μοντέρνα φωτογραφία που είναι και όμορφη παράλληλα.

Εδώ βλέπουμε τα κορίτσια ντυμένα σαν πραγματικές πριγκίπισσες με φορέματα σε έναν θρόνο από μετάξι και ασήμι.

Αυτό είναι ένα παιχνίδι που κάθε κορίτσι θα αγαπούσε και αυτά τα δύο παιδιά μπορούν και το ζουν κάθε μέρα.

Ενώ πολλοί φωτογράφοι θέλουν να ντύσουν τα κορίτσια με τα ίδια ρούχα,

οι φωτογραφίες όπου είναι ντυμένες διαφορετικά δημιουργούν μια πολύ ενδιαφέρουσα αίσθηση και μια καταπληκτική φωτογραφία που αναδεικνύει τα μοναδικά στυλ των κοριτσιών.

Ακόμα και οι φωτογραφίες όπου το φόντο δεν είναι ολοκληρωμένο και έχει μπει στο πλάνο μία άσχετη πάπια είναι καταπληκτικές

και δείχνουν πραγματικά τις πολλές πλευρές των διδύμων που έχουν και το πως έχουν ταλέντο και μπορούν να δείχνουν κοριτσάκια και μεγάλες κοπέλες ταυτόχρονα.

Εδώ βλέπουμε τα δίδυμα να κοιτάνε η μία στα μάτια της άλλης,

σίγουρα έχουν αναπτύξει μεταξύ τους έναν πολύ στενό δεσμό σε αυτό το ταξίδι που κάνουν μαζί.

Εδώ βλέπουμε τα κορίτσια να φοράνε τα ίδια ρούχα και το ίδιο καπέλο,

μόνο σε διαφορετικά χρώματα.

Τα κορίτσια είναι πολύ όμορφα και μοιάζουν κοπέλες σε κάποιες φωτογραφίες αλλά παιδάκια σε άλλες

δείχνοντας το πως προσαρμόζουν τα στυλ τους και τον τρόπο με τον οποίον αλλάζουν με μία απλή πόζα.

Εδώ τις βλέπουμε να φορούν αθλητικά με ένα μεγαλύτερο μοντέλο.

Τα κορίτσια μοιάζουν ακόμα μικρά και αθώα και όπως όλα τα παιδιά, κάτι που ήταν πολύ σημαντικό για την μητέρα τους.

Τα κορίτσια έχουν σχεδόν 600,000 ακολούθους στο Instagram και ο αριθμός σίγουρα θα μεγαλώσει κι άλλο.

Η μητέρα τους δουλεύει ακούραστα για να κρατήσει τον λογαριασμό τους ενημερωμένο και να βεβαιωθεί πως τον παρακολουθούν οι θαυμαστές τους.

Αυτά τα πανέμορφα μικρά κορίτσια σίγουρα θα συνεχίσουν να σκαρφαλώνουν προς την κορυφή και να έχουν κι άλλη δημοσιότητα

καθώς συνεχίζουν με τη δουλειά τους ως μοντέλα.

Τα κορίτσια συχνά φωτογραφίζονται με άλλα μοντέλα που είναι λίγο μεγαλύτερα από εκείνες

πράγμα που υπενθυμίζει σε εκείνους που βλέπουν τις φωτογραφίες πως είναι απλά παιδιά και όχι ενήλικα μοντέλα όπως θα περιμένατε σε τέτοιες περιπτώσεις.

Μονάχα ο χρόνος θα δείξει τι ο κόσμος και η βιομηχανία της μόδας επιφυλάσσει για αυτά τα όμορφα μικρά κορίτσια.

Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε πως η μητέρα τους και ο πατέρας τους θα συνεχίσουν να επιδιώκουν μόνο το καλύτερο για τα κορίτσια και πως θα συνεχίσουν να εργάζονται και να προσπαθούν να προστατεύσουν τις κόρες τους από τον σκληρό κόσμο μέσα στον οποίον ζούμε.

 

 

 

 

Ονομάστηκαν Τα Πιο Όμορφα Δίδυμα στον Πλανήτη, Περιμένετε Μέχρι Να Δείτε Πως Είναι Σήμερα

Η Jaqi και ο Kevin Clements περίμεναν με ανυπομονησία τη γέννηση των διδύμων τους. Όταν η Jaqi όμως γέννησε πρόωρα, το ευτυχισμένο ζευγάρι φοβόταν για τα χειρότερα. Στο τέλος, οι νέοι γονείς καλωσόρισαν στον κόσμο δυο χαρούμενα και υγιή κορίτσια.

Η Ava Marie και η Leah Rose γεννήθηκαν το 2010. Από την αρχή ήταν εμφανές πως αυτά τα κορίτσια ήταν λίγο διαφορετικά. Με τη βοήθεια και την καθοδήγηση της μητέρας τους, τα πρόωρα μωρά θα μεγάλωναν να γίνουν επιτυχημένα διεθνή μοντέλα.

Οι Clemens ήταν ένα ευτυχισμένα παντρεμένο ζευγάρι. Είχαν ήδη έναν γιο. Ωστόσο, αισθάνονταν την ανάγκη να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Και οι δύο γονείς ήθελαν μια κόρη για να ολοκληρώσει την οικογένεια.

Όταν ο γιος τους έγινε 2 ετών, η Jaqi ανακάλυψε πως ήταν έγκυος με δίδυμα. Για να γίνει ακόμα καλύτερο, το ζευγάρι θα έκανε όχι ένα αλλά δύο ίδια κοριτσάκια!

Με την ημερομηνία γέννησης να υπολογίζεται τον Αύγουστο, η Jaqi δεν περίμενε να σπάσουν τα νερά της στις αρχές Ιουλίου. Τα δίδυμα γεννήθηκαν 4 εβδομάδες νωρίτερα, στις 7 Ιουλίου το 2010. Κοιτώντας πίσω, η μητέρα πιστεύει πως η πρόωρη γέννηση ήταν ένα δείγμα της παρορμητικής και άφοβης προσωπικότητάς τους.

Από την γέννηση, ξένοι και συγγενείς έλεγαν το πόσο μοναδική είναι η εμφάνιση των κοριτσιών.

Καθώς τα κορίτσια μεγάλωναν, τα λαμπερά μαλλιά, το τέλειο δέρμα και η καταπληκτική δομή του προσώπου κέντριζαν το ενδιαφέρον όλων όσων γνώριζαν.

Μαζί με τα κοπλιμέντα, όλοι έλεγαν στην Jaqi να σκεφτεί μια καριέρα μοντέλου για τα πανέμορφα κορίτσια της.

Σύντομα, κυνηγοί ταλέντων πλησίασαν τους Clemens για πρακτορεία μοντέλων. Τους έδιναν μεγάλα συμβόλαια και υποσχέσεις φήμης και χρημάτων για τα όμορφα μικρά κορίτσια. Η Jaqi ήταν προσεκτική.

Ήθελε τα κορίτσια της να έχουν όλα όσα αξίζουν, αλλά φοβόταν τις επιπτώσεις μιας καριέριας μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας πως θα τις επηρέαζε.  Ακόμα φοβόταν κακούς ανθρώπους θα ήθελαν να χρησιμοποιήσουν τις εικόνες των παιδιών της για διεστραμμένους σκοπούς.

Παρά τις αντιρρήσεις της, στην ηλικία των 6 μηνών, τα κορίτσια μπήκαν σε ένα πρακτορείο με βάση το Los Angeles. Η μητέρα των τριών σύντομα ανακάλυψε πως το να χειρίζεται την καριέρα τους και τις υποχρεώσεις στο σπίτι ήταν πολύ δύσκολο.

Με τον δίχρονο γιο της, ήταν δύσκολο να τις πηγαίνει σε φωτογραφήσεις και οντισιόν ενώ παράλληλα έπρεπε να κρατάει και το νοικοκυριό. Μετά από τρεις μήνες, η Jaqi άλλαξε γνώμη και σταμάτησε την καριέρα τους.

Πριν τη γρήγορη καριέρα τους, η Jaqi και ο Kevin αισθάνονταν πως θα ήταν καλύτερο για τα κορίτσια να έχουν μια φυσιολογική ζωή.

Μεγαλώνοντας με συνομήλικους στο σχολείο θα τους έδινε δυνατότητες και ευκαιρίες που δε θα είχαν ως παιδιά σταρ. Τα δίδυμα ήταν ευτυχισμένα στο σχολείο, παίζοντας με τον αδερφό τους και μαθαίνοντας δεξιότητες της ζωής.

Καθώς περνούσε ο καιρός ωστόσο, η Jaqi και ο Kevin άρχισαν να σκέπτονται την επιλογή τους. Μήπως υποτιμούσαν τις δυνατότητες των κοριτσιών με το να είναι τόσο προσεκτικοί;

Φίλοι και άγνωστοι συνέχιζαν να λένε στο ζευγάρι να σκεφτεί μία καριέρα στο μόντελινγκ για τα ολόιδια δίδυμα. Με τον καιρό, το ζευγάρι άρχισε πάλι να αλλάζει γνώμη.

Η Jaqi συνειδητοποίησε πως οι κόρες της έπρεπε να πάρουν μέρος στην απόφαση. Αού οι εικόνες και οι κόποι τους θα ήταν τα συστατικά για να πετύχουν σε μια τέτοια καριέρα, η έπρεπε οι ίδιες να λάβουν την απόφαση.

Πόσο χρονών έπρεπε να είναι τα κορίτσια για να τους εμπιστευθούν την απόφαση; Η Jaqi και ο Kevin το σκέφτηκαν πάρα πολύ καλά.

Η Jaqi αποφάσισε πως το αίσθημα τους θα τους οδηγούσε. Κατά τη διάρκεια της ζωής τους το νούμερο 7 τους έφερνε τύχη.

Και σύμφωνα με την μοίρα, τα δίδυμα έγιναν 7 στις 7 Ιουλίου του 2017. Η Jaqi το είδε σαν σημάδι.

Τα δίδυμα στο σχολείο είχαν πολλές δραστηριότητες όπως κολύμπι και χορό. Κοντά στα 7α γενέθλιά τους, το ζευγάρι ρώτησε τις κόρες του αν θα ήθελαν να προσθέσουν το μόντελινγκ στις δραστηριότητές τους.

Ακόμα και σε μικρή ηλικία, τα κορίτσια λάτρευαν τον φακό. Μια καριέρα στο μόντελινγκ φαινόταν τέλεια για τις εξωστρεφείς προσωπικότητές τους.

Δεν ήταν έκπληξη για κανέναν μόλις τα κορίτσια όρμηξαν στην ευκαιρία να γίνουν επαγγελματίες μοντέλα. Τους άρεσε πολύ να παίζουν και είδαν την κίνηση ως ευκαιρία να επεκτείνουν το ακροατήριό τους.

Σε μια προσπάθεια να τις κρατήσει μακριά από κινδύνους του χώρου του μόντελινγκ, η Jaqi αποφάσισε τα κορίτσια να αρχίσουν σιγά σιγά.

Η πρώτη τους δουλειά ήρθε από έναν γείτονα που είχε μαγαζί με παιδικά ρούχα. Χρειάζονταν μοντέλα για να δείξει την κολεξιόν του.

Η δουλειά δεν ήταν μόνο ασφαλής, αλλά έδωσε και στα δίδυμα την ευκαιρία να έχουν επαγγελματικές φωτογραφίες και εμπειρία για να αρχίσουν την καριέρα τους.

Η πρώτη επαγγελματικής τους φωτογράφηση ήταν απόλυτη επιτυχία. Η Jaqi μοίρασε τις φωτογραφίες σε πρακτορεία ταλέντων, ελπίζοντας να βρει κάποιον να εκπροσωπήσει τα κορίτσια στην επιστροφή τους στη μόδα.

Οι γονείς ξεκίνησαν επίσης έναν λογαριασμό στο Instagram για να τους βρίσκουν πιο εύκολα πιθανόν πρακτορεία. Τα δίδυμα σύντομα είχαν πολλούς ακολούθους στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο λογαριασμός τους στο Instagram είχε εκατοντάδες χιλιάδες ακολούθους από όλον τον κόσμο. Αντί να ψάχνουν ένα πρακτορείο να τους εκπροσωπήσει, τα δίδυμα είχαν ξαφνικά προτάσεις από παντού, πρακτορεία και κυνηγούς ταλέντων.

Σε μια στρατηγική κίνηση, η Jaqi αποφάσισε να έρθει σε επαφή με δύο διαφορετικά πρακτορεία για να βοηθήσουν την καριέρα των διδύμων που άνθιζε.

Τα δίδυμα έκλεισαν συμβόλαιο με το Zuri Model και Talent, με βάση το Los Angeles. Επέλεξαν επίσης να δουλέψουν με το Dreamray Model και Talent στο Orange County, California.

Δουλεύοντας με δύο πρακτορεία τους επέτρεψε στα δίδυμα να έχουν περισσότερη δουλειά και να γίνουν γνωστές πιο γρήγορα.

Δουλεύοντας με δύο πρακτορεία δεν είναι πάντα εύκολο. Κάποια στιγμή, τα κορίτσια έλαβαν πρόσκληση για την ίδια οντισιόν και από τα δυο πρακτορεία.

Ήταν περίεργο, αλλά η  Jaqi κατάφερε να λύσει την παρεξήγηση γρήγορα. 

Το μόντελινγκ σύντομα έγινε οικογενειακή υπόθεση για τους Clemens. Ο μεγάλος αδερφός των κοριτσιών, ο Chase άρχισε να συμμετέχει στις φωτογραφήσεις.

Σύντομα υπέγραψε με τα ίδια πρακτορεία που εκπροσωπούσαν τις αδερφές.

Με την νέα τους επιτυχία στον κόσμο του μόντελινγκ, τα δίδυμα Clemens είχαν αποδείξει πως το 7 ήταν πραγματικά ο τυχερός αριθμός για ολόκληρη την οικογένεια. Τα κορίτσια συνέχισαν να καλλιεργούν το ταλέντο και το πάθος τους.

Και παρά την άμεση φήμη που απέκτησαν, ωστόσο, η Jaqi και ο Kevin συνέχισαν να ασφαλίζουν τα παιδιά τους από τα άσχημα κομμάτια αυτού του κόσμου λάμψης.

Η Jaqi ξεκίνησε ένα μπλοκ που περιέγραφε τις λεπτομέρειες του να καθοδηγεί την καριέρα στη μόδα των παιδιών της αλλά και την καριέρα τους ως ηθοποιοί. Στα ποστ της, σχολιάζει την πίεση, τις τεχνικές και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι κόρες της σε κάθε δουλειά. 

Από τις πόζες που ταιριάζουν σε ενηλίκους στο υπερβολικό μακιγιάζ, η Jaqi μιλάει για το πως προστατεύει τις κόρες της από τις μη ρεαλιστικές απαιτήσεις του κόσμου της μόδας.

Τα δίδυμα και ο αδερφός τους δεν είναι σίγουροι που θα τους οδηγήσει το μέλλον.

Ωστόσο με την μητέρα τους να τους στηρίζει κι να τους προστατεύει, σίγουρα όλοι θα μεγαλώσουν και θα γίνουν ευτυχισμένοι, υγιείς και καλοί ενήλικες.

Αν και ατά τα όμορφα μικρά κορίτσια είναι ομοζυγωτικά δίδυμα, και οι δύο έχουν το δικό τους, μοναδικό στυλ το οποίο μπορείτε να το δείτε στις φωτογραφίες σαν κι αυτή που φοράνε τα ίδια ρούχα,

αλλά ακόμα κι εδώ έχουν το δικό τους τύπο και στυλ στον τρόπο που ποζάρουν.

Εδώ βλέπουμε μια φωτογραφία από ένα άλλο ζευγάρι διάσημων διδύμων μοντέλων, τα δίδυμα McClure, που ποζάρουν δίπλα στα δίδυμα Clements.

Αυτά τα τέσσερα όμορφα κορίτσια είναι η απόδειξη πόσο καταπληκτικό το ανθρώπινο σώμα και η γενετική είναι και πως τα πανέμορφα παιδιά μοιάζουν πριν ακόμα φτάσουν την ενηλικίωσή τους.

Εδώ βλέπουμε τα δίδυμα με τον μεγάλο τους αδερφό, ο οποίος επίσης έχει τα ανοιχτά καστανά/ξανθά μαλλιά, τέλεια δομή προσώπου και υπέροχα μπλε μάτια. Η οικογένεια σίγουρα κέρδισε το τζόκερ της γενετικής και έκανα πανέμορφα παιδιά.

Ο αδερφός έχει υπογράψει επίσης με ένα πρακτορείο μοντέλων τώρα και χτίζει τη δική του καριέρα και εμπειρία στο χώρο.

Αν και η Jaqi και ο Kevin αποφάσισαν πως είναι καλύτερο για τα δίδυμα να τα αφήσουν να έχουν μια κανονική ζωή, να τα αφήσουν να έχουν μια παιδική ηλικία όπως όλοι οι άλλοι, η καριέρα τους ήταν πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού τους.

Τα δίδυμα ήταν χαρούμενα με τις ζωές τους, πηγαίνοντας στο σχολείο, μαθαίνοντας να παίζουν με τον αδερφό τους, και με το να είναι απλά παιδιά, και τώρα είναι διάσημες παγκοσμίως.

Όταν η Jaqi κατάλαβε πως οι κόρες της ήταν αρκετά μεγάλες για να έχουν λόγο πάνω το μέλλον τους, εκείνη και ο σύζυγός της άρχισαν να σκέφτονται πως θα συμπεριλάβουν τις κόρες τους στην απόφαση χωρίς αυτή να γίνει απλά βιαστικά.

Η απόφαση ήταν μια φανταστική καθώς τώρα τα κορίτσια είναι κάποια από τα πιο σημαντικά παιδιά μοντέλα στο χώρο.

Τα δίδυμα εργάζονται τόσο στο Zuri Model και Talent και στο Dreamray Model και Talent, και τα δύο με βάση το Los Angeles ώστε τα κορίτσια να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερες ευκαιρίες

και ώστε να έχουν περισσότερη φήμη και τις δουλειές που επιφέρουν περισσότερα χρήματα.

Η μητέρα τους, Jaqi, έχει και το δικό της μπλοκ όπου μιλάει για τις εμπειρίες τους στο χώρο της μόδας και πως είναι να τρέχει τρεις καριέρες.

Ακόμα μιλάει για το τι χρειάζεται να τις προστατεύσει και το πως αυτή και ο άνδρας της δουλεύουν για να μεγαλώσουν τρία παιδιά που θα γίνουν φυσιολογικοί και υγιείς ενήλικες, παρά τις σπουδαίες καριέρες τους στη μόδα.

Κάποιες από τις φωτογραφίες τους έχουν στυλ που είναι πιο συνηθισμένα σε ενήλικα μοντέλα αλλά με μία γλυκιά, παιδική διαφοροποίηση.

Η μητέρα τους διαβεβαιώνει πως όλες οι δουλειές που παίρνουν τα παιδιά της είναι ασφαλείς, και πως είναι κατάλληλες για την ηλικία τους τόσο για τον γιο όσο και για τις υπέροχες κόρες.

Πολλές από τις φωτογραφήσεις γίνονται με απαλό φωτισμό, παστέλ χρώματα και παραμυθένια τοπία

που βοηθάνε και προσθέτουν στην αιθέρια εικόνα και το απαλό, κοριτσίστικο στυλ τους.

Ακόμα και μια καθημερινή φωτογράφιση δίπλα σε ένα ξύλινο φράχτη φαίνεται επαγγελματική με αυτά τα δύο πολύ όμορφα κορίτσια.

Τα έντονα μπλε μάτια τους κάνουν το βλέμμα τους ακόμα πιο εντυπωσιακό και πολύ πιο όμορφο.

Που και που τα δίδυμα φωτογραφίζονται και μόνες τους

και κάθε φωτογραφία είναι τόσο όμορφη όσο και όταν το ζευγάρι φωτογραφίζεται μαζί.

Εδώ μπορείτε να δείτε πως ακόμα κι όταν το κορίτσι φοράει μια γούνα σαν κασκόλ, μοιάζει αθώα και νέα,

κάτι που σίγουρα μια -σύντομα- εννιάχρονη θα έπρεπε να μοιάζει στις φωτογραφίες της.

Η μητέρα των κοριτσιών λέει πως λατρεύουν τα πλάνα δράσεις καθώς και κάθε φωτογράφιση που τους επιτρέπει να σηκωθούν και να κινηθούν.

Πράγμα που ταιριάζει τέλεια στην ενεργητική τους προσωπικότητα.

Όταν το ζευγάρι είναι μαζί μπορείτε να δείτε την αγάπη που έχουν μεταξύ τους η μία στα μάτια της άλλης,

είναι πραγματικά μοναδικό πως μπορούν να βαδίζουν σε αυτό το ταξίδι μαζί.

Κάποιες φορές στις φωτογραφίσεις φοράνε ρούχα που είναι εντελώς διαφορετικά

και αυτό δείχνει τη δική τους προσωπική αίσθηση του στυλ και την αγάπη για την μόδα και για κάθε τι ενδιαφέρον.

Ακόμα κι όταν κάνουν φωτογραφίσεις που είναι πρωτοποριακές και κάπως για πιο ενήλικες ακόμα οι αστείες τους προσωπικότητες εγγράφονται στο φακό

και ακόμα μοιάζουν με παιδιά.

Ακόμα τους αρέσει να δείχνουν τα ενδιαφέροντά τους όπως ο χορός και ο αθλητισμός μέσα από τις φωτογραφίσεις τους.

Εδώ τις βλέπουμε σε μια πόζα για αθλητικά είδη από μία γλυκιά και μοντέρνα φωτογραφία που είναι και όμορφη παράλληλα.

Εδώ βλέπουμε τα κορίτσια ντυμένα σαν πραγματικές πριγκίπισσες με φορέματα σε έναν θρόνο από μετάξι και ασήμι.

Αυτό είναι ένα παιχνίδι που κάθε κορίτσι θα αγαπούσε και αυτά τα δύο παιδιά μπορούν και το ζουν κάθε μέρα.

Ενώ πολλοί φωτογράφοι θέλουν να ντύσουν τα κορίτσια με τα ίδια ρούχα,

οι φωτογραφίες όπου είναι ντυμένες διαφορετικά δημιουργούν μια πολύ ενδιαφέρουσα αίσθηση και μια καταπληκτική φωτογραφία που αναδεικνύει τα μοναδικά στυλ των κοριτσιών.

Ακόμα και οι φωτογραφίες όπου το φόντο δεν είναι ολοκληρωμένο και έχει μπει στο πλάνο μία άσχετη πάπια είναι καταπληκτικές

και δείχνουν πραγματικά τις πολλές πλευρές των διδύμων που έχουν και το πως έχουν ταλέντο και μπορούν να δείχνουν κοριτσάκια και μεγάλες κοπέλες ταυτόχρονα.

Εδώ βλέπουμε τα δίδυμα να κοιτάνε η μία στα μάτια της άλλης,

σίγουρα έχουν αναπτύξει μεταξύ τους έναν πολύ στενό δεσμό σε αυτό το ταξίδι που κάνουν μαζί.

Εδώ βλέπουμε τα κορίτσια να φοράνε τα ίδια ρούχα και το ίδιο καπέλο,

μόνο σε διαφορετικά χρώματα.

Τα κορίτσια είναι πολύ όμορφα και μοιάζουν κοπέλες σε κάποιες φωτογραφίες αλλά παιδάκια σε άλλες

δείχνοντας το πως προσαρμόζουν τα στυλ τους και τον τρόπο με τον οποίον αλλάζουν με μία απλή πόζα.

Εδώ τις βλέπουμε να φορούν αθλητικά με ένα μεγαλύτερο μοντέλο.

Τα κορίτσια μοιάζουν ακόμα μικρά και αθώα και όπως όλα τα παιδιά, κάτι που ήταν πολύ σημαντικό για την μητέρα τους.

Τα κορίτσια έχουν σχεδόν 600,000 ακολούθους στο Instagram και ο αριθμός σίγουρα θα μεγαλώσει κι άλλο.

Η μητέρα τους δουλεύει ακούραστα για να κρατήσει τον λογαριασμό τους ενημερωμένο και να βεβαιωθεί πως τον παρακολουθούν οι θαυμαστές τους.

Αυτά τα πανέμορφα μικρά κορίτσια σίγουρα θα συνεχίσουν να σκαρφαλώνουν προς την κορυφή και να έχουν κι άλλη δημοσιότητα

καθώς συνεχίζουν με τη δουλειά τους ως μοντέλα.

Τα κορίτσια συχνά φωτογραφίζονται με άλλα μοντέλα που είναι λίγο μεγαλύτερα από εκείνες

πράγμα που υπενθυμίζει σε εκείνους που βλέπουν τις φωτογραφίες πως είναι απλά παιδιά και όχι ενήλικα μοντέλα όπως θα περιμένατε σε τέτοιες περιπτώσεις.

Μονάχα ο χρόνος θα δείξει τι ο κόσμος και η βιομηχανία της μόδας επιφυλάσσει για αυτά τα όμορφα μικρά κορίτσια.

Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε πως η μητέρα τους και ο πατέρας τους θα συνεχίσουν να επιδιώκουν μόνο το καλύτερο για τα κορίτσια και πως θα συνεχίσουν να εργάζονται και να προσπαθούν να προστατεύσουν τις κόρες τους από τον σκληρό κόσμο μέσα στον οποίον ζούμε.

Advertisement