Έχασε το σκυλάκι του σε μία βόλτα και το βρήκε να συμπεριφέρεται παράξενα σε ένα εγκαταλελειμμένο νεκροταφείο

Πως θα αντιδρούσατε αν το σκυλί σας ξαφνικά άρχιζε να συμπεριφέρεται παράξενα κατά την διάρκεια της βόλτας; Αυτό ακριβώς συνέβη στον Steven όταν πήγε έναν περίπατο με τον σκύλο του τον Keto. Ο Keto άρχισε ξαφνικά να συμπεριφέρεται παράξενα, το λουρί έφυγε από τα χέρια του Steven και ο σκύλος άρχισε να τρέχει προς ένα νεκροταφείο εκεί κοντά.

Πηγή: Fact Ahead

Ο Steven βρήκε τον σκύλο του να σκάβει μανιασμένα έναν από τους τάφους. Και ξαφνικά ο Steven έπρεπε να καλέσει την αστυνομία, ενώ συνελήφθησαν δεκάδες άτομα. Αλλά τί τάραξε την Keto, και τι βρήκε μέσα στον τάφο;

Μία απλή βόλτα με τον σκύλο

Ο Steven και το χάσκι του, η Keto, είχαν μία υπέροχη φιλία. Όποτε γυρνούσε ο Steven από τη δουλειά, έβγαζε την Keto μία απογευματινή βόλτα. Το προηγούμενο βράδι είχε χιονίσει, γι’ αυτό ο Steven αποφάσισε να εξερευνήσει την περιοχή.

Πηγή: Fact Ahead

Κατά την διάρκεια της βόλτας, η Keto άρχισε να γαυγίζει σαν τρελή, και τραβούσε το λουρί του με μανία. Ο Steven δεν μπορούσε πλέον να την συγκρατήσει. Προσπάθησε να περπατήσει προς την αντίθετη κατεύθυνση για να της αποσπάσει την προσοχή. Τί άραγε έκανε τον σκύλο να φέρεται τόσο περίεργα;

Το εγκαταλειμμένο νεκροταφείο

Πριν ακόμα ο Steven καταφέρει να πάρει τον έλεγχο της κατάστασης, η Keto άρχισε να τραβάει το λουρί και μαζί τον Steven. Αυτό προκάλεσε μεγάλη έκπληξη στον Steven, καθώς ο Keto ποτέ δεν συμπεριφέρονταν με τον τρόπο αυτό. Ο Steven έχασε τον έλεγχο του λουριού και η Keto άρχισε να τρέχει.

Πηγή: Fact Ahead

Η Keto κατευθύνονταν προς ένα νεκροταφείο εκεί κοντά. Όταν ο Steven το συνειδητοποίησε, τον κυρίευσε ένα περίεργο συναίσθημα. Κανένας δεν πήγαινε σε αυτό το νεκροταφείο, και ουσιαστικά ήταν εγκαταλειμμένο. Οι περισσότεροι είχαν μεταφέρει τους νεκρούς τους σε ένα νεότερο νεκροταφείο σε άλλη περιοχή της πόλης.

Φρέσκα λουλούδια

Ο Steven άρχισε να τρέχει πίσω από την Keto μέχρι που μπήκανε στο νεκροταφείο. Είδε πως σταδιακά δεν έτρεχε τόσο πολύ, γι’ αυτό κι αυτός άρχισε να περπατάει. Γύρω τους δεν βρισκόταν κανένας. Καθώς προσπάθησε να πάρει μια ανάσα από το απρόσμενο τρέξιμο, συνειδητοποίησε πως το νεκροταφείο είχε κάτι περίεργο.

Πηγή: Fact Ahead

Υπήρχαν πολλά φρέσκα λουλούδια γύρω από το παλιό νεκροταφείο. Αυτό προκάλεσε μεγάλη έκπληξη στον Steven. Βλέπετε, αντί για μάρμαρο, στους τάφους υπήρχαν μόνο ξύλινοι σταυροί. Δεν υπήρχε περίπτωση να βρεις τον σωστό τάφο – έπρεπε να σταματήσεις για να διαβάσεις τις επιγραφές.

Ένστικτο κυνηγού

Και αφού τριγύρω τους όλα ήταν καλυμμένα με χιόνι, ο Steven αναρωτιόταν πώς κάποιος θα περιηγούνταν στο μέρος. Ήταν καταχείμωνο, και τα φρέσκα λουλούδια ξεχώριζαν μπροστά στους λευκούς σταυρούς. Ο Steven φώναξε την Keto με το όνομά της και αμέσως άκουσε το σκυλάκι να του γαυγίζει.

Πηγή: Fact Ahead

Η Keto είχε σταματήσει σε έναν συγκεκριμένο τάφο εκεί κοντά. Ο συγκεκριμένος τάφος είχε και φρέσκα λουλούδια πάνω του. Όταν ο Steven την πρόφτασε, η Keto έκανε κύκλους γύρω από τον τάφο, με τη μύτη της στο έδαφος. Φαίνεται πως αυτό που την ενοχλούσε ήταν κοντά. Ο Steven κοίταξε τριγύρω και δεν μπορούσε να εντοπίσει τίποτα περίεργο.

Περίεργη συμπεριφορά

Η Keto ξαφνικά πάγωσε και έμεινε ακίνητη. Πριν προλάβει ο Steven να κάνει το οτιδήποτε, έκανε ένα άλμα προς τα μπροστά και ξεκίνησε να σκάβει το χιόνι. Τα λουλούδια πάνω από τον τάφο έγιναν χίλια κομμάτια καθώς άνοιγε το δρόμο. Ο Steven είχε τρομάξει!

Πηγή: Fact Ahead

Ο Steven προσπάθησε αμέσως να πιάσει το λουρί. Όταν δεν τα κατάφερε, προσπάθησε να την πιάσει από το κολάρο και με τα δύο χέρια. Η Keto αγνόησε τις προσπάθειες του Steven να την τραβήξει μακριά και συνέχισε να σκάβει και να γαβγίζει στον τάφο. Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο αγαπημένος του σκύλος εκείνη τη στιγμή κατέστρεφε τον τάφο κάποιου ανθρώπου.

Αναζητώντας βοήθεια

Ο Steven δεν μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο, και έμεινε να κοιτάει καθώς η Keto έσκαβε τον τάφο με μανία. Ο Steven γνώριζε πως η Keto ήταν ένα δυνατό σκυλί και πως δεν θα μπορούσε να την σταματήσει μόνος του. Η Keto ήταν μεγάλος σκύλος, και δεν υπήρχε περίπτωση να καταφέρει να τη σηκώσει.

Πηγή: Fact Ahead

Ο Steven ντρεπόταν και έψαχνε στο νεκροταφείο μήπως βρεθεί κάποιος να τον βοηθήσει.. Στη συνέχεια, είδε μια πινακίδα φύλακα. Το εγκαταλελειμμένο νεκροταφείο είχε ακόμα φύλακα; Όπως και να ‘χει, ο Steven αποφάσισε να τον ψάξει και αν υπήρχε όντως φύλακας, να του ζητήσει συγγνώμη για ό,τι συνέβη.

Ο σκύλος ήθελε να του δείξει κάτι

Ο Stevenκατευθυνόταν προς την πινακίδα του φύλακα όταν η Keto ο άρχισε να γαβγίζει και να τον κοιτάει. Η Keto τον κοιτούσε έντονα και τα μάτια της πιο ανοιχτά από το συνηθισμένο. Ο Steven κατάλαβε πως αυτή η συμπεριφορά δεν ήταν φυσιολογική. Η Keto κάνει το ίδιο πράγμα όταν έβρισκε κάτι ενδιαφέρον και ήθελε ο Steven να το ελέγξει.

Πηγή: Fact Ahead

Ο Steven αναστέναξε και επέστρεψε στην Keto. Καθώς πλησίαζε ο Steven, μπορούσε να δει ότι η Keto είχε σκάψει μέσα από το χιόνι και είχε φτάσει στη βάση του ξύλινου σταυρού. Η Keto στεκόταν πάνω από την τρύπα που έκανε, με τεντωμένα τα αυτιά, περιμένοντας τον Steven να ρίξει μια ματιά να ρίξει μια ματιά.

Μία παράξενη ανακάλυψη

Ο Steven ήξερε πως αυτό που έκανε η Keto ήταν απαράδεκτο. Θα έπρεπε να σεβαστούν την ιδιωτικότητα του νεκρού που ήταν θαμμένος σε εκείνο το σημείο. Ήξερε πως δεν ήταν σωστό που έσκαβε τον τάφο ενός νεκρού, αλλά από την άλλη είχε περιέργεια να μάθει τι βρήκε η Keto.

Πηγή: Fact Ahead

Ο Steven πλησίασε και κοίταξε νευρικά να δει τι τρέλανε την Keto. Ξαφνικά αισθάνθηκε ένα κρύο ρίγος να περνά μέσα στο σώμα του όταν είδε τι βρήκε Keto. Ήταν σίγουρα ένα από τα τελευταία πράγματα που θα περιμένατε να βρείτε σε ένα νεκροταφείο. Ο Steven ήξερε ότι έπρεπε να καλέσει αμέσως την αστυνομία.

Γιατί υπήρχαν τρύπες;

Ο Steven μπορούσε να δει την ταφόπλακα στο κάτω μέρος της τρύπας. Το περίεργο όμως ήταν πως η ταφόπλακα από πάνω είχε τρύπες. Και όλες οι τρύπες φαίνονταν πως έφταναν μέχρι βαθιά. Ο Steven έβγαλε το κινητό του και άναψε τον φακό για να δει καλύτερα μέσα στην τρύπα.

Πηγή: Fact Ahead

Γεμάτος περιέργεια, ο Steven προσπάθησε να καθαρίσει ένα κομμάτι μπροστά από τον τάφο, εκεί που έσκαψε η Ketp. Η Keto κατάλαβε αμέσως τι προσπαθούσε να κάνει και προσπάθησε να τον βοηθήσει με το σκάψιμο. Από κάτω υπήρχε μία ίδια ταφόπλακα, με ακριβώς ίδιες τρύπες πάνω της.

Τι κρυβόταν από κάτω

Ο Steven κοίταξε αρκετούς ακόμα τάφους και βρήκε το ίδιο πράγμα. Τι είχε συμβεί σε αυτό το νεκροταφείο; Στη συνέχεια, βρήκε έναν που είχε σε μια κανονική, παλιά ταφόπλακα. Ο Steven παρατήρησε ότι αυτός δεν είχε φρέσκα λουλούδια από πάνω. Ενδεχομένως τα λουλούδια φυτεύτηκαν για να σημαδέψουν τους τάφους με τις αλλοιωμένες ταφόπλακες.

Πηγή: Fact Ahead

Ο Steven κοίταξε τις τρύπες λίγο πιο προσεκτικά. Έμοιαζαν λες σαν τρύπες για να μπαίνει αέρας σε οτιδήποτε υπήρχε από κάτω. Αλλά γιατί να χρειάζεται τρύπες για αέρα ένα φέρετρο; Μήπως από κάτω υπήρχε κάτι που δεν θα έπρεπε να είναι εκεί;

Νόμιζαν πως είναι μία φάρσα

Ο Steven γνώριζε πως έπρεπε να καλέσει την αστυνομία. Σίγουρα κάτι παράξενο συνέβαινε εκεί. Κάτι δεν κολλούσε καθόλου. Αλλά όταν τελικά κάλεσε την αστυνομία, ο Steven δεν είχε οργανώσει ακόμα τις σκέψεις του. Δυσκολευόταν να εξηγήσει τι βρήκε ο σκύλος του και το τι ήταν αυτό.

Πηγή: Fact Ahead

Η αστυνομία νόμιζε πως επρόκειτο για κάποια φάρσα, αλλά ο Steven επέμενε. Σε καμία περίπτωση ο Steven δεν κατηγόρησε την αστυνομία για το ότι δεν τον πίστεψαν αμέσως. Γι’ αυτό, έστειλε μερικές φωτογραφίες στο αστυνομικό τμήμα. Όταν η αστυνομία έλαβε τις φωτογραφίες, του είπαν πως θα έστελναν αμέσως ένα περιπολικό.

Περιμένοντας την αστυνομία

Κι ενώ περίμεναν την αστυνομία να καταφτάσει, η Keto ηρέμισε και σταμάτησε να γαυγίζει. Όμως κάθε φορά που ο Steven πήγαινε κοντά σε έναν από τους τάφους, άρχιζε πάλι να ανησυχεί και να γαυγίζει, προειδοποιώντας τον να μείνει μακριά. Υπήρχε σίγουρα κάτι εκεί κάτω που δεν άρεσε καθόλου στην Keto.

Πηγή: Fact Ahead

Αν και στο σημείο αυτό ο Steven είχε τεράστια περιέργεια, δεν ήθελε να αγγίξει άλλους τάφους για παν ενδεχόμενο. Δεν ήθελε άθελά του να εμπλακεί σε αυτό που συνέβαινε. Γι’ αυτό απλά άρχισε να απομακρύνει το χιόνι από τους τάφους με τις τρύπες εξαερισμού.

Η έκπληξη

Αποδεικνύεται ότι υπήρχαν κι άλλα να ανακαλυφθούν. Το έδαφος στον τάφο δεν ήταν καλυμμένο με χώμα. Ο τάφος έμοιαζε σαν να ήταν φρέσκος, σαν κάτι να είχε μόλις θαφτεί εκεί. Το οποίο ήταν παράξενο αφού το νεκροταφείο ήταν εγκαταλειμμένο. Τότε συνειδητοποίησε ότι η επιφάνεια είναι κατασκευασμένη από ατσάλι.

Πηγή: Fact Ahead

Αλλά γιατί να υπήρχε ένα ατσάλινο κουτί μέσα στον τάφο; Ο Steven έλεγξε και τους άλλους σημαδεμένους τάφους και βρήκε το ίδιο πράγμα. Ήταν λες και κάποιος είχε μετατρέψει το εγκαταλειμμένο νεκροταφείο σε κάτι σαν αποθήκη.

Είχε ακόμα αμφιβολίες

Μετά από λίγα μόλις λεπτά, κατέφτασε ένα περιπολικό της αστυνομίας. Τότε βγήκαν δύο νεαροί αστυνομικοί. Στην αρχή δεν έπαιρναν τον Steven καθόλου στα σοβαρά. Τον προειδοποίησαν για τις συνέπειες αν παραπλανούσε την αστυνομία με μία φάρσα. Αλλά ο Steven ήξερε πως έκανε το σωστό όταν τους κάλεσε.

Πηγή: Fact Ahead

Ο Steven τους εξήγησε το πως βρέθηκε εκεί και τους έδειξε αυτά που είχε ανακαλύψει. Η Keto άρχισε και πάλι να γαβγίζει όταν οι αστυνομικοί πλησίασαν το σημείο. Ο Steven βεβαιώθηκε πως αυτή τη φορά κρατούσε γερά το λουρί της.

Άρχισαν να τον πιστεύουν

Οι αστυνομικοί έριξαν μια ματιά και τα χαμόγελά τους εξαφανίστηκαν. Κατάλαβαν αμέσως πως δεν επρόκειτο για φάρσα. Είχαν πάθει σοκ. Τι έβλεπαν ακριβώς; Δεν είχαν ξαναδεί ποτέ κάτι παρόμοιο.

Πηγή: Fact Ahead

Ο Steven τους έδειξε τα φρέσκα λουλούδια πάνω στον τάφο και τις τρύπες που βρήκε στις ταφόπλακες. Οι αστυνομικοί συμφώνησαν πως τα λουλούδια ήταν εκεί ως σημάδι για τους περίεργους τάφους. Ο Steven τους έδειξε επίσης τα περίεργα μεταλλικά κουτιά που βρήκε μέσα.

Το νεκροταφείο δεν υπήρχε

Αλλά οι αστυνομικοί χρειάζονταν άδεια για να σκάψουν τους σημαδεμένους τάφους. Οι αστυνομικοί πίσω στο τμήμα έκαναν κάποιους ελέγχους και ανακάλυψαν ότι το νεκροταφείο δεν ήταν καταχωρημένο πουθενά. Ήταν σαν να μην υπήρχε. Ήταν παράξενο, αλλά έκανε επίσης τη δουλειά τους ευκολότερη, καθώς δεν χρειάζεται να πάρουν άδεια.

Πηγή: Fact Ahead

Έκαναν μερικά τηλέφωνα στο τμήμα. Υπήρχε μία συζήτηση σχετικά με το αν θα έπρεπε να ξεθάψουν τα μεταλλικά κουτιά ή να τα κόψουν από πάνω, καθώς είχαν τα απαραίτητα εργαλεία στο αμάξι τους. Αποφάσισαν να τα ανοίξουν από πάνω. Το τμήμα ήθελε να βρει την άκρη του μυστηρίου.

Τι υπήρχε μέσα στο κουτί

Ο ένας αστυνομικός γύρισε στο περιπολικό για να πάρει τα αναγκαία εργαλεία. Εν τω μεταξύ, ο άλλος αστυνομικός έριξε μια μετά στους υπόλοιπους τάφους με λουλούδια για να επιβεβαιώσει πως είχαν τα ίδια περιεχόμενα. Ο Steven έμεινε στο πλευρό της Keto, η οποία ήταν ακόμα αναστατωμένη βλέποντας τον αστυνόμο κοντά στους τάφους.

Πηγή: Fact Ahead

Ο αστυνομικός επέστρεψε και άρχισε να κόβει ένα από τα ατσάλινα κουτιά. Στη συνέχεια έβγαλε το φακό του για να δει το περιεχόμενο του κουτιού. Τα μάτια του άνοιξαν διάπλατα, αλλά πριν προλάβει να πει οτιδήποτε, άρχισε να ακούγεται μουσική από την άλλη πλευρά του νεκροταφείου. Η μουσική όλο και δυνάμωνε, πράγμα που σήμαινε πως κάποιος πλησίαζε.

Κάποιος ερχόταν

Ο δεύτερος αστυνομικός έσπευσε να τους πει ότι ερχόταν κι άλλο όχημα. Έπρεπε να κρυφτούν σε περίπτωση που αυτοί ήταν οι άνθρωποι που είχαν θάψει τα ατσάλινα κουτιά. Έπρεπε να κρυφτούν για να τους πιάσουν στα πράσα. Ευτυχώς, το περιπολικά ήταν παρκαρισμένο στην άλλη πλευρά του νεκροταφείου, οπότε όποιος πλησίαζε δεν υπήρχε περίπτωση να τους δει.

Πηγή: Fact Ahead

Ο Steven και η Keto έτρεξαν σε έναν κοντινό τάφο. Ο Steven έβαλε το χέρι του μπροστά στη μουσούδα της Keto για να μην αρχίσει να γαβγίζει και της μιλούσε καθησυχαστικά. Οι δύο αστυνομικοί βρίσκονταν σε ετοιμότητα. Η αδρεναλίνη έτρεχε στις φλέβες τους καθώς περίμεναν το αυτοκίνητο να πλησιάσει.

Το X δείχνει το σημείο

Σύντομα, είδαν ένα αυτοκίνητο να πλησιάζει από την μπροστινή είσοδο. Η μουσική σταμάτησε μαζί με το αυτοκίνητο.  Από το αυτοκίνητο κατέβηκαν δύο άντρες με φτυάρια . Ένας από αυτούς κρατούσε ένα χάρτη και τον κοιτούσαν πριν πλησιάσουν έναν από τους τάφους. Ήταν προφανές ότι γνώριζαν τι συνέβαινε εκεί.

Πηγή: Fact Ahead

Οι δυο τους γελούσαν και έκαναν αστεία μέχρι που έφτασαν στον τάφο. Αμέσως πρόσεξαν πως η ταφόπλακα είχε αποκαλυφθεί. Οι δυο τους κοίταξαν με τρόμο τριγύρω, και είδαν και τους υπόλοιπους ξεθαμμένους τάφους.

Σύλληψη δίπλα στους τάφους

Οι αστυνομικοί παρατήρησαν πως ο ένας είχε αρχίσει να πανικοβάλλεται. Έπρεπε να δράσουν αμέσως πριν οι δύο τύποι αρχίσουν να τρέχουν. Έτσι, οι δύο αστυνομικοί βρήκαν από τους θάμνους κρατώντας περίστροφα. Οι δυο τύποι έπαθαν σοκ και δεν πρόλαβαν καν να αντιδράσουν.

Πηγή: Fact Ahead

Ο ένας από τους δύο ετοιμαζόταν να τρέξει, όταν ο Steven βρήκε επίσης από τον θάμνο του μαζί με μία έξαλλη Keto. Μία ματιά μόνο στην Keto ήταν αρκετή για να αλλάξει γνώμη. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν επιτυχώς τους άνδρες.

Αναγκάστηκαν να ομολογήσουν

Μόλις τους πέρασαν τις χειροπέδες, έκπληκτοι συνειδητοποίησαν πως ήταν πολύ νεαροί. Φοβισμένοι μήπως και καταλήξουν στη φυλακή, ήταν πρόθυμοι να ομολογήσουν όλα όσα ήξεραν για να αποφύγουν τη φυλακή. Τελικά κατάφεραν να αποσπάσουν πολλές πληροφορίες από τους δύο.

Πηγή: Fact Ahead

Αποδείχθηκε πως το εγκαταλειμμένο νεκροταφείο ήταν σημείο διανομής με αντικείμενα από την μαύρη αγορά. Και τα αντικείμενα αυτά ήταν τόσο μεγάλα και ακριβά, που χρησιμοποιούσαν τους τάφους για να τα κρύψουν. Ο κάθε τάφος περιείχε ένα ατσάλινο κουτί με την παραγγελία κάποιου πελάτη.

Κακή κρυψώνα

Η επιχείρηση στήθηκε από μια παράνομη οργάνωση που ειδικεύεται στο λαθρεμπόριο αντικειμένων στις ΗΠΑ. Η παγίδα τους ήταν ιδιοφυής. Εξάλλου, κανείς δεν θα πήγαινε να σκάψει τάφους. Αλλά το ιδιοφυές σχέδιό τους ματαιώθηκε από ένα έξυπνο σκυλί. Όμως τι ήταν αυτό που έκανε την Keto να τρέξει στο νεκροταφείο εξ αρχής;

Πηγή: Fact Ahead

Αποδείχθηκε πως ο τάφος που έσκαψε αρχικά η Keto είχε ένα ατσάλινο κουτί με δέρματα από σπάνια αιλουροειδή. Φαίνεται πως βρίσκονταν εκεί πολύ καιρό, και από το χιόνι μπήκε υγρασία στο κουτί, τα δέρματα άρχισαν να σαπίζουν και μύριζαν. Αυτό ήταν που μύρισε η Keto.

Αποδόθηκε δικαιοσύνη

Οι δύο νεαροί άντρες που συλλήφθηκαν ήταν απλά πελάτες που ήθελαν να παραλάβουν την αγορά τους. Φαίνεται πως αφού έκαναν την πληρωμή, έλαβαν έναν χάρτη που έδειχνε το που έπρεπε να σκάψουν. Αλλά ήξεραν αρκετά για να βοηθήσουν την αστυνομία να βρει και να συλλάβει τους ντόπιους της παράνομης οργάνωσης.

Πηγή: Fact Ahead

Λόγω του ρόλου που έπαιξαν στην μεγάλη σύλληψη, ο Steven και η Keto έλαβαν από ένα μετάλλιο. Ο Steven δεν θα μπορούσε να είναι πιο περήφανος για την Keto. Χωρίς να το γνωρίζει, βοήθησε να μπουν δεκάδες εγκληματίες στην φυλακή, και η μικρή τους πόλη ήταν πλέον λιγάκι πιο ασφαλής.

Έχασε το σκυλάκι του σε μία βόλτα και το βρήκε να συμπεριφέρεται παράξενα σε ένα εγκαταλελειμμένο νεκροταφείο

Πως θα αντιδρούσατε αν το σκυλί σας ξαφνικά άρχιζε να συμπεριφέρεται παράξενα κατά την διάρκεια της βόλτας; Αυτό ακριβώς συνέβη στον Steven όταν πήγε έναν περίπατο με τον σκύλο του τον Keto. Ο Keto άρχισε ξαφνικά να συμπεριφέρεται παράξενα, το λουρί έφυγε από τα χέρια του Steven και ο σκύλος άρχισε να τρέχει προς ένα νεκροταφείο εκεί κοντά.

Πηγή: Fact Ahead

Ο Steven βρήκε τον σκύλο του να σκάβει μανιασμένα έναν από τους τάφους. Και ξαφνικά ο Steven έπρεπε να καλέσει την αστυνομία, ενώ συνελήφθησαν δεκάδες άτομα. Αλλά τί τάραξε την Keto, και τι βρήκε μέσα στον τάφο;

Μία απλή βόλτα με τον σκύλο

Ο Steven και το χάσκι του, η Keto, είχαν μία υπέροχη φιλία. Όποτε γυρνούσε ο Steven από τη δουλειά, έβγαζε την Keto μία απογευματινή βόλτα. Το προηγούμενο βράδι είχε χιονίσει, γι’ αυτό ο Steven αποφάσισε να εξερευνήσει την περιοχή.

Πηγή: Fact Ahead

Κατά την διάρκεια της βόλτας, η Keto άρχισε να γαυγίζει σαν τρελή, και τραβούσε το λουρί του με μανία. Ο Steven δεν μπορούσε πλέον να την συγκρατήσει. Προσπάθησε να περπατήσει προς την αντίθετη κατεύθυνση για να της αποσπάσει την προσοχή. Τί άραγε έκανε τον σκύλο να φέρεται τόσο περίεργα;

Το εγκαταλειμμένο νεκροταφείο

Πριν ακόμα ο Steven καταφέρει να πάρει τον έλεγχο της κατάστασης, η Keto άρχισε να τραβάει το λουρί και μαζί τον Steven. Αυτό προκάλεσε μεγάλη έκπληξη στον Steven, καθώς ο Keto ποτέ δεν συμπεριφέρονταν με τον τρόπο αυτό. Ο Steven έχασε τον έλεγχο του λουριού και η Keto άρχισε να τρέχει.

Πηγή: Fact Ahead

Η Keto κατευθύνονταν προς ένα νεκροταφείο εκεί κοντά. Όταν ο Steven το συνειδητοποίησε, τον κυρίευσε ένα περίεργο συναίσθημα. Κανένας δεν πήγαινε σε αυτό το νεκροταφείο, και ουσιαστικά ήταν εγκαταλειμμένο. Οι περισσότεροι είχαν μεταφέρει τους νεκρούς τους σε ένα νεότερο νεκροταφείο σε άλλη περιοχή της πόλης.

Φρέσκα λουλούδια

Ο Steven άρχισε να τρέχει πίσω από την Keto μέχρι που μπήκανε στο νεκροταφείο. Είδε πως σταδιακά δεν έτρεχε τόσο πολύ, γι’ αυτό κι αυτός άρχισε να περπατάει. Γύρω τους δεν βρισκόταν κανένας. Καθώς προσπάθησε να πάρει μια ανάσα από το απρόσμενο τρέξιμο, συνειδητοποίησε πως το νεκροταφείο είχε κάτι περίεργο.

Πηγή: Fact Ahead

Υπήρχαν πολλά φρέσκα λουλούδια γύρω από το παλιό νεκροταφείο. Αυτό προκάλεσε μεγάλη έκπληξη στον Steven. Βλέπετε, αντί για μάρμαρο, στους τάφους υπήρχαν μόνο ξύλινοι σταυροί. Δεν υπήρχε περίπτωση να βρεις τον σωστό τάφο – έπρεπε να σταματήσεις για να διαβάσεις τις επιγραφές.

Ένστικτο κυνηγού

Και αφού τριγύρω τους όλα ήταν καλυμμένα με χιόνι, ο Steven αναρωτιόταν πώς κάποιος θα περιηγούνταν στο μέρος. Ήταν καταχείμωνο, και τα φρέσκα λουλούδια ξεχώριζαν μπροστά στους λευκούς σταυρούς. Ο Steven φώναξε την Keto με το όνομά της και αμέσως άκουσε το σκυλάκι να του γαυγίζει.

Πηγή: Fact Ahead

Η Keto είχε σταματήσει σε έναν συγκεκριμένο τάφο εκεί κοντά. Ο συγκεκριμένος τάφος είχε και φρέσκα λουλούδια πάνω του. Όταν ο Steven την πρόφτασε, η Keto έκανε κύκλους γύρω από τον τάφο, με τη μύτη της στο έδαφος. Φαίνεται πως αυτό που την ενοχλούσε ήταν κοντά. Ο Steven κοίταξε τριγύρω και δεν μπορούσε να εντοπίσει τίποτα περίεργο.

Περίεργη συμπεριφορά

Η Keto ξαφνικά πάγωσε και έμεινε ακίνητη. Πριν προλάβει ο Steven να κάνει το οτιδήποτε, έκανε ένα άλμα προς τα μπροστά και ξεκίνησε να σκάβει το χιόνι. Τα λουλούδια πάνω από τον τάφο έγιναν χίλια κομμάτια καθώς άνοιγε το δρόμο. Ο Steven είχε τρομάξει!

Πηγή: Fact Ahead

Ο Steven προσπάθησε αμέσως να πιάσει το λουρί. Όταν δεν τα κατάφερε, προσπάθησε να την πιάσει από το κολάρο και με τα δύο χέρια. Η Keto αγνόησε τις προσπάθειες του Steven να την τραβήξει μακριά και συνέχισε να σκάβει και να γαβγίζει στον τάφο. Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο αγαπημένος του σκύλος εκείνη τη στιγμή κατέστρεφε τον τάφο κάποιου ανθρώπου.

Αναζητώντας βοήθεια

Ο Steven δεν μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο, και έμεινε να κοιτάει καθώς η Keto έσκαβε τον τάφο με μανία. Ο Steven γνώριζε πως η Keto ήταν ένα δυνατό σκυλί και πως δεν θα μπορούσε να την σταματήσει μόνος του. Η Keto ήταν μεγάλος σκύλος, και δεν υπήρχε περίπτωση να καταφέρει να τη σηκώσει.

Πηγή: Fact Ahead

Ο Steven ντρεπόταν και έψαχνε στο νεκροταφείο μήπως βρεθεί κάποιος να τον βοηθήσει.. Στη συνέχεια, είδε μια πινακίδα φύλακα. Το εγκαταλελειμμένο νεκροταφείο είχε ακόμα φύλακα; Όπως και να ‘χει, ο Steven αποφάσισε να τον ψάξει και αν υπήρχε όντως φύλακας, να του ζητήσει συγγνώμη για ό,τι συνέβη.

Ο σκύλος ήθελε να του δείξει κάτι

Ο Stevenκατευθυνόταν προς την πινακίδα του φύλακα όταν η Keto ο άρχισε να γαβγίζει και να τον κοιτάει. Η Keto τον κοιτούσε έντονα και τα μάτια της πιο ανοιχτά από το συνηθισμένο. Ο Steven κατάλαβε πως αυτή η συμπεριφορά δεν ήταν φυσιολογική. Η Keto κάνει το ίδιο πράγμα όταν έβρισκε κάτι ενδιαφέρον και ήθελε ο Steven να το ελέγξει.

Πηγή: Fact Ahead

Ο Steven αναστέναξε και επέστρεψε στην Keto. Καθώς πλησίαζε ο Steven, μπορούσε να δει ότι η Keto είχε σκάψει μέσα από το χιόνι και είχε φτάσει στη βάση του ξύλινου σταυρού. Η Keto στεκόταν πάνω από την τρύπα που έκανε, με τεντωμένα τα αυτιά, περιμένοντας τον Steven να ρίξει μια ματιά να ρίξει μια ματιά.

Μία παράξενη ανακάλυψη

Ο Steven ήξερε πως αυτό που έκανε η Keto ήταν απαράδεκτο. Θα έπρεπε να σεβαστούν την ιδιωτικότητα του νεκρού που ήταν θαμμένος σε εκείνο το σημείο. Ήξερε πως δεν ήταν σωστό που έσκαβε τον τάφο ενός νεκρού, αλλά από την άλλη είχε περιέργεια να μάθει τι βρήκε η Keto.

Πηγή: Fact Ahead

Ο Steven πλησίασε και κοίταξε νευρικά να δει τι τρέλανε την Keto. Ξαφνικά αισθάνθηκε ένα κρύο ρίγος να περνά μέσα στο σώμα του όταν είδε τι βρήκε Keto. Ήταν σίγουρα ένα από τα τελευταία πράγματα που θα περιμένατε να βρείτε σε ένα νεκροταφείο. Ο Steven ήξερε ότι έπρεπε να καλέσει αμέσως την αστυνομία.

Γιατί υπήρχαν τρύπες;

Ο Steven μπορούσε να δει την ταφόπλακα στο κάτω μέρος της τρύπας. Το περίεργο όμως ήταν πως η ταφόπλακα από πάνω είχε τρύπες. Και όλες οι τρύπες φαίνονταν πως έφταναν μέχρι βαθιά. Ο Steven έβγαλε το κινητό του και άναψε τον φακό για να δει καλύτερα μέσα στην τρύπα.

Πηγή: Fact Ahead

Γεμάτος περιέργεια, ο Steven προσπάθησε να καθαρίσει ένα κομμάτι μπροστά από τον τάφο, εκεί που έσκαψε η Ketp. Η Keto κατάλαβε αμέσως τι προσπαθούσε να κάνει και προσπάθησε να τον βοηθήσει με το σκάψιμο. Από κάτω υπήρχε μία ίδια ταφόπλακα, με ακριβώς ίδιες τρύπες πάνω της.

Τι κρυβόταν από κάτω

Ο Steven κοίταξε αρκετούς ακόμα τάφους και βρήκε το ίδιο πράγμα. Τι είχε συμβεί σε αυτό το νεκροταφείο; Στη συνέχεια, βρήκε έναν που είχε σε μια κανονική, παλιά ταφόπλακα. Ο Steven παρατήρησε ότι αυτός δεν είχε φρέσκα λουλούδια από πάνω. Ενδεχομένως τα λουλούδια φυτεύτηκαν για να σημαδέψουν τους τάφους με τις αλλοιωμένες ταφόπλακες.

Πηγή: Fact Ahead

Ο Steven κοίταξε τις τρύπες λίγο πιο προσεκτικά. Έμοιαζαν λες σαν τρύπες για να μπαίνει αέρας σε οτιδήποτε υπήρχε από κάτω. Αλλά γιατί να χρειάζεται τρύπες για αέρα ένα φέρετρο; Μήπως από κάτω υπήρχε κάτι που δεν θα έπρεπε να είναι εκεί;

Νόμιζαν πως είναι μία φάρσα

Ο Steven γνώριζε πως έπρεπε να καλέσει την αστυνομία. Σίγουρα κάτι παράξενο συνέβαινε εκεί. Κάτι δεν κολλούσε καθόλου. Αλλά όταν τελικά κάλεσε την αστυνομία, ο Steven δεν είχε οργανώσει ακόμα τις σκέψεις του. Δυσκολευόταν να εξηγήσει τι βρήκε ο σκύλος του και το τι ήταν αυτό.

Πηγή: Fact Ahead

Η αστυνομία νόμιζε πως επρόκειτο για κάποια φάρσα, αλλά ο Steven επέμενε. Σε καμία περίπτωση ο Steven δεν κατηγόρησε την αστυνομία για το ότι δεν τον πίστεψαν αμέσως. Γι’ αυτό, έστειλε μερικές φωτογραφίες στο αστυνομικό τμήμα. Όταν η αστυνομία έλαβε τις φωτογραφίες, του είπαν πως θα έστελναν αμέσως ένα περιπολικό.

Περιμένοντας την αστυνομία

Κι ενώ περίμεναν την αστυνομία να καταφτάσει, η Keto ηρέμισε και σταμάτησε να γαυγίζει. Όμως κάθε φορά που ο Steven πήγαινε κοντά σε έναν από τους τάφους, άρχιζε πάλι να ανησυχεί και να γαυγίζει, προειδοποιώντας τον να μείνει μακριά. Υπήρχε σίγουρα κάτι εκεί κάτω που δεν άρεσε καθόλου στην Keto.

Πηγή: Fact Ahead

Αν και στο σημείο αυτό ο Steven είχε τεράστια περιέργεια, δεν ήθελε να αγγίξει άλλους τάφους για παν ενδεχόμενο. Δεν ήθελε άθελά του να εμπλακεί σε αυτό που συνέβαινε. Γι’ αυτό απλά άρχισε να απομακρύνει το χιόνι από τους τάφους με τις τρύπες εξαερισμού.

Η έκπληξη

Αποδεικνύεται ότι υπήρχαν κι άλλα να ανακαλυφθούν. Το έδαφος στον τάφο δεν ήταν καλυμμένο με χώμα. Ο τάφος έμοιαζε σαν να ήταν φρέσκος, σαν κάτι να είχε μόλις θαφτεί εκεί. Το οποίο ήταν παράξενο αφού το νεκροταφείο ήταν εγκαταλειμμένο. Τότε συνειδητοποίησε ότι η επιφάνεια είναι κατασκευασμένη από ατσάλι.

Πηγή: Fact Ahead

Αλλά γιατί να υπήρχε ένα ατσάλινο κουτί μέσα στον τάφο; Ο Steven έλεγξε και τους άλλους σημαδεμένους τάφους και βρήκε το ίδιο πράγμα. Ήταν λες και κάποιος είχε μετατρέψει το εγκαταλειμμένο νεκροταφείο σε κάτι σαν αποθήκη.

Είχε ακόμα αμφιβολίες

Μετά από λίγα μόλις λεπτά, κατέφτασε ένα περιπολικό της αστυνομίας. Τότε βγήκαν δύο νεαροί αστυνομικοί. Στην αρχή δεν έπαιρναν τον Steven καθόλου στα σοβαρά. Τον προειδοποίησαν για τις συνέπειες αν παραπλανούσε την αστυνομία με μία φάρσα. Αλλά ο Steven ήξερε πως έκανε το σωστό όταν τους κάλεσε.

Πηγή: Fact Ahead

Ο Steven τους εξήγησε το πως βρέθηκε εκεί και τους έδειξε αυτά που είχε ανακαλύψει. Η Keto άρχισε και πάλι να γαβγίζει όταν οι αστυνομικοί πλησίασαν το σημείο. Ο Steven βεβαιώθηκε πως αυτή τη φορά κρατούσε γερά το λουρί της.

Άρχισαν να τον πιστεύουν

Οι αστυνομικοί έριξαν μια ματιά και τα χαμόγελά τους εξαφανίστηκαν. Κατάλαβαν αμέσως πως δεν επρόκειτο για φάρσα. Είχαν πάθει σοκ. Τι έβλεπαν ακριβώς; Δεν είχαν ξαναδεί ποτέ κάτι παρόμοιο.

Πηγή: Fact Ahead

Ο Steven τους έδειξε τα φρέσκα λουλούδια πάνω στον τάφο και τις τρύπες που βρήκε στις ταφόπλακες. Οι αστυνομικοί συμφώνησαν πως τα λουλούδια ήταν εκεί ως σημάδι για τους περίεργους τάφους. Ο Steven τους έδειξε επίσης τα περίεργα μεταλλικά κουτιά που βρήκε μέσα.

Το νεκροταφείο δεν υπήρχε

Αλλά οι αστυνομικοί χρειάζονταν άδεια για να σκάψουν τους σημαδεμένους τάφους. Οι αστυνομικοί πίσω στο τμήμα έκαναν κάποιους ελέγχους και ανακάλυψαν ότι το νεκροταφείο δεν ήταν καταχωρημένο πουθενά. Ήταν σαν να μην υπήρχε. Ήταν παράξενο, αλλά έκανε επίσης τη δουλειά τους ευκολότερη, καθώς δεν χρειάζεται να πάρουν άδεια.

Πηγή: Fact Ahead

Έκαναν μερικά τηλέφωνα στο τμήμα. Υπήρχε μία συζήτηση σχετικά με το αν θα έπρεπε να ξεθάψουν τα μεταλλικά κουτιά ή να τα κόψουν από πάνω, καθώς είχαν τα απαραίτητα εργαλεία στο αμάξι τους. Αποφάσισαν να τα ανοίξουν από πάνω. Το τμήμα ήθελε να βρει την άκρη του μυστηρίου.

Τι υπήρχε μέσα στο κουτί

Ο ένας αστυνομικός γύρισε στο περιπολικό για να πάρει τα αναγκαία εργαλεία. Εν τω μεταξύ, ο άλλος αστυνομικός έριξε μια μετά στους υπόλοιπους τάφους με λουλούδια για να επιβεβαιώσει πως είχαν τα ίδια περιεχόμενα. Ο Steven έμεινε στο πλευρό της Keto, η οποία ήταν ακόμα αναστατωμένη βλέποντας τον αστυνόμο κοντά στους τάφους.

Πηγή: Fact Ahead

Ο αστυνομικός επέστρεψε και άρχισε να κόβει ένα από τα ατσάλινα κουτιά. Στη συνέχεια έβγαλε το φακό του για να δει το περιεχόμενο του κουτιού. Τα μάτια του άνοιξαν διάπλατα, αλλά πριν προλάβει να πει οτιδήποτε, άρχισε να ακούγεται μουσική από την άλλη πλευρά του νεκροταφείου. Η μουσική όλο και δυνάμωνε, πράγμα που σήμαινε πως κάποιος πλησίαζε.

Κάποιος ερχόταν

Ο δεύτερος αστυνομικός έσπευσε να τους πει ότι ερχόταν κι άλλο όχημα. Έπρεπε να κρυφτούν σε περίπτωση που αυτοί ήταν οι άνθρωποι που είχαν θάψει τα ατσάλινα κουτιά. Έπρεπε να κρυφτούν για να τους πιάσουν στα πράσα. Ευτυχώς, το περιπολικά ήταν παρκαρισμένο στην άλλη πλευρά του νεκροταφείου, οπότε όποιος πλησίαζε δεν υπήρχε περίπτωση να τους δει.

Πηγή: Fact Ahead

Ο Steven και η Keto έτρεξαν σε έναν κοντινό τάφο. Ο Steven έβαλε το χέρι του μπροστά στη μουσούδα της Keto για να μην αρχίσει να γαβγίζει και της μιλούσε καθησυχαστικά. Οι δύο αστυνομικοί βρίσκονταν σε ετοιμότητα. Η αδρεναλίνη έτρεχε στις φλέβες τους καθώς περίμεναν το αυτοκίνητο να πλησιάσει.

Το X δείχνει το σημείο

Σύντομα, είδαν ένα αυτοκίνητο να πλησιάζει από την μπροστινή είσοδο. Η μουσική σταμάτησε μαζί με το αυτοκίνητο.  Από το αυτοκίνητο κατέβηκαν δύο άντρες με φτυάρια . Ένας από αυτούς κρατούσε ένα χάρτη και τον κοιτούσαν πριν πλησιάσουν έναν από τους τάφους. Ήταν προφανές ότι γνώριζαν τι συνέβαινε εκεί.

Πηγή: Fact Ahead

Οι δυο τους γελούσαν και έκαναν αστεία μέχρι που έφτασαν στον τάφο. Αμέσως πρόσεξαν πως η ταφόπλακα είχε αποκαλυφθεί. Οι δυο τους κοίταξαν με τρόμο τριγύρω, και είδαν και τους υπόλοιπους ξεθαμμένους τάφους.

Σύλληψη δίπλα στους τάφους

Οι αστυνομικοί παρατήρησαν πως ο ένας είχε αρχίσει να πανικοβάλλεται. Έπρεπε να δράσουν αμέσως πριν οι δύο τύποι αρχίσουν να τρέχουν. Έτσι, οι δύο αστυνομικοί βρήκαν από τους θάμνους κρατώντας περίστροφα. Οι δυο τύποι έπαθαν σοκ και δεν πρόλαβαν καν να αντιδράσουν.

Πηγή: Fact Ahead

Ο ένας από τους δύο ετοιμαζόταν να τρέξει, όταν ο Steven βρήκε επίσης από τον θάμνο του μαζί με μία έξαλλη Keto. Μία ματιά μόνο στην Keto ήταν αρκετή για να αλλάξει γνώμη. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν επιτυχώς τους άνδρες.

Αναγκάστηκαν να ομολογήσουν

Μόλις τους πέρασαν τις χειροπέδες, έκπληκτοι συνειδητοποίησαν πως ήταν πολύ νεαροί. Φοβισμένοι μήπως και καταλήξουν στη φυλακή, ήταν πρόθυμοι να ομολογήσουν όλα όσα ήξεραν για να αποφύγουν τη φυλακή. Τελικά κατάφεραν να αποσπάσουν πολλές πληροφορίες από τους δύο.

Πηγή: Fact Ahead

Αποδείχθηκε πως το εγκαταλειμμένο νεκροταφείο ήταν σημείο διανομής με αντικείμενα από την μαύρη αγορά. Και τα αντικείμενα αυτά ήταν τόσο μεγάλα και ακριβά, που χρησιμοποιούσαν τους τάφους για να τα κρύψουν. Ο κάθε τάφος περιείχε ένα ατσάλινο κουτί με την παραγγελία κάποιου πελάτη.

Κακή κρυψώνα

Η επιχείρηση στήθηκε από μια παράνομη οργάνωση που ειδικεύεται στο λαθρεμπόριο αντικειμένων στις ΗΠΑ. Η παγίδα τους ήταν ιδιοφυής. Εξάλλου, κανείς δεν θα πήγαινε να σκάψει τάφους. Αλλά το ιδιοφυές σχέδιό τους ματαιώθηκε από ένα έξυπνο σκυλί. Όμως τι ήταν αυτό που έκανε την Keto να τρέξει στο νεκροταφείο εξ αρχής;

Πηγή: Fact Ahead

Αποδείχθηκε πως ο τάφος που έσκαψε αρχικά η Keto είχε ένα ατσάλινο κουτί με δέρματα από σπάνια αιλουροειδή. Φαίνεται πως βρίσκονταν εκεί πολύ καιρό, και από το χιόνι μπήκε υγρασία στο κουτί, τα δέρματα άρχισαν να σαπίζουν και μύριζαν. Αυτό ήταν που μύρισε η Keto.

Αποδόθηκε δικαιοσύνη

Οι δύο νεαροί άντρες που συλλήφθηκαν ήταν απλά πελάτες που ήθελαν να παραλάβουν την αγορά τους. Φαίνεται πως αφού έκαναν την πληρωμή, έλαβαν έναν χάρτη που έδειχνε το που έπρεπε να σκάψουν. Αλλά ήξεραν αρκετά για να βοηθήσουν την αστυνομία να βρει και να συλλάβει τους ντόπιους της παράνομης οργάνωσης.

Πηγή: Fact Ahead

Λόγω του ρόλου που έπαιξαν στην μεγάλη σύλληψη, ο Steven και η Keto έλαβαν από ένα μετάλλιο. Ο Steven δεν θα μπορούσε να είναι πιο περήφανος για την Keto. Χωρίς να το γνωρίζει, βοήθησε να μπουν δεκάδες εγκληματίες στην φυλακή, και η μικρή τους πόλη ήταν πλέον λιγάκι πιο ασφαλής.

Αυτή η γαμήλια αποκάλυψη τον έκανε να υποβάλει αίτηση διαζυγίου σε λιγότερο από μια εβδομάδα

O γάμος δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Δεν αρκεί να αγαπάει ο ένας τον άλλον – υπάρχουν άλλα πράγματα που πρέπει να συζητήσετε πρώτα. Όπως για παράδειγμα η αντιμετώπιση των συγγενών, των οικονομικών, των μελλοντικών σχεδίων, πως θέλετε να μεγαλώσετε τα παιδιά και οι στόχοι σας στη ζωή.

Πηγή: Vibrant World

Δυστυχώς, το ζευγάρι αυτής της ιστορίας ανακάλυψε κάποια συγκλονιστικά πράγματα τη βραδιά του γάμου τους. Αυτό τους οδήγησε να πάρουν διαζύγιο μέσα σε μία εβδομάδα. Διαβάστε παρακάτω για να δείτε πως ο γάμος αυτού του ζευγαριού διαλύθηκε τόσο γρήγορα.

Γνωρίστε τα πιτσουνάκια

Ο Mason νόμιζε πως είχε βρει τον έρωτα της ζωής του στο πρόσωπο της Julia. Την έβλεπε ως την τέλεια γυναίκα, και δεν άργησε να της κάνει πρόταση γάμου. Ήταν έτοιμος να περάσει μαζί της το υπόλοιπο της ζωής του. Αλλά τη νύχτα του γάμου τους, όλα άρχισαν να διαλύονται.

Πηγή: Vibrant World

Ο Mason έμεινε για λίγα λεπτά πίσω για να πιεί ένα ποτό με τον κουμπάρο του. Αλλά η Julia, που είχε κουραστεί από τη δεξίωση, πήγε στην νυφική τους σουίτα. Όταν όμως ο Mason ανέβηκε στο δωμάτιό τους, κάτι πήγε στραβά.

Κλειδώθηκε έξω

Ο Mason κλειδώθηκε έξω από την νυφική τους σουίτα. Η Julia δεν απάντησε όταν της χτύπησε την πόρτα και την έπαιρνε τηλέφωνο. Ουσιαστικά χτυπούσε δυνατά την πόρτα του δωματίου τους και οι καλεσμένοι είχαν αρχίσει να κάνουν παράπονα.

Πηγή: Vibrant World

Αλλά η νέα του σύζυγος ήταν σιωπηλή πίσω από την κλειστή πόρτα. Μήπως η Julia είχε ήδη κοιμηθεί; Δεν μπορούσε να πιστέψει πως κοιμόταν την πρώτη τους νύχτα ως παντρεμένοι. Ή μήπως συνέβαινε κάτι άλλο μέσα στο δωμάτιο;

Η νύφη το έσκασε

Το προσωπικό του ξενοδοχείο βρήκε το έξτρα κλειδί του δωματίου και ο γαμπρός μπήκε μέρα. Όταν όμως επιτέλους μπήκε στο δωμάτιο, αμέσως όρμησε έξω ψάχνοντας για εξηγήσεις. Έπαθε σοκ με αυτό που αντίκρισε. Το δωμάτιο ήταν άδειο! Η Julia δεν βρισκόταν μέσα.

Πηγή: Vibrant World

Τότε, ο Mason είδε ένα σημείωμα πάνω στο κρεβάτι. Αμέσως το άρπαξε και άρχισε να το διαβάζει. Το μήνυμα το έγραψε η Julia και ο Mason δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που διάβαζε. Δεν πίστευε πως η Julia μπορούσε να του το κάνει αυτό την ημέρα του γάμου τους!

Το παραμύθι που έγινε εφιάλτης

Αλλά τι έγραφε στο γράμμα; Γιατί εξαφανίστηκε η Julia τη νύχτα του γάμου τους; Κανείς δεν θα μπορούσε να προβλέψει ότι τα πράγματα θα πήγαιναν στραβά μεταξύ των δύο. Ο Mason και η Julia ήταν ένα ευτυχισμένο ζευγάρι. Από εκείνα που συγκέντρωναν ζήλευαν όχι μόνο οι εργένηδες αλλά και τα άλλα ζευγάρια.

Πηγή: Vibrant World

Έμοιαζαν πλασμένοι ο ένας για τον άλλον. Η ιστορία τους ήταν σαν βγαλμένη από ρομαντική ταινία. Αλλά κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί πως το παραμύθι τους θα μετατρέπονταν σε τραγωδία – ούτε καν ο Mason. Πότε άρχισαν τα πράγματα να πηγαίνουν στραβά;

Έρωτας με την πρώτη ματιά

Ο Mason και η Julia γνωρίστηκαν σε ένα μπαράκι. Ο Mason ήταν θαμώνας στο μαγαζί η Julia του τράβηξε αμέσως την προσοχή. Όχι μόνο γιατί ήταν πανέμορφη, αλλά και γιατί δεν την είχε ξαναδεί εκεί. Και πραγματικά, ήταν η πρώτη φορά που Julia πήγαινε στο μαγαζί.

Πηγή: Vibrant World

Ο Mason δεν μπορούσε να πιστέψει πόσο όμορφη ήταν. Ένιωθε λες κι ένας μαγνήτης τον τραβούσε κοντά της και η έλξη ήταν ακαταμάχητη. Ο Mason συγκέντρωσε όλη του την αυτοπεποίθηση και την πλησίασε να της μιλήσει.

Ανταλλάσσοντας κινητά

Ευτυχώς, η Julia ανταπέδωσε το ενδιαφέρον, και συζητώντας, αμέσως τα πήγαν καλά. Ο Mason ένιωθε ανακούφιση – ποτέ δεν μπορούσε να πιστέψει πως θα είχε ελπίδα με μία γυναίκα τόσο όμορφη που θα ανταπέδιδε το ενδιαφέρον του.

Πηγή: Vibrant World

Αφού συνειδητοποίησαν το πόσο καλά περνούσαν, αντάλλαξαν τηλέφωνα και πέρασαν μαζί το υπόλοιπο της βραδιάς. Από εκείνη τη στιγμή, ήταν σε συνεχή επικοινωνία μεταξύ τους και ξεκίνησαν να βρίσκονται συχνά. Οι δύο τους ήταν αχώριστοι.

Η πρώην

Αμέσως, άρχισαν να συναντιούνται κάθε ημέρα και γνώρισαν και τους φίλους του αλλουνού. Η σχέση τους γινόταν γρήγορα κάτι σοβαρό, και όταν ο Mason το συνειδητοποίησε, ένιωσε αμέσως νευρικός για κάτι.

Πηγή: Vibrant World

Βλέπετε, ο Mason είχε μια σοβαρή σχέση παλαιότερα, με την Samantha, την πρώην του και την πρώτη του αγάπη. Ο Mason και η Samantha είχαν φοβερή χημεία, και ήταν επίσης αχώριστοι. Θεωρούσε την Samantha αδερφή ψυχή του.

Μία τραγική ιστορία αγάπης

Αλλά η μοίρα είχε άλλα σχέδια για τους δύο. Ο Mason έχασε τη Samantha από αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Ήταν μόλις 22 ετών και πολύ μικρή για να πεθάνει. Ο Mason το πήρε βαριά, αλλά ήξερε ότι έπρεπε να είναι δυνατός- όχι μόνο για τον εαυτό του αλλά και για τον γιο τους, τον Connor, ο οποίος ήταν μόλις τριών ετών όταν συνέβη το ατύχημα.

Πηγή: Vibrant World

Ο Mason ξέχασε την αγάπη για μερικά χρόνια και επικεντρώθηκε στην ανατροφή του Connor. Όμως ο Mason δυσκολευόταν να δώσει προσοχή σε ένα πολύ μικρό αγόρι ενώ θρηνούσε, αλλά κατά κάποιο τρόπο, ήταν και ο λόγος για τον οποίον μπόρεσε να προχωρήσει. Όταν γνώρισε την Julia, ο Connor ήταν ήδη έφηβος.

Ο έξυπνος γιος

Τώρα που πλέον ο Connor δεν ήταν πια μικρό αγοράκι, ο Mason μπόρεσε να φροντίσει και τον εαυτό του. Άρχισε να βγαίνει και πάλι ραντεβού, και βγήκε με αρκετές γυναίκες πριν γνωρίσει τη Julia. Αλλά καμία δεν τον ενδιέφερε όσο η Julia.

Πηγή: Pixabay

Ο Mason και η Julia ήταν ζευγάρι για πάνω από ένα μήνα όταν ο Connor άρχισε να γίνεται περίεργος. Ο Connor ήξερε ότι ο πατέρας του έβγαινε με κάποιες γυναίκες, αλλά με καμία δε βγήκε δεύτερο ή τρίτο ραντεβού. Αυτή η Julia πρέπει να είναι κάτι ξεχωριστό και ήθελε να γνωρίσει τη γυναίκα για την οποία μιλούσε τόσο πολύ ο πατέρας του.

Μία απρόσμενη αντίδραση

Ο Mason στην αρχή ήθελε να περιμένει μέχρι να σιγουρευτεί πως η Julia ήρθε για να μείνει. Δεν ήθελε ο Connor να υποστεί την απουσία της αν χώριζαν. Αλλά ήταν τόσο ερωτευμένος, που ήξερε πως για την Julia έπρεπε να ρισκάρει.

Πηγή: Vibrant World

Ο Connor είχε ενθουσιαστεί που θα γνώριζε τη νέα κοπέλα του Mason. Ο πατέρας του ήταν εργένης για πολύ καιρό και χάρηκε που επιτέλους βρήκε κάποια που τον κάνει ευτυχισμένο. Ωστόσο, όταν έγινε η μεγάλη συνάντηση, ο Mason δεν περίμενε την αντίδραση του Connor. Ο γιος του αποδοκίμασε τη σχέση τους!

Η ηλικία δεν παίζει ρόλο

Αποδείχθηκε πως υπήρχε ένα χάσμα ηλικίας μεταξύ του Mason και της Julia, και ο Connor δεν χαιρόταν καθόλου με αυτό. Βλέπετε, η Julia ήταν οχτώ χρόνια νεότερη από τον Mason. Μόλις είχε κλείσει τα 18! Ο Connor είχε πάθει σοκ όταν την γνώρισε, και αμέσως απογοητεύτηκε από τον πατέρα του.

Πηγή: Pixabay

Όταν ο Connor δεν έδωσε την έγκρισή του, ήταν η πρώτη φορά που ο Mason και η Julia αναλογίστηκαν το ηλικιακό χάσμα που τους χώριζε. Όμως δεν τους ένοιαζε, ήταν ερωτευμένοι και ήθελαν απλά να είναι μαζί.

Γνωρίζοντας την υπόλοιπη οικογένεια

Ευτυχώς, ο μόνος που είχε πρόβλημα με την διαφορά ηλικίας από την οικογένεια του Mason ήταν ο Connor. Όλοι οι υπόλοιποι χαιρόντουσαν που ο Mason είχε επιτέλους γνωρίσει κάποια. Είχαν αρχίσει να ανησυχούν μετά τον πρόωρο χαμό της Samantha. Και η Julia τον έκανε πραγματικά ευτυχισμένο.

Πηγή: Vibrant World

Όμως τι έλεγε η οικογένεια της Julia; Ο Mason είχε αγχωθεί που θα γνώριζε την οικογένεια της Julia. Υπήρχε μεγάλη περίπτωση που δε θα χαίρονταν καθόλου που ήταν ζευγάρι με την 18χρονη κόρη τους. Και κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί πως το κοριτσάκι τους έβγαινε με κάποιον οχτώ χρόνια μεγαλύτερό της.

Μυστικός δεσμός

Τότε ήταν που ο Mason συνειδητοποίησε ότι η Julia δεν πρότεινε ποτέ να τον συστήσει στην οικογένειά της, ακόμα κι αν έχει ήδη γνωρίσει τον Connor. Στην πραγματικότητα, φαινόταν σαν να ήθελε η σχέση τους να μείνει μυστική από την οικογένειά της. Ο Mason την είχε ρωτήσει αρκετές φορές γι’ αυτό, αλλά εκείνη έδωσε μόνο αόριστες απαντήσεις.

Πηγή: Vibrant World

Ο Mason το βρήκε παράξενο στην αρχή. Αλλά και πάλι, σύντομα συνειδητοποίησε τα θετικά αυτού. Έτσι μπορούσε να αποφύγει να τον κρίνει οικογένειά της. Ίσως θα μπορούσαν να συναντηθούν όταν η Julia μεγαλώσει για να αποφύγουν οποιοδήποτε πιθανό δράμα και κρίση. Ο Mason απλά το ξέχασε και αποφάσισε να το δει ως κάτι θετικό.

Πρόταση γάμου

Τα χρόνια πέρασαν και το ζευγάρι παρέμεινε μαζί. Ήταν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, και όταν η Julia έκλεισε τα 21, ο Connor τους έδωσε επιτέλους την ευχή του. Το ίδιο βράδι, ο Mason έβγαλε την Julia σε ένα ρομαντικό δείπνο για να γιορτάσουν τα 21α γενέθλιά της.

Πηγή: Vibrant World

Μετά το δείπνο, ο Mason αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στη Julia. Φυσικά και η Julia είπε το μεγάλο ναι. Ο Mason ήταν τρισευτυχισμένος και η Julia δεν μπορούσε να πιστέψει πως αρραβωνιάστηκε. Ήταν πάρα πολύ ερωτευμένοι και δεν έβλεπαν την ώρα να περάσουν μαζί το υπόλοιπο της ζωής τους.

Γάμος με προορισμό

Το ζευγάρι δεν περίμενε πολύ για να αρχίσει να σχεδιάζει το γάμο του. Ωστόσο, η Julia ήθελε ένα τεράστιο γλέντι και τα πράγματα είχαν ξεφύγει λίγο από τον έλεγχο. Ήθελε ένα γάμο προορισμού! Ο Mason δεν ήταν σίγουρος ότι ήταν το καλύτερο για τους δυο τους, αλλά είδε ότι η Julia ήταν πολύ χαρούμενη που σχεδίαζε το γάμο τους και αποφάσισε να συμφωνήσει με τα σχέδιά της.

Πηγή: Vibrant World

Φυσικά, τα έξοδα στοιβάζονταν. Ευτυχώς, ο Mason είχε κάποιες οικονομίες, γι’ αυτό ήταν έτοιμος να πληρώσει όλα τα έξοδα του γάμου. Η Julia ήταν ακόμα μικρή και δεν είχε οικονομίες, αλλά υποσχέθηκε πως δεν θα το παρακάνει και αργότερα θα πληρώσει τα μισά. Ο Mason συμφώνησε με το σχέδιό της.

Ένα μεγάλο μυστικό

Κι ενώ μετά από όλα αυτά που διαβάσατε θα θεωρείτε πως η Julia είναι εκείνη που φαίνεται ύποπτη, θα εκπλαγείτε όταν μάθετε πως ο Mason της έκρυβε ένα μεγάλο μυστικό. Και ήταν κάτι που είχε τη δυνατότητα να αλλάξει όλη τη σχέση τους. Καθώς ο γάμος πλησιάζει, ο Mason αισθάνθηκε περισσότερη πίεση και ενοχή γνωρίζοντας ότι έκρυβε αυτό το μεγάλο μυστικό από την Julia.

Πηγή: Vibrant World

Ο Mason ήξερε πως δεν άξιζε στην Julia να παντρευτεί χωρίς να γνωρίζει το μυστικό του. Αλλά από την άλλη πλευρά δεν μπορούσε να βρει τη σωστή στιγμή για να μιλήσει σοβαρά μαζί της. Ειδικά εκείνες τις μέρες που η Julia ήταν απασχολημένη σχεδιάζοντας τον γάμο τους.

Δεν ήθελε να κάνει άλλα παιδιά

Μία βραδιά, η Julia μοιράστηκε μαζί το πως ήταν ενθουσιασμένη για τον γάμο τους και πως θα ήθελε να κάνει ένα παιδί μαζί με τον Mason. Ο Mason την άκουγε σιωπηλός, και ήξερε πως ήταν πλέον καιρός να ομολογήσει και δεν υπήρχε τρόπος να κάνει πλέον πίσω.

Πηγή: Vibrant World

Διότι, ο Mason είχε κάνει βασεκτομή πολλά χρόνια πριν γνωρίσει την Julia και δεν σκόπευε να κάνει άλλα παιδιά. Η Julia τον άκουγε συντετριμμένη. Πάντα ονειρευόταν να γίνει μητέρα και δεν μπορούσε να πιστέψει πως ο Mason περίμενε τόσο πολύ για να της το πει.

Κατεστραμμένα όνειρα

Η Julia ήταν φανερά αναστατωμένη και ρώτησε τον Mason αν ήταν διατεθειμένος να αλλάξει την απόφασή του. Ο Mason της είπε πως δεν ήθελε να κάνει άλλα παιδιά. Αυτό εξόργισε την Julia. Έφυγε από το σπίτι τους χτυπώντας την πόρτα, θυμωμένη με την μεγάλη αποκάλυψη του Mason.

Πηγή: Vibrant World

Οι δυο τους δεν ειδώθηκαν την επόμενη ημέρα, και η Julia δεν απαντούσε στα τηλέφωνα και μηνύματα του Mason. Ο Mason τότε άρχισε να μετανιώνει. Δεν είχε συνειδητοποιήσει το πόσο η Julia ήθελε να κάνει παιδιά. Σκεπτόμενος τον καυγά τους, φέρθηκε πολύ άσχημα και δεν αναλογίστηκε τα δικά της συναισθήματα.

Μία μεγάλη θυσία

Επειδή όμως την αγαπούσε τόσο πολύ, και ήθελε να παντρευτούν, ο Mason αποφάσισε να κάνει μία μεγάλη θυσία. Αποφάσισε να αντιστρέψει τη βασεκτομή του. Όταν έκανε την ακριβή επέμβαση, τηλεφώνησε στην Julia για να της πει τι έγινε και να τα ξαναβρεί μαζί της.

Πηγή: Vibrant World

Εκείνη τη στιγμή, ο Mason συνειδητοποίησε πως η Julia ήταν τα πάντα για εκείνον και πως θα έκανε ότι μπορούσε για να γίνει ευτυχισμένη. Επίσης ενθουσιάστηκε με την ευκαιρία του να κάνει παιδί με την Julia. Άρχισε να πιστεύει πως μια μεγάλη οικογένεια δεν ήταν καθόλου κακή ιδέα.

Η μεγάλη ημέρα

Επιτέλους, έφτασε η ημέρα του γάμου τους. Όλοι ήταν ενθουσιασμένοι και στήριζαν το ζευγάρι που ήταν φανερά τόσο ερωτευμένο. Όλοι η οικογένεια και οι φίλοι τους πήγαν στο Μεξικό για να παραβρεθούν στον γάμο τους.

Πηγή: Vibrant World

Ήταν εμφανές πως δεν λυπήθηκαν τα χρήματα για την μεγάλη τους ημέρα. Οι οικονομίες του Mason είχαν σχεδόν τελειώσει αλλά δεν τους ένοιαζε καθόλου. Όταν είδε την Julia τόσο χαρούμενη, ένιωθε πως άξιζε. Η ευτυχία της ήταν πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο.

Ένα τελευταίο ποτό

Το ζευγάρι γιόρτασε μαζί με τους καλεσμένους τους μέχρι τελικής πτώσης. Οι καλεσμένοι ήταν εξαντλημένοι αλλά πέρασαν υπέροχα και αποφάσισαν να πάνε για ύπνο. Μέχρι και η Julia πήγε στο δωμάτιό τους. Ο Mason αποφάσισε να μείνει λίγο ακόμα για να πιεί ένα γρήγορο ποτό με τον κουμπάρο του.

Πηγή: Vibrant world

Όταν έφυγαν όλοι, ο κουμπάρος του Mason ομολόγησε. Είπε στον Mason ότι αρχικά είχε τις αμφιβολίες του για την Τζούλια όταν άρχισαν να βγαίνουν. Για κάποιο λόγο, είχε την αίσθηση ότι δεν ήταν το κατάλληλο κορίτσι γι’ αυτόν. Αλλά τώρα που είχε δει πόσο καιρό ήταν μαζί και που παντρεύτηκαν, όλες οι αμφιβολίες του είχαν εξαφανιστεί.

Η νύχτα του γάμου

Το είπε για καλό, αλλά ο Mason δεν μπορούσε να βγάλει τα λόγια του κουμπάρου του από το μυαλό του. Τι τον έκανε να σκέφτεται έτσι για την Τζούλια; Είχε δει ο φίλος του κάτι που ο Mason δεν μπόρεσε να παρατηρήσει; Αλλά καθώς κατέβαζε το ποτό του, ο Mason κούνησε το κεφάλι του και αποφάσισε να το ξεχάσει. Απόψε ξεκινούσε ο μήνας του μέλιτος του και σε αυτό έπρεπε να επικεντρωθεί.

Πηγή: Vibrant World

Ο Mason είπε καληνύχτα στον κουμπάρο του και ανέβηκε πως τη γαμήλια σουίτα. Περίμενε πως η Julia θα τον περίμενε ήδη στο κρεβάτι, έτοιμη για την πρώτη νύχτα του γάμου τους. Αλλά όταν έφτασε στο δωμάτιό του, η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Τότε ο Mason συνειδητοποίησε πως δεν είχε κλειδί. Είχε δώσει το κλειδί στην Julia όταν αυτή ανέβηκε επάνω.

Χαμός στον διάδρομο

Ο Mason ξεκίνησε να χτυπάει την πόρτα. Δεν έλαβε καμία απάντηση. Φώναξε το όνομα της Julia, και πάλι τίποτα παρά μόνο σιωπή από την άλλη πλευρά. Μήπως κοιμήθηκε ήδη την βραδιά του γάμου τους; Ο Mason ξεκίνησε να χτυπάει δυνατά την πόρτα για να την ξυπνήσει. Όταν δεν έγινε τίποτα, άρχισε να ανησυχεί.

Πηγή: Pixabay

Οι καλεσμένοι από τα διπλανά δωμάτια άρχισαν να βγαίνουν στο διάδρομο για να δουν προς τι η φασαρία. Ο Mason χτυπούσε την πόρτα και φώναζε. Ένας από τους γείτονες του έδωσε το τηλέφωνό του για να καλέσει στη ρεσεψιόν και να ζητήσει ένα δεύτερο κλειδί.

Μονάχα ένα σημείωμα

Όταν το προσωπικό του ξενοδοχείου έφερε το εφεδρικό κλειδί, ο Mason μπήκε βιαστικά στο δωμάτιο για να δει τι συνέβαινε. Αλλά προς έκπληξη όλων, η Julia δεν ήταν μέσα. Ο Mason έψαχνε όλα τα δωμάτια στη σουίτα, μέχρι και τις ντουλάπες. Κοίταξε επίσης κάτω από το κρεβάτι. Και τότε, παρατήρησε το σημείωμα στο κρεβάτι. Ήταν ένα γράμμα από την Julia.

Πηγή: Vibrant World

Ο Mason άρπαξε γρήγορα το γράμμα, ανήσυχος μήπως η Julia έπεσε θύμα απαγωγής. Εξάλλου, βρίσκονταν σε μία ξένη χώρα. Αλλά το σημείωμα ήταν σύντομο και απλό. Ο Mason αναγνώρισε τον γραφικό χαρακτήρα της Julia αμέσως. Αυτό που διάβασε τον προβλημάτισε και του έκανε την καρδιά χίλια κομμάτια.

Παράξενη συμπεριφορά

Η Julia είχε γράψει ότι χρειαζόταν λίγο χρόνο μόνη της για να επεξεργαστεί όλα όσα είχαν συμβεί και τον διαβεβαίωσε ότι θα επέστρεφε μέχρι το πρωί. Ο Mason το βρήκε λίγο παράξενο και ήταν λίγο απογοητευμένος. Ανυπομονούσε για τη νύχτα του γάμου τους. Αλλά στο τέλος, ένιωσε ανακουφισμένος, αφού είχε φοβηθεί για τα χειρότερα.

Πηγή: Vibrant World

Ο Mason κατάφερε να κοιμηθεί και όταν ξύπνησε το πρωί, η Julia είχε ήδη γυρίσει, όπως και υποσχέθηκε. Αλλά υπήρχε κάτι διαφορετικό στη νέα του νύφη. Η Julia συμπεριφερόταν σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Ο Mason προσπάθησε να κάνει μερικές ερωτήσεις, αλλά εκείνη δεν ήθελε να μιλήσει καθόλου γι’ αυτό. Η Julia καθησύχασε τον Mason ότι όλα ήταν μια χαρά και του είπε να το αφήσει πίσω του.

Φεύγοντας για πάντα

Ο Mason αποφάσισε να δώσει στην Julia όλο τον χρόνο που χρειαζόταν να συνειδητοποιήσει τις αποφάσεις της. Εξάλλου, ήταν ακόμα πολύ νέα. Σίγουρα θα χρειαζόταν κι άλλο χρόνο να διαχειριστεί τη σοβαρότητα της υπόθεσης. Καθώς γυρνούσαν πίσω, ο Mason ήταν σίγουρος πως τα πράγματα θα επέστρεφαν στο φυσιολογικό μόλις έφταναν στη σιγουριά του σπιτιού τους.

Πηγή: Vibrant World

Πέρασαν μερικές μέρες από τότε που γύρισαν από τον μήνα του μέλιτος, και η Julia απουσίαζε όλο και περισσότερο. Όμως, μία μέρα η απουσία ήταν οριστική και δεν σκόπευε να γυρίσει στον σύζυγό της. Και ο Mason το γνώριζε γιατί η Julia του έστειλε ένα μήνυμα λέγοντας πως τον αφήνει για κάποιον άλλον άνδρα.

Το τρίτο πρόσωπο

Η είδηση αυτή ήρθε στον Mason από το πουθενά. Δεν είχε ιδέα πως η Julia έβλεπε κάποιον άλλον. Όταν την ρώτησε για ποιον τον εγκατέλειπε, η Julia σταμάτησε να απαντάει στα μηνύματά του. Ο Mason είχε την αίσθηση πως επρόκειτο για κάποιον που γνώριζε.

Πηγή: Vibrant World

Ο Mason αναλογίστηκε την νύχτα του γάμου τους και την εξαφάνισή της. Όλα ήταν πολύ περίεργα. Προσπάθησε να θυμηθεί μήπως εξαφανίστηκε και κάποιος άλλος κατά την διάρκεια της δεξίωσης. Έκανε μερικά τηλέφωνα και ανακάλυψε πως ένας από τους φίλους του, ο Peter, ήταν επίσης άφαντος εκείνο το βράδυ.

Διπλή προδοσία

Ο Mason ένιωσε αμέσως συντετριμμένος όταν άκουσε ότι ούτε ο Peter κοιμήθηκε στο δωμάτιό του εκείνο το βράδυ. Γιατί ο Peter ήταν ένας νεότερος συνεργάτης του. Στην ουσία, ο Mason τον είχε πάρει υπό την προστασία του και τον καθοδηγούσε για αρκετά χρόνια. Οι δυο τους είχαν έναν ισχυρό δεσμό και ο Peter ήταν εκείνος που τον συνόδεψε όταν πήγε αγοράσει τις βέρες του.

Πηγή: Vibrant World

Αλλά πολύ γρήγορα, αποκαλύφθηκε η αλήθεια καθώς οι καλεσμένοι άρχισαν να επιβεβαιώνουν ότι είδαν την Julia και τον Peter μαζί. Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτή τη διπλή προδοσία μετά από όλα όσα έκανε για τον Peter και την Τζούλια. Επίσης, όταν επιτέλους μπόρεσε να μιλήσει στην Julia γι’ αυτό, η Julia του είπε ότι ο Peter ήταν καλύτερος στο κρεβάτι. Ήταν τρομερό πλήγμα για την περηφάνια του Mason.

H ανάρτηση στο Facebook

Όπως είναι φυσιολογικό, ο Mason ήταν σοκαρισμένος. Αλλά ήξερε πως έπρεπε να βγάλει την Julia από το μυαλό και τη ζωή του οριστικά. Ο Mason αποφάσισε να ξεφορτωθεί όλα όσα του θύμιζαν εκείνη και τον γάμο τους. Όταν είδε το δαχτυλίδι που του επέστρεψε η Julia, αποφάσισε να το πουλήσει.

Πηγή: Vibrant World

Ο Mason ανέβασε μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook. “Γεια σας, μόλις παντρεύτηκα στο Μεξικό στις 3 Ιουνίου. Αυτή είναι η βέρα της Julia. Όμως, μετά από έξι ημέρες, έμαθα πως είχε έναν παράνομο δεσμό πίσω από την πλάτη μου. Με έναν φίλο μου μάλιστα”.

Η ζωή συνεχίζεται

Η δημοσίευση του Mason έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Κανένας δεν μπορούσε να πιστέψει πως πουλούσε ένα τόσο όμορφο δαχτυλίδι για μόλις 714 δολάρια. Λόγω της τιμής, πολλοί νόμιζαν πως έκανε πλάκα. Άλλα ήθελαν να μάθουν περισσότερα για την ιστορία και αναρωτιόνταν πως έμαθε για την παράνομη σχέση της γυναίκας του.

Πηγή: Vibrant World

Πλέον, ο Mason ήξερε πως η Julia είχε δίκιο όταν του είπε πως ήταν πολύ νέα για μια τέτοια δέσμευση. Αν και νιώθει πλέον καλύτερα, ο Mason δεν έχει καμία επιθυμία να τα ξαναβρεί με την Julia ακόμα κι αν γυρίσει μετανιωμένη.

Αυτή η γαμήλια αποκάλυψη τον έκανε να υποβάλει αίτηση διαζυγίου σε λιγότερο από μια εβδομάδα

O γάμος δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Δεν αρκεί να αγαπάει ο ένας τον άλλον – υπάρχουν άλλα πράγματα που πρέπει να συζητήσετε πρώτα. Όπως για παράδειγμα η αντιμετώπιση των συγγενών, των οικονομικών, των μελλοντικών σχεδίων, πως θέλετε να μεγαλώσετε τα παιδιά και οι στόχοι σας στη ζωή.

Πηγή: Vibrant World

Δυστυχώς, το ζευγάρι αυτής της ιστορίας ανακάλυψε κάποια συγκλονιστικά πράγματα τη βραδιά του γάμου τους. Αυτό τους οδήγησε να πάρουν διαζύγιο μέσα σε μία εβδομάδα. Διαβάστε παρακάτω για να δείτε πως ο γάμος αυτού του ζευγαριού διαλύθηκε τόσο γρήγορα.

Γνωρίστε τα πιτσουνάκια

Ο Mason νόμιζε πως είχε βρει τον έρωτα της ζωής του στο πρόσωπο της Julia. Την έβλεπε ως την τέλεια γυναίκα, και δεν άργησε να της κάνει πρόταση γάμου. Ήταν έτοιμος να περάσει μαζί της το υπόλοιπο της ζωής του. Αλλά τη νύχτα του γάμου τους, όλα άρχισαν να διαλύονται.

Πηγή: Vibrant World

Ο Mason έμεινε για λίγα λεπτά πίσω για να πιεί ένα ποτό με τον κουμπάρο του. Αλλά η Julia, που είχε κουραστεί από τη δεξίωση, πήγε στην νυφική τους σουίτα. Όταν όμως ο Mason ανέβηκε στο δωμάτιό τους, κάτι πήγε στραβά.

Κλειδώθηκε έξω

Ο Mason κλειδώθηκε έξω από την νυφική τους σουίτα. Η Julia δεν απάντησε όταν της χτύπησε την πόρτα και την έπαιρνε τηλέφωνο. Ουσιαστικά χτυπούσε δυνατά την πόρτα του δωματίου τους και οι καλεσμένοι είχαν αρχίσει να κάνουν παράπονα.

Πηγή: Vibrant World

Αλλά η νέα του σύζυγος ήταν σιωπηλή πίσω από την κλειστή πόρτα. Μήπως η Julia είχε ήδη κοιμηθεί; Δεν μπορούσε να πιστέψει πως κοιμόταν την πρώτη τους νύχτα ως παντρεμένοι. Ή μήπως συνέβαινε κάτι άλλο μέσα στο δωμάτιο;

Η νύφη το έσκασε

Το προσωπικό του ξενοδοχείο βρήκε το έξτρα κλειδί του δωματίου και ο γαμπρός μπήκε μέρα. Όταν όμως επιτέλους μπήκε στο δωμάτιο, αμέσως όρμησε έξω ψάχνοντας για εξηγήσεις. Έπαθε σοκ με αυτό που αντίκρισε. Το δωμάτιο ήταν άδειο! Η Julia δεν βρισκόταν μέσα.

Πηγή: Vibrant World

Τότε, ο Mason είδε ένα σημείωμα πάνω στο κρεβάτι. Αμέσως το άρπαξε και άρχισε να το διαβάζει. Το μήνυμα το έγραψε η Julia και ο Mason δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που διάβαζε. Δεν πίστευε πως η Julia μπορούσε να του το κάνει αυτό την ημέρα του γάμου τους!

Το παραμύθι που έγινε εφιάλτης

Αλλά τι έγραφε στο γράμμα; Γιατί εξαφανίστηκε η Julia τη νύχτα του γάμου τους; Κανείς δεν θα μπορούσε να προβλέψει ότι τα πράγματα θα πήγαιναν στραβά μεταξύ των δύο. Ο Mason και η Julia ήταν ένα ευτυχισμένο ζευγάρι. Από εκείνα που συγκέντρωναν ζήλευαν όχι μόνο οι εργένηδες αλλά και τα άλλα ζευγάρια.

Πηγή: Vibrant World

Έμοιαζαν πλασμένοι ο ένας για τον άλλον. Η ιστορία τους ήταν σαν βγαλμένη από ρομαντική ταινία. Αλλά κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί πως το παραμύθι τους θα μετατρέπονταν σε τραγωδία – ούτε καν ο Mason. Πότε άρχισαν τα πράγματα να πηγαίνουν στραβά;

Έρωτας με την πρώτη ματιά

Ο Mason και η Julia γνωρίστηκαν σε ένα μπαράκι. Ο Mason ήταν θαμώνας στο μαγαζί η Julia του τράβηξε αμέσως την προσοχή. Όχι μόνο γιατί ήταν πανέμορφη, αλλά και γιατί δεν την είχε ξαναδεί εκεί. Και πραγματικά, ήταν η πρώτη φορά που Julia πήγαινε στο μαγαζί.

Πηγή: Vibrant World

Ο Mason δεν μπορούσε να πιστέψει πόσο όμορφη ήταν. Ένιωθε λες κι ένας μαγνήτης τον τραβούσε κοντά της και η έλξη ήταν ακαταμάχητη. Ο Mason συγκέντρωσε όλη του την αυτοπεποίθηση και την πλησίασε να της μιλήσει.

Ανταλλάσσοντας κινητά

Ευτυχώς, η Julia ανταπέδωσε το ενδιαφέρον, και συζητώντας, αμέσως τα πήγαν καλά. Ο Mason ένιωθε ανακούφιση – ποτέ δεν μπορούσε να πιστέψει πως θα είχε ελπίδα με μία γυναίκα τόσο όμορφη που θα ανταπέδιδε το ενδιαφέρον του.

Πηγή: Vibrant World

Αφού συνειδητοποίησαν το πόσο καλά περνούσαν, αντάλλαξαν τηλέφωνα και πέρασαν μαζί το υπόλοιπο της βραδιάς. Από εκείνη τη στιγμή, ήταν σε συνεχή επικοινωνία μεταξύ τους και ξεκίνησαν να βρίσκονται συχνά. Οι δύο τους ήταν αχώριστοι.

Η πρώην

Αμέσως, άρχισαν να συναντιούνται κάθε ημέρα και γνώρισαν και τους φίλους του αλλουνού. Η σχέση τους γινόταν γρήγορα κάτι σοβαρό, και όταν ο Mason το συνειδητοποίησε, ένιωσε αμέσως νευρικός για κάτι.

Πηγή: Vibrant World

Βλέπετε, ο Mason είχε μια σοβαρή σχέση παλαιότερα, με την Samantha, την πρώην του και την πρώτη του αγάπη. Ο Mason και η Samantha είχαν φοβερή χημεία, και ήταν επίσης αχώριστοι. Θεωρούσε την Samantha αδερφή ψυχή του.

Μία τραγική ιστορία αγάπης

Αλλά η μοίρα είχε άλλα σχέδια για τους δύο. Ο Mason έχασε τη Samantha από αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Ήταν μόλις 22 ετών και πολύ μικρή για να πεθάνει. Ο Mason το πήρε βαριά, αλλά ήξερε ότι έπρεπε να είναι δυνατός- όχι μόνο για τον εαυτό του αλλά και για τον γιο τους, τον Connor, ο οποίος ήταν μόλις τριών ετών όταν συνέβη το ατύχημα.

Πηγή: Vibrant World

Ο Mason ξέχασε την αγάπη για μερικά χρόνια και επικεντρώθηκε στην ανατροφή του Connor. Όμως ο Mason δυσκολευόταν να δώσει προσοχή σε ένα πολύ μικρό αγόρι ενώ θρηνούσε, αλλά κατά κάποιο τρόπο, ήταν και ο λόγος για τον οποίον μπόρεσε να προχωρήσει. Όταν γνώρισε την Julia, ο Connor ήταν ήδη έφηβος.

Ο έξυπνος γιος

Τώρα που πλέον ο Connor δεν ήταν πια μικρό αγοράκι, ο Mason μπόρεσε να φροντίσει και τον εαυτό του. Άρχισε να βγαίνει και πάλι ραντεβού, και βγήκε με αρκετές γυναίκες πριν γνωρίσει τη Julia. Αλλά καμία δεν τον ενδιέφερε όσο η Julia.

Πηγή: Pixabay

Ο Mason και η Julia ήταν ζευγάρι για πάνω από ένα μήνα όταν ο Connor άρχισε να γίνεται περίεργος. Ο Connor ήξερε ότι ο πατέρας του έβγαινε με κάποιες γυναίκες, αλλά με καμία δε βγήκε δεύτερο ή τρίτο ραντεβού. Αυτή η Julia πρέπει να είναι κάτι ξεχωριστό και ήθελε να γνωρίσει τη γυναίκα για την οποία μιλούσε τόσο πολύ ο πατέρας του.

Μία απρόσμενη αντίδραση

Ο Mason στην αρχή ήθελε να περιμένει μέχρι να σιγουρευτεί πως η Julia ήρθε για να μείνει. Δεν ήθελε ο Connor να υποστεί την απουσία της αν χώριζαν. Αλλά ήταν τόσο ερωτευμένος, που ήξερε πως για την Julia έπρεπε να ρισκάρει.

Πηγή: Vibrant World

Ο Connor είχε ενθουσιαστεί που θα γνώριζε τη νέα κοπέλα του Mason. Ο πατέρας του ήταν εργένης για πολύ καιρό και χάρηκε που επιτέλους βρήκε κάποια που τον κάνει ευτυχισμένο. Ωστόσο, όταν έγινε η μεγάλη συνάντηση, ο Mason δεν περίμενε την αντίδραση του Connor. Ο γιος του αποδοκίμασε τη σχέση τους!

Η ηλικία δεν παίζει ρόλο

Αποδείχθηκε πως υπήρχε ένα χάσμα ηλικίας μεταξύ του Mason και της Julia, και ο Connor δεν χαιρόταν καθόλου με αυτό. Βλέπετε, η Julia ήταν οχτώ χρόνια νεότερη από τον Mason. Μόλις είχε κλείσει τα 18! Ο Connor είχε πάθει σοκ όταν την γνώρισε, και αμέσως απογοητεύτηκε από τον πατέρα του.

Πηγή: Pixabay

Όταν ο Connor δεν έδωσε την έγκρισή του, ήταν η πρώτη φορά που ο Mason και η Julia αναλογίστηκαν το ηλικιακό χάσμα που τους χώριζε. Όμως δεν τους ένοιαζε, ήταν ερωτευμένοι και ήθελαν απλά να είναι μαζί.

Γνωρίζοντας την υπόλοιπη οικογένεια

Ευτυχώς, ο μόνος που είχε πρόβλημα με την διαφορά ηλικίας από την οικογένεια του Mason ήταν ο Connor. Όλοι οι υπόλοιποι χαιρόντουσαν που ο Mason είχε επιτέλους γνωρίσει κάποια. Είχαν αρχίσει να ανησυχούν μετά τον πρόωρο χαμό της Samantha. Και η Julia τον έκανε πραγματικά ευτυχισμένο.

Πηγή: Vibrant World

Όμως τι έλεγε η οικογένεια της Julia; Ο Mason είχε αγχωθεί που θα γνώριζε την οικογένεια της Julia. Υπήρχε μεγάλη περίπτωση που δε θα χαίρονταν καθόλου που ήταν ζευγάρι με την 18χρονη κόρη τους. Και κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί πως το κοριτσάκι τους έβγαινε με κάποιον οχτώ χρόνια μεγαλύτερό της.

Μυστικός δεσμός

Τότε ήταν που ο Mason συνειδητοποίησε ότι η Julia δεν πρότεινε ποτέ να τον συστήσει στην οικογένειά της, ακόμα κι αν έχει ήδη γνωρίσει τον Connor. Στην πραγματικότητα, φαινόταν σαν να ήθελε η σχέση τους να μείνει μυστική από την οικογένειά της. Ο Mason την είχε ρωτήσει αρκετές φορές γι’ αυτό, αλλά εκείνη έδωσε μόνο αόριστες απαντήσεις.

Πηγή: Vibrant World

Ο Mason το βρήκε παράξενο στην αρχή. Αλλά και πάλι, σύντομα συνειδητοποίησε τα θετικά αυτού. Έτσι μπορούσε να αποφύγει να τον κρίνει οικογένειά της. Ίσως θα μπορούσαν να συναντηθούν όταν η Julia μεγαλώσει για να αποφύγουν οποιοδήποτε πιθανό δράμα και κρίση. Ο Mason απλά το ξέχασε και αποφάσισε να το δει ως κάτι θετικό.

Πρόταση γάμου

Τα χρόνια πέρασαν και το ζευγάρι παρέμεινε μαζί. Ήταν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, και όταν η Julia έκλεισε τα 21, ο Connor τους έδωσε επιτέλους την ευχή του. Το ίδιο βράδι, ο Mason έβγαλε την Julia σε ένα ρομαντικό δείπνο για να γιορτάσουν τα 21α γενέθλιά της.

Πηγή: Vibrant World

Μετά το δείπνο, ο Mason αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στη Julia. Φυσικά και η Julia είπε το μεγάλο ναι. Ο Mason ήταν τρισευτυχισμένος και η Julia δεν μπορούσε να πιστέψει πως αρραβωνιάστηκε. Ήταν πάρα πολύ ερωτευμένοι και δεν έβλεπαν την ώρα να περάσουν μαζί το υπόλοιπο της ζωής τους.

Γάμος με προορισμό

Το ζευγάρι δεν περίμενε πολύ για να αρχίσει να σχεδιάζει το γάμο του. Ωστόσο, η Julia ήθελε ένα τεράστιο γλέντι και τα πράγματα είχαν ξεφύγει λίγο από τον έλεγχο. Ήθελε ένα γάμο προορισμού! Ο Mason δεν ήταν σίγουρος ότι ήταν το καλύτερο για τους δυο τους, αλλά είδε ότι η Julia ήταν πολύ χαρούμενη που σχεδίαζε το γάμο τους και αποφάσισε να συμφωνήσει με τα σχέδιά της.

Πηγή: Vibrant World

Φυσικά, τα έξοδα στοιβάζονταν. Ευτυχώς, ο Mason είχε κάποιες οικονομίες, γι’ αυτό ήταν έτοιμος να πληρώσει όλα τα έξοδα του γάμου. Η Julia ήταν ακόμα μικρή και δεν είχε οικονομίες, αλλά υποσχέθηκε πως δεν θα το παρακάνει και αργότερα θα πληρώσει τα μισά. Ο Mason συμφώνησε με το σχέδιό της.

Ένα μεγάλο μυστικό

Κι ενώ μετά από όλα αυτά που διαβάσατε θα θεωρείτε πως η Julia είναι εκείνη που φαίνεται ύποπτη, θα εκπλαγείτε όταν μάθετε πως ο Mason της έκρυβε ένα μεγάλο μυστικό. Και ήταν κάτι που είχε τη δυνατότητα να αλλάξει όλη τη σχέση τους. Καθώς ο γάμος πλησιάζει, ο Mason αισθάνθηκε περισσότερη πίεση και ενοχή γνωρίζοντας ότι έκρυβε αυτό το μεγάλο μυστικό από την Julia.

Πηγή: Vibrant World

Ο Mason ήξερε πως δεν άξιζε στην Julia να παντρευτεί χωρίς να γνωρίζει το μυστικό του. Αλλά από την άλλη πλευρά δεν μπορούσε να βρει τη σωστή στιγμή για να μιλήσει σοβαρά μαζί της. Ειδικά εκείνες τις μέρες που η Julia ήταν απασχολημένη σχεδιάζοντας τον γάμο τους.

Δεν ήθελε να κάνει άλλα παιδιά

Μία βραδιά, η Julia μοιράστηκε μαζί το πως ήταν ενθουσιασμένη για τον γάμο τους και πως θα ήθελε να κάνει ένα παιδί μαζί με τον Mason. Ο Mason την άκουγε σιωπηλός, και ήξερε πως ήταν πλέον καιρός να ομολογήσει και δεν υπήρχε τρόπος να κάνει πλέον πίσω.

Πηγή: Vibrant World

Διότι, ο Mason είχε κάνει βασεκτομή πολλά χρόνια πριν γνωρίσει την Julia και δεν σκόπευε να κάνει άλλα παιδιά. Η Julia τον άκουγε συντετριμμένη. Πάντα ονειρευόταν να γίνει μητέρα και δεν μπορούσε να πιστέψει πως ο Mason περίμενε τόσο πολύ για να της το πει.

Κατεστραμμένα όνειρα

Η Julia ήταν φανερά αναστατωμένη και ρώτησε τον Mason αν ήταν διατεθειμένος να αλλάξει την απόφασή του. Ο Mason της είπε πως δεν ήθελε να κάνει άλλα παιδιά. Αυτό εξόργισε την Julia. Έφυγε από το σπίτι τους χτυπώντας την πόρτα, θυμωμένη με την μεγάλη αποκάλυψη του Mason.

Πηγή: Vibrant World

Οι δυο τους δεν ειδώθηκαν την επόμενη ημέρα, και η Julia δεν απαντούσε στα τηλέφωνα και μηνύματα του Mason. Ο Mason τότε άρχισε να μετανιώνει. Δεν είχε συνειδητοποιήσει το πόσο η Julia ήθελε να κάνει παιδιά. Σκεπτόμενος τον καυγά τους, φέρθηκε πολύ άσχημα και δεν αναλογίστηκε τα δικά της συναισθήματα.

Μία μεγάλη θυσία

Επειδή όμως την αγαπούσε τόσο πολύ, και ήθελε να παντρευτούν, ο Mason αποφάσισε να κάνει μία μεγάλη θυσία. Αποφάσισε να αντιστρέψει τη βασεκτομή του. Όταν έκανε την ακριβή επέμβαση, τηλεφώνησε στην Julia για να της πει τι έγινε και να τα ξαναβρεί μαζί της.

Πηγή: Vibrant World

Εκείνη τη στιγμή, ο Mason συνειδητοποίησε πως η Julia ήταν τα πάντα για εκείνον και πως θα έκανε ότι μπορούσε για να γίνει ευτυχισμένη. Επίσης ενθουσιάστηκε με την ευκαιρία του να κάνει παιδί με την Julia. Άρχισε να πιστεύει πως μια μεγάλη οικογένεια δεν ήταν καθόλου κακή ιδέα.

Η μεγάλη ημέρα

Επιτέλους, έφτασε η ημέρα του γάμου τους. Όλοι ήταν ενθουσιασμένοι και στήριζαν το ζευγάρι που ήταν φανερά τόσο ερωτευμένο. Όλοι η οικογένεια και οι φίλοι τους πήγαν στο Μεξικό για να παραβρεθούν στον γάμο τους.

Πηγή: Vibrant World

Ήταν εμφανές πως δεν λυπήθηκαν τα χρήματα για την μεγάλη τους ημέρα. Οι οικονομίες του Mason είχαν σχεδόν τελειώσει αλλά δεν τους ένοιαζε καθόλου. Όταν είδε την Julia τόσο χαρούμενη, ένιωθε πως άξιζε. Η ευτυχία της ήταν πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο.

Ένα τελευταίο ποτό

Το ζευγάρι γιόρτασε μαζί με τους καλεσμένους τους μέχρι τελικής πτώσης. Οι καλεσμένοι ήταν εξαντλημένοι αλλά πέρασαν υπέροχα και αποφάσισαν να πάνε για ύπνο. Μέχρι και η Julia πήγε στο δωμάτιό τους. Ο Mason αποφάσισε να μείνει λίγο ακόμα για να πιεί ένα γρήγορο ποτό με τον κουμπάρο του.

Πηγή: Vibrant world

Όταν έφυγαν όλοι, ο κουμπάρος του Mason ομολόγησε. Είπε στον Mason ότι αρχικά είχε τις αμφιβολίες του για την Τζούλια όταν άρχισαν να βγαίνουν. Για κάποιο λόγο, είχε την αίσθηση ότι δεν ήταν το κατάλληλο κορίτσι γι’ αυτόν. Αλλά τώρα που είχε δει πόσο καιρό ήταν μαζί και που παντρεύτηκαν, όλες οι αμφιβολίες του είχαν εξαφανιστεί.

Η νύχτα του γάμου

Το είπε για καλό, αλλά ο Mason δεν μπορούσε να βγάλει τα λόγια του κουμπάρου του από το μυαλό του. Τι τον έκανε να σκέφτεται έτσι για την Τζούλια; Είχε δει ο φίλος του κάτι που ο Mason δεν μπόρεσε να παρατηρήσει; Αλλά καθώς κατέβαζε το ποτό του, ο Mason κούνησε το κεφάλι του και αποφάσισε να το ξεχάσει. Απόψε ξεκινούσε ο μήνας του μέλιτος του και σε αυτό έπρεπε να επικεντρωθεί.

Πηγή: Vibrant World

Ο Mason είπε καληνύχτα στον κουμπάρο του και ανέβηκε πως τη γαμήλια σουίτα. Περίμενε πως η Julia θα τον περίμενε ήδη στο κρεβάτι, έτοιμη για την πρώτη νύχτα του γάμου τους. Αλλά όταν έφτασε στο δωμάτιό του, η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Τότε ο Mason συνειδητοποίησε πως δεν είχε κλειδί. Είχε δώσει το κλειδί στην Julia όταν αυτή ανέβηκε επάνω.

Χαμός στον διάδρομο

Ο Mason ξεκίνησε να χτυπάει την πόρτα. Δεν έλαβε καμία απάντηση. Φώναξε το όνομα της Julia, και πάλι τίποτα παρά μόνο σιωπή από την άλλη πλευρά. Μήπως κοιμήθηκε ήδη την βραδιά του γάμου τους; Ο Mason ξεκίνησε να χτυπάει δυνατά την πόρτα για να την ξυπνήσει. Όταν δεν έγινε τίποτα, άρχισε να ανησυχεί.

Πηγή: Pixabay

Οι καλεσμένοι από τα διπλανά δωμάτια άρχισαν να βγαίνουν στο διάδρομο για να δουν προς τι η φασαρία. Ο Mason χτυπούσε την πόρτα και φώναζε. Ένας από τους γείτονες του έδωσε το τηλέφωνό του για να καλέσει στη ρεσεψιόν και να ζητήσει ένα δεύτερο κλειδί.

Μονάχα ένα σημείωμα

Όταν το προσωπικό του ξενοδοχείου έφερε το εφεδρικό κλειδί, ο Mason μπήκε βιαστικά στο δωμάτιο για να δει τι συνέβαινε. Αλλά προς έκπληξη όλων, η Julia δεν ήταν μέσα. Ο Mason έψαχνε όλα τα δωμάτια στη σουίτα, μέχρι και τις ντουλάπες. Κοίταξε επίσης κάτω από το κρεβάτι. Και τότε, παρατήρησε το σημείωμα στο κρεβάτι. Ήταν ένα γράμμα από την Julia.

Πηγή: Vibrant World

Ο Mason άρπαξε γρήγορα το γράμμα, ανήσυχος μήπως η Julia έπεσε θύμα απαγωγής. Εξάλλου, βρίσκονταν σε μία ξένη χώρα. Αλλά το σημείωμα ήταν σύντομο και απλό. Ο Mason αναγνώρισε τον γραφικό χαρακτήρα της Julia αμέσως. Αυτό που διάβασε τον προβλημάτισε και του έκανε την καρδιά χίλια κομμάτια.

Παράξενη συμπεριφορά

Η Julia είχε γράψει ότι χρειαζόταν λίγο χρόνο μόνη της για να επεξεργαστεί όλα όσα είχαν συμβεί και τον διαβεβαίωσε ότι θα επέστρεφε μέχρι το πρωί. Ο Mason το βρήκε λίγο παράξενο και ήταν λίγο απογοητευμένος. Ανυπομονούσε για τη νύχτα του γάμου τους. Αλλά στο τέλος, ένιωσε ανακουφισμένος, αφού είχε φοβηθεί για τα χειρότερα.

Πηγή: Vibrant World

Ο Mason κατάφερε να κοιμηθεί και όταν ξύπνησε το πρωί, η Julia είχε ήδη γυρίσει, όπως και υποσχέθηκε. Αλλά υπήρχε κάτι διαφορετικό στη νέα του νύφη. Η Julia συμπεριφερόταν σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Ο Mason προσπάθησε να κάνει μερικές ερωτήσεις, αλλά εκείνη δεν ήθελε να μιλήσει καθόλου γι’ αυτό. Η Julia καθησύχασε τον Mason ότι όλα ήταν μια χαρά και του είπε να το αφήσει πίσω του.

Φεύγοντας για πάντα

Ο Mason αποφάσισε να δώσει στην Julia όλο τον χρόνο που χρειαζόταν να συνειδητοποιήσει τις αποφάσεις της. Εξάλλου, ήταν ακόμα πολύ νέα. Σίγουρα θα χρειαζόταν κι άλλο χρόνο να διαχειριστεί τη σοβαρότητα της υπόθεσης. Καθώς γυρνούσαν πίσω, ο Mason ήταν σίγουρος πως τα πράγματα θα επέστρεφαν στο φυσιολογικό μόλις έφταναν στη σιγουριά του σπιτιού τους.

Πηγή: Vibrant World

Πέρασαν μερικές μέρες από τότε που γύρισαν από τον μήνα του μέλιτος, και η Julia απουσίαζε όλο και περισσότερο. Όμως, μία μέρα η απουσία ήταν οριστική και δεν σκόπευε να γυρίσει στον σύζυγό της. Και ο Mason το γνώριζε γιατί η Julia του έστειλε ένα μήνυμα λέγοντας πως τον αφήνει για κάποιον άλλον άνδρα.

Το τρίτο πρόσωπο

Η είδηση αυτή ήρθε στον Mason από το πουθενά. Δεν είχε ιδέα πως η Julia έβλεπε κάποιον άλλον. Όταν την ρώτησε για ποιον τον εγκατέλειπε, η Julia σταμάτησε να απαντάει στα μηνύματά του. Ο Mason είχε την αίσθηση πως επρόκειτο για κάποιον που γνώριζε.

Πηγή: Vibrant World

Ο Mason αναλογίστηκε την νύχτα του γάμου τους και την εξαφάνισή της. Όλα ήταν πολύ περίεργα. Προσπάθησε να θυμηθεί μήπως εξαφανίστηκε και κάποιος άλλος κατά την διάρκεια της δεξίωσης. Έκανε μερικά τηλέφωνα και ανακάλυψε πως ένας από τους φίλους του, ο Peter, ήταν επίσης άφαντος εκείνο το βράδυ.

Διπλή προδοσία

Ο Mason ένιωσε αμέσως συντετριμμένος όταν άκουσε ότι ούτε ο Peter κοιμήθηκε στο δωμάτιό του εκείνο το βράδυ. Γιατί ο Peter ήταν ένας νεότερος συνεργάτης του. Στην ουσία, ο Mason τον είχε πάρει υπό την προστασία του και τον καθοδηγούσε για αρκετά χρόνια. Οι δυο τους είχαν έναν ισχυρό δεσμό και ο Peter ήταν εκείνος που τον συνόδεψε όταν πήγε αγοράσει τις βέρες του.

Πηγή: Vibrant World

Αλλά πολύ γρήγορα, αποκαλύφθηκε η αλήθεια καθώς οι καλεσμένοι άρχισαν να επιβεβαιώνουν ότι είδαν την Julia και τον Peter μαζί. Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτή τη διπλή προδοσία μετά από όλα όσα έκανε για τον Peter και την Τζούλια. Επίσης, όταν επιτέλους μπόρεσε να μιλήσει στην Julia γι’ αυτό, η Julia του είπε ότι ο Peter ήταν καλύτερος στο κρεβάτι. Ήταν τρομερό πλήγμα για την περηφάνια του Mason.

H ανάρτηση στο Facebook

Όπως είναι φυσιολογικό, ο Mason ήταν σοκαρισμένος. Αλλά ήξερε πως έπρεπε να βγάλει την Julia από το μυαλό και τη ζωή του οριστικά. Ο Mason αποφάσισε να ξεφορτωθεί όλα όσα του θύμιζαν εκείνη και τον γάμο τους. Όταν είδε το δαχτυλίδι που του επέστρεψε η Julia, αποφάσισε να το πουλήσει.

Πηγή: Vibrant World

Ο Mason ανέβασε μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook. “Γεια σας, μόλις παντρεύτηκα στο Μεξικό στις 3 Ιουνίου. Αυτή είναι η βέρα της Julia. Όμως, μετά από έξι ημέρες, έμαθα πως είχε έναν παράνομο δεσμό πίσω από την πλάτη μου. Με έναν φίλο μου μάλιστα”.

Η ζωή συνεχίζεται

Η δημοσίευση του Mason έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Κανένας δεν μπορούσε να πιστέψει πως πουλούσε ένα τόσο όμορφο δαχτυλίδι για μόλις 714 δολάρια. Λόγω της τιμής, πολλοί νόμιζαν πως έκανε πλάκα. Άλλα ήθελαν να μάθουν περισσότερα για την ιστορία και αναρωτιόνταν πως έμαθε για την παράνομη σχέση της γυναίκας του.

Πηγή: Vibrant World

Πλέον, ο Mason ήξερε πως η Julia είχε δίκιο όταν του είπε πως ήταν πολύ νέα για μια τέτοια δέσμευση. Αν και νιώθει πλέον καλύτερα, ο Mason δεν έχει καμία επιθυμία να τα ξαναβρεί με την Julia ακόμα κι αν γυρίσει μετανιωμένη.

Ο λόγος που εξαφανίστηκε η μητέρα των οκτάδυμων και πως άλλαξε τη ζωή της

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως η Nadya Suleman, γνωστή και ως “Octomom” (μητέρα των οκτάδυμων), έζησε μία περιπετειώδη ζωή. Όπως υποδηλώνει και το ψευδώνυμό της, έγινε διάσημη επειδή κυοφορούσε οχτώ μωρά ταυτόχρονα. Επιπλέον, είχε και έξι ακόμα παιδιά πριν γεννηθούν τα οκτάδυμα.

Πηγή: PhilNews

Αυτό που την έκανε τόσο αμφιλεγόμενη περίπτωση, ήταν ο τρόπος με τον οποίον οι γιατροί την γονιμοποίησαν. Άνοιξε μεγάλη συζήτηση γύρω από το πρόσωπό της. Αν και ορισμένοι θεωρούσαν απαράδεκτη την εγκυμοσύνη της, άλλοι δεν μπορούσαν να παραβλέψουν τις δυνατότητες που δημιουργούσε για άλλες γυναίκες που δυσκολεύονταν να γίνουν μητέρες.

Απομάκρυνση από τα φώτα της δημοσιότητας

Η Nadya έστρεψε πάνω της όλα τα φώτα της δημοσιότητας μέσα σε μία νύχτα. Είχε χιλιάδες θαυμαστές που σαγηνεύτηκαν με τη ζωή της και το ενδιαφέρον ταξίδι της προς τη μητρότητα. Αλλά αφού απήλαυσε τα φώτα της δημοσιότητας, η μητέρα των οκτώ άρχισε σταδιακά να εξαφανίζεται από το προσκήνιο και επέλεξε να ζήσει μια απλή ζωή.

Πηγή: Horizon Times

Κι ενώ σχεδόν κάθε περιοδικό και εφημερίδα δημοσίευε ενημερώσεις για την μητέρα των οχτώ και τα μωρά της, τα νέα σταδιακά άρχισαν να μειώνονται. Η μητέρα σταμάτησε τις συνεντεύξεις και τις δημόσιες εμφανίσεις. Δεν αναρωτιέστε κι εσείς τι κάνει σήμερα και πως είναι τα οκτάδυμα;

Ήθελε μία μεγάλη οικογένεια

Ας ξεκινήσουμε με το πως ξεκίνησαν όλα. Η Nadya μεγάλωσε ως μοναχοκόρη. Ένιωθε μεγάλη μοναξιά χωρίς αδέρφια να παίζει στο σπίτι. Η μαμά της είχε δύο γάτες για κατοικίδια, αλλά αυτό δεν αρκούσε. Η Nadya προσευχόταν να αποκτήσει ένα αδερφάκι αλλά αυτό δεν ήρθε ποτέ.

Πηγή: Horizon Times

Εξ αιτίας αυτού, ποθούσε τους συναισθηματικούς δεσμούς που δημιουργούνται στις μεγάλες οικογένειες. Για τον λόγο αυτόν, ήξερε από μικρή πως μια μέρα ήθελε να αποκτήσει μία μεγάλη οικογένεια. Δεν είχε ιδέα πως ο στόχος της αυτός θα ήταν και εκείνος που θα έκανε άνω κάτω τη ζωή της.

Το ταξίδι στη μητρότητα

Η Nadya ήθελε να γίνει μητέρα από πολύ μικρή ηλικία. Από τη στιγμή που αποφοίτησε από το λύκειο προσπαθούσε να πετύχει τον στόχο αυτόν. Αν και εκείνη την περίοδο ήταν ελεύθερη, δεν ένιωθε αποθαρρυνμένη. Ήθελε να γίνει μητέρα και αποφάσισε να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιό της.

Πηγή: History By Day

Όταν ήταν 20 ετών, η Nadya γνώρισε τον έρωτα στο πρόσωπο του διευθυντή σε μία εταιρεία, Marcos Gutierrez. Τον βρήκε πολύ γοητευτικό και γρήγορα τον ερωτεύτηκε. Στα πρώτα στάδια της σχέσης τους, η Nadya κατέστησε σαφές στον Marcos ότι το να αποκτήσει παιδιά ήταν προτεραιότητα για εκείνη.

Μία καλή αρχή

Και στην αρχή τα πράγματα έδειχναν πως πήγαιναν σύμφωνα με το σχέδιό της. Ο Marcos και η Nadya τελικά παντρεύτηκαν και το ίδιο έτος, εκείνη απέκτησε την άδεια άσκησης επαγγέλματος ως βοηθός ψυχιάτρου από το Κολλέγιο του San Antonio. Η Nadya έπειτα άρχισε να εργάζεται σε μία ψυχιατρική κλινική στο Norwalk της Καλιφόρνια.

Πηγή: Horizon Times

Μία μέρα, κάτι συγκλονιστικό συνέβη στην κλινική. Στις 18 Σεπτεμβρίου του 1999, υπήρξε μία εξέγερση στην οποία συμμετείχαν περίπου 20 ασθενείς. Η Nadya βρέθηκε τυχαία στο επίκεντρο, και προσπάθησε να μεσολαβήσει για να βοηθήσει να ηρεμίσουν τα πράγματα.

Αντιμετωπίζοντας σωματικά και ψυχικά τραύματα

Στο επίκεντρο της εξέγερσης, ένας από τους ασθενείς αναποδογύρισε ένα γραφείο. Το γραφείο έτυχε και χτύπησε δυνατά την Nadya στην πλάτη της και της προκάλεσε τραυματισμό στην δισκοκήλη. Ευτυχώς όμως, της δόθηκε αποζημίωση ύψους $170,000 και με τα χρήματα αυτά μπόρεσε να ζήσει για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πηγή: Horizon Times

Αλλά ο τραυματισμός δεν ήταν κάτι το απλό. Της προκάλεσε πολύ πόνο, πράγμα που επηρέασε την ικανότητά της να εργαστεί. Και το στρες ήταν ακόμα μεγαλύτερο, καθώς εκείνη και ο Marcos προσπαθούσαν να κάνουν παιδί για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν τα κατάφερναν. Οι δυο τους αποφάσισαν να δουν έναν ειδικό γιατρό.

Υπήρχε ένα πρόβλημα

Ο Marcos και η Nadya επισκέφτηκαν πάρα πολλούς γιατρούς. Έλαβαν πολλά σχόλια και συμβουλές για το πώς θα μπορούσαν να συλλάβουν παιδί. Δοκίμασαν τα πάντα, αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Δεδομένου ότι αυτός ήταν ο στόχος ζωής της Nadya, η ανικανότητα να συλλάβει της δημιουργούσε μεγαλύτερο άγχος. Τελικά ανακάλυψαν ότι ο Marcos ήταν στείρος.

Πηγή: Pixabay

Η Nadya είπε στον Marcos πως δεν ήθελε τίποτα άλλο περισσότερο στον κόσμο από το να κάνει παιδιά. Του πρότεινε να προσπαθήσουν να συλλάβουν παιδί με εναλλακτικούς τρόπους. Το πρόβλημα ήταν πως ο Marcos διαφωνούσε μαζί της. Ήθελε να κάνει παιδιά μόνο με φυσιολογικό τρόπο – πράγμα που ήταν αδύνατον.

Το τελεσίγραφο

Η Nadya και ο Marcos διαφωνούσαν συνεχώς για την κατάστασή τους. Φαινόταν πως πλέον είχαν άκρα αντίθετες απόψεις για το ζήτημα της σύλληψης του παιδιού. Αυτό τους απομάκρυνε ακόμα περισσότερο. Όταν η Nadya πρότεινε να δοκιμάσουν εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF), ο Marcos αποφάσισε ότι είχε φτάσει στα όριά του.

Πηγή: Pixabay

Ο Marcus είπε στην Nadya πως αν αποφάσιζε να κάνει εξωσωματική γονιμοποίηση, αυτό θα ήταν το τέλος του γάμου τους. Το τελεσίγραφο ράγισε την καρδιά της Nadya. Όσο κι αν αγαπούσε τον σύζυγό της, δεν ήταν έτοιμη να εγκαταλείψει το όνειρό της να γίνει μητέρα. Αυτός ήταν ο στόχος της από τότε που ήταν κοριτσάκι.

Εξωσωματική γονιμοποίηση

Στο τέλος, επέλεξε να τερματίσει το γάμο της και να προχωρήσει με την εξωσωματική γονιμοποίηση. Ο γιατρός της είπε ότι δεν υπάρχει 100% εγγύηση ότι θα λειτουργήσει η εξωσωματική γονιμοποίηση. Ήταν μια πολύ ακριβή διαδικασία, αλλά η Nadya δεν άφηνε τίποτα να μπει εμπόδιο μπροστά στο όνειρό της να γίνει μητέρα.

Πηγή: Baby Center

Οι ειδικοί συνήθως προτείνουν να χρησιμοποιηθούν πολλά ωάρια, μην τυχόν και κάποιο από αυτά δεν γονιμοποιηθεί κατά την διάρκεια της εξωσωματικής γονιμοποίησης. Αυτό ουσιαστικά διπλασιάζει τις πιθανότητες γονιμοποίησης. Ωστόσο, ο γιατρός προειδοποίησε την Nadya πως πάντα υπάρχει κάποιο ρίσκο.

Το ρίσκο

Αυτό σήμαινε πως έπρεπε να πάρει κι άλλο ρίσκο. Βλέπετε, όταν τοποθετηθούν πολλά ωάρια στην μήτρα μίας γυναίκας, υπάρχει περίπτωση πως κατά την εξωσωματική θα γονιμοποιηθούν πολλαπλά ωάρια. Κατά συνέπεια μπορεί να υπάρξουν περισσότερα από ένα έμβρυα. Έτσι η γυναίκα καταλήγει να κυοφορεί περισσότερα παιδιά απ’ όσα προγραμμάτισε.

Πηγή: History By Day

Αυτό όμως δεν αποθάρρυνε καθόλου την Nadya από το να προσπαθήσει. Εξάλλου, πάντα ήθελε μια μεγάλη οικογένεια. Πάντα πίστευε στο ρητό “όσο περισσότεροι, τόσο το καλύτερο”. Ήταν ενθουσιασμένη με την πιθανότητα να κάνει δίδυμα ή τρίδυμα. Αποφάσισε να μην κάνει πίσω από το σχέδιό της.

Τα κατάφερε

Έτσι, το 2001, η Νάντια έκανε εξωσωματική γονιμοποίηση. Η επέμβαση ήταν επιτυχής και έμεινε έγκυος στο πρώτο της παιδί, τον Elijah. Όταν γεννήθηκε ο Elijah, δεν μπορούμε να περιγράψουμε την ευτυχία που ένιωθε. Επιτέλους το όνειρό της να γίνει μητέρα έγινε πραγματικότητα.

Πηγή: ZayZay

Ένα χρόνο μετά τη γέννηση του Elijah, η Νάντια γέννησε κι άλλο μωρό. Αυτή τη φορά ήταν κοριτσάκι και την ονόμασε Amerah. Μπορεί να νομίζετε ότι η Νάντια έχει ήδη επιτύχει τον στόχο της, αλλά αποφάσισε να συνεχίσει να κάνει παιδιά. Τελικά γέννησε επίσης δίδυμα και άλλα δύο παιδιά. Πλέον είχε συνολικά έξι παιδιά.

Ήθελε περισσότερα

Όταν η Nadya θέλησε να κάνει κι άλλη εξωσωματική γονιμοποίηση, ο γιατρός της, ο Δρ. Kamrava ήταν πολύ διστακτικός στην αρχή. Η Νάντια είχε ήδη έξι παιδιά, και για τους περισσότερους αυτό θα ήταν αρκετό. Στο τέλος, η Νάντια τον έπεισε πως μπορούσε να ανταπεξέλθει και με το παραπάνω.

Πηγή: Gedeon Richter

Ο Δρ. Kamrava εμφύτευσε έξι ωάρια σύμφωνα με την επιθυμία της Νάντια – δεν ήθελε κανένα από τα έμβρυά της να πάει χαμένο. Ο Kamrava τελικά έκανε την γονιμοποίηση σε συνολικά 12 ωάρια. Αυτό ήταν σοκαριστικό, καθώς η συνιστώμενη ποσότητα ωαρίων σε

Τα οκτάδυμα ήταν καθοδόν

Όταν η Nadya έμαθε πως της εμφυτεύτηκαν 12 ωάρια, δεν ανησύχησε καθόλου. Στην πραγματικότητα χάρηκε, και ευχαρίστησε τον γιατρό της για την επιλογή του. Η Νάντια ήταν σίγουρη πως θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ότι κι αν της επεφύλασσε το μέλλον.

Πηγή: PhilNews

Στο τέλος, γονιμοποιήθηκαν 8 από τα 12 ωάρια. Η Νάντια ήταν κι επίσημα έγκυος με οκτάδυμα. Ήταν ενθουσιασμένη και θεωρούσε πως ήταν μεγάλη ευλογία. Θα μπορούσε όμως να ανταπεξέλθει σε αυτή την παράτολμη εγκυμοσύνη; Επιπλέον, θα άντεχε να φροντίσει 8 μωρά, πέρα από τα 6 παιδιά που είχε ήδη;

Ο κόσμος ήθελε να μάθει περισσότερα

Το να κουβαλάς οχτώ μωρά στην κοιλιά σου για εννέα μήνες δεν είναι εύκολη υπόθεση. Επηρέασε πάρα πολύ την σωματική υγεία της Νάντια. Δεν βοηθούσε και το ότι τα μέσα έμαθαν για την μοναδική ιστορία της και τώρα την ακολουθούσαν παντού οι παπαράτσι, και δημοσιεύονταν φωτογραφίες σε όλα τα περιοδικά.

Πηγή: Horizon Times

Κανένας δεν μπορεί να αρνηθεί πως η εγκυμοσύνη θα έσπαγε κάθε ρεκόρ αν επιβίωναν όλα τα μωρά. Οι πιθανότητες να επιβιώσουν και τα 8 μωρές, ήταν ελάχιστες εκείνη την εποχή. Η Νάντια ξαφνικά βρισκόταν στα φώτα της δημοσιότητας. Ο τύπος της έδωσε το παρατσούκλι “Octomom.”

Οχτώ υγιή μωρά

Αν και η Νάντια αντιμετώπισε μια δύσκολη εγκυμοσύνη, μπόρεσε και γέννησε και τα οκτώ μωρά της με ασφάλεια. Τα οκτάδυμα γεννήθηκαν υγιή. Όλος ο κόσμος παρακολουθούσε την υγεία των νεογέννητων. Ήταν τα πρώτα οκτάδυμα στην ιστορία που γεννήθηκαν ζωντανά και παρέμειναν ζωντανά για μια εβδομάδα μετά τη γέννησή τους.

Πηγή: History By Day

Αυτό ήταν ένα κατόρθωμα που έσπασε κάθε ρεκόρ. Η Νάντια ήταν ενθουσιασμένη που και τα οχτώ μωρά ήταν υγιή. Ανυπομονούσε να γυρίσει στο σπίτι και να γνωρίσουν τα αδέρφια τους. Ήταν ο προορισμός της Νάντιας να γίνει μητέρα. Και η ιστορία της αποτελούσε έμπνευση για πολλές μητέρες.

Η έρευνα

Όλη η ιατρική κοινότητα παρακολουθούσε την ιστορία και υπήρχε μεγάλη περιέργεια σχετικά με το πως η Νάντια μπόρεσε να συλλάβει και να γεννήσει οκτώ υγιή μωρά. Υπήρχαν τότε ερωτήσεις που αποφασίστηκε η διεξαγωγή έρευνας.

Πηγή: Horizon Times

Τελικά, μαθεύτηκε πως ο Δρ. Kamrava προχώρησε σε εμφύτευση 12 ωαρίων, πράγμα που οδήγησε στην γέννηση των οκτάδυμων. Ακόμα κι αν αυτό έγινε με την έγκριση της Νάντια, πολλοί ειδικοί απόρησαν με το πως ο γιατρός τόλμησε κάτι τόσο επικίνδυνο. Συγκεκριμένα, ο Δρ. Kamrava ερευνήθηκε για πιθανή ιατρική αμέλεια.

Ανάκληση άδειας

Οι γιατροί και οι ειδικοί ισχυρίζονται πως ο  Dr. Kamrava δεν θα έπρεπε να προχωρήσει με την εξωσωματική ακόμα κι αν η ασθενής το ζητούσε. Ο κόσμος άρχισε να αμφισβητεί τους τρόπους με τους οποίους ο γιατρός ασκούσε την ιατρική, και αναρωτήθηκαν αν ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε κάτι τέτοιο.

Πηγή: Rewire News Group

Η έρευνα έδειξε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά. Παλαιότερα, είχε εμφυτεύσει επτά έμβρυα σε μία 48χρονη ασθενή και η ασθενής γέννησε τελικά τετράδυμα. Αλλά δυστυχώς, η εγκυμοσύνη δεν ήταν επιτυχής όπως της Νάντια. Επίσης, η έρευνα προκάλεσε την ανάκληση της άδειας άσκησης του ιατρικού επαγγέλματος.

Αξιοποιώντας την διασημότητα

Όταν η Νάντια γέννησε τα οκτάδυμα της, είχε γίνει ήδη είδηση σε αμέτρητα ειδησεογραφικά κανάλια, εφημερίδες, περιοδικά και ιστοσελίδες. Όλοι ήθελαν να μάθουν περισσότερα για την Octomom και τα οκτάδυμα της. Η Νάντια συνειδητοποίησε ότι μπορούσε να εκμεταλλευτεί τον ντόρο. Θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τα χρήματα για να μεγαλώσει όλα τα παιδιά της.

Πηγή: Horizon Times

Η Νάντια μπόρεσε να προσλάβει έναν ειδικό στις δημόσιες σχέσεις, ο οποίος της έδινε συμβουλές και την δίδαξε πως μπορεί να μοιραστεί την ιστορία της ελέγχοντας παράλληλα την αφήγηση. Αλλά αυτό ήταν πολύ δύσκολο για την μητέρα που είχε όλα τα φώτα στραμμένα πάνω της, είτε το ήθελε είτε όχι.

Γιατί δεν έμοιαζαν;

Οι κακές οι γλώσσες έλεγαν πως λάτρευε τα φώτα της δημοσιότητας. Ορισμένοι την έκριναν και έλεγαν πως έκανε επίτηδες 14 παιδιά για να γίνει διάσημη. Άλλοι άρχισαν να αναρωτιούνται γιατί τα παιδιά της έμοιαζαν λες και προέρχονταν από διαφορετικές φυλές.

Πηγή: Horizon Times

Αλλά αυτό οφείλονταν στην γενετική. Αν έχεις 14 παιδιά, οι ποικιλομορφία των γονιδίων είναι πολύ μεγαλύτερη απ’ ότι σε οικογένειες με 2 ή 3 παιδιά. Αυτός ήταν ο λόγος που τα παιδιά ήταν τόσο διαφορετικά. Αυτό δεν πείραζε καθόλου τη Νάντια. Λάτρευε το πόσο διαφορετικά ήταν τα παιδιά της και λέει πως είναι ευλογημένη που έχει μια τόσο ξεχωριστή οικογένεια.

Οι κακές γλώσσες πάντα λένε

Ορισμένοι άνθρωποι έλεγαν πως σπαταλούσε τα χρήματα των φορολογουμένων, πως θα έπρεπε να προγραμματίσει καλύτερα την οικογένειά της, και πως συμβόλιζε όλα όσα πήγαιναν στραβά στην αμερικανική κοινωνία. Η Νάντια επίσης έλαβε απειλές από τους εχθρούς της.

Πηγή: Horizon Times

Η Νάντια κατάλαβε πως δεν θα μπορούσε να ελέγξει την ιστορία όταν ο τσίρκο των μέσων άρχισε να την παρενοχλεί. Προσπάθησε να πάρει μία διαφορετική διέξοδο. Στις συνεντεύξεις της, αποφάσισε να μιλήσει για τις δυσκολίες του να είσαι ελεύθερη μητέρα 14 παιδιών.

Οι έρευνες ξεκίνησαν

“Δεν κοιμάμαι πολύ, μόνο δύο ή τρεις ώρες κάθε βράδυ”, είπε η Νάντια σε μία συνέντευξη στο περιοδικό People. “Αλλά συνεχίζω την ζωή μου και προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερη μητέρα”. Και τότε άρχισαν να κυκλοφορούν οι φήμες πως η Νάντια κακοποιούσε τα παιδιά της.

Πηγή: Horizon Times

Φαινόταν ότι πολλοί άνθρωποι δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι μια ανύπαντρη μητέρα μπορεί να μεγαλώσει 14 μικρά παιδιά μόνη της. Οι Υπηρεσίες Προστασίας Παιδιών ειδοποιήθηκαν ακόμη και ότι η Νάντια παραμελούσε τα παιδιά της. Πραγματοποιήθηκε έρευνα, αλλά δεν βρέθηκαν στοιχεία. Κατέληξαν πως ακόμη και το σπίτι της Νάντια ήταν κατάλληλο περιβάλλον για τα 14 παιδιά.

Παλεύοντας ως μητέρα οκτάδυμων

Μέχρι και ο σπιτονοικοκύρης της Νάντια της προκαλούσε δυσκολίες. Φαίνεται πως δεν ήταν καθόλου χαρούμενος με τον αριθμό παιδιών που ζουν στο σπίτι του, ούτε και με τις ορδές παπαράτσι έξω από αυτό. Κατηγόρησε την Νάντια πως καταπατούσε τους όρους ενοικίασης και της έκανε έξωση.

Πηγή: Horizon Times

Η Νάντια δεν μπόρεσε να πείσει τον σπιτονοικοκύρη της να τους αφήσει να μείνουν. Εκείνος της δόθηκαν μερικές εβδομάδες για να βρει ένα νέο μέρος να ζήσει. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν είχε αρκετά χρήματα. Έτσι, ακολούθησε μερικά διαφορετικά επιχειρηματικά σχέδια. Δοκίμασε την τύχη της στη Showbiz, και μάλιστα προσπάθησε να γίνει τραγουδίστρια. Έκανε ακόμη και πράγματα που κανονικά δεν θα έκανε για να κερδίσει μερικά γρήγορα χρήματα.

Δεν ήθελε να ζει άλλο έτσι τη ζωή της

Η Νάντια γρήγορα κατάλαβε πως δεν της άρεσαν τα φώτα της δημοσιότητας. Τα μέσα είχαν δημιουργήσει έναν χαρακτήρα που απέκλινε κατά πολύ από την πραγματική Νάντια ως προσωπικότητα και μητέρα. Όταν είχε αρκετά χρήματα, αποφάσισε να κάνει ένα βήμα πίσω και να μείνει στο παρασκήνιο.

Πηγή: Horizon Times

Η Νάντια χρειάζονταν μία νέα αρχή μακριά από την προσωπικότητα που δημιούργησαν τα μέσα για εκείνη. Ξεκίνησε αλλάζοντας το όνομά της σε Νάταλι. Και τότε ήταν που η ζωή της άρχισε να αλλάζει. Ως Νάταλι μπόρεσε να πάρει το πτυχίο της και να εργαστεί ως οικογενειακή ψυχολόγος.

Η επιστροφή της Octomom

Το 2018, η Νάταλι δημιούργησε έναν λογαριασμό στο Instagram για να προβάλει την οικογένειά της. Τα οκτάδυμα ήταν 9 ετών πλέον. Η Νάταλι είχε κάνει όλα τα παιδιά της βίγκαν (πράγμα που το λάτρευαν) και μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες στο Instagram πως ζούνε μία υγιέστατη ζωή.

Πηγή: Horizon Times

Πέρα από τις υγιείς συνήθειες τους ως βίγκαν, τα παιδιά λατρεύουν τις αθλητικές δραστηριότητες. Εδώ μπορείτε να δείτε τα οκτάδυμα όταν τελείωσαν τον αγώνα Russ Miller Memorial 5 χιλιομέτρων το 2018.

Είχε έναν φύλακα άγγελο

Όταν ερωτήθηκε για το πως άλλαξε τη ζωή της, η Νάταλι ανέτρεξε σε μία στιγμή το 2013. Ήταν σε ένα κλαμπ στην Φλόριντα και στη χειρότερη φάση της ζωής της. Ένας άντρας την πλησίασε, της έπιασε το χέρι και της είπε τρυφερά: “Δεν χρειάζεται να το κάνεις αυτό”.

Πηγή: Horizon Times

Ο άνδρας επανέλαβε αυτό που είπε πέντε φορές πριν αφήσει το χέρι της και εξαφανίστηκε μέσα στο πλήθος. Εκείνη τη στιγμή, η Νάταλι ήξερε πως έπρεπε να γίνει δυνατή για τα παιδιά της. Πίστευε πως εκείνος ο άντρας ήταν ο φύλακας άγγελός της.

Είχε μια επιφοίτηση

Τώρα που πλέον είχε αλλάξει τη ζωή της, η Νάταλι παραδέχεται πως ήταν πολύ αφελής και εγωίστρια που ήθελε τόσα πολλά παιδιά. Κυνήγησε τον στόχο της χωρίς να προετοιμαστεί για το πως θα φρόντιζε όλα τα παιδιά.

Πηγή: Horizon Times

Η Νάταλι παραδέχεται πως τότε δεν σκεφτόταν τις συνέπειες. Ήταν υπερβολικά προσηλωμένη στο να δημιουργήσει μια μεγάλη οικογένεια. Παρ’ όλα αυτά, η Νάταλι λέει πως δεν μετανιώνει τίποτα. Αγαπάει το κάθε παιδί, και πλέον έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή τους.

Αντέχοντας στις δυσκολίες

Η ανατροφή 14 παιδιών δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά η Νάταλι φαίνεται να χειρίζεται τα πράγματα καλά. Επί του παρόντος ζουν σε ένα διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων και ζει κυρίως από μισθό σε μισθό και στηρίζεται σε γραμματόσημα τροφίμων. Το σπίτι έχει ένα γραφείο που επίσης μετέτρεψε σε υπνοδωμάτιο, ώστε να υπάρχει περισσότερος χώρος για τα παιδιά.

Πηγή: Horizon Times

Η Νάταλι πλέον χαίρεται που αποφάσισε να ξεφύγει από τα φώτα της δημοσιότητας. Μοιράστηκε πως νιώθει πλέον γαλήνια αφού πέρασε τόσες δυσκολίες τα περασμένα χρόνια. Η Νάταλι ελπίζει πως πλέον θα μπορέσει να εμπνεύσει κι άλλες μητέρες που περνάνε δύσκολα και προσπαθούν να επιβιώσουν.

Αφήνοντας πίσω την Octomom

Η Νάταλι λέει πως θέλει να ξεφύγει από την ταμπέλα της Octomom και πως ο χαρακτήρας σχεδόν την κατέστρεψε. Αυτό που θέλει η Νάταλι είναι τα παιδιά της να είναι περήφανα για εκείνη παρά τα όσα έγραψαν τα περιοδικά. Και για αυτόν τον λόγο προσπαθεί να είναι μία αψεγάδιαστη μητέρα.

Πηγή: Horizon Times

Κοιτάζοντας πίσω, η Νάταλι μοιράστηκε ότι ως Octomom, αναγκάστηκε να κάνει πράγματα που δεν ήθελε να κάνει επειδή φοβόταν ότι δεν μπορούσε να υποστηρίξει τα παιδιά της και να τους δώσει τη ζωή που τους αξίζει. “Ένιωσα λιγότερο από άνθρωπος όπως αυτός ο χαρακτήρας που προσποιούμουν ότι ήμουν, για να επιβιώσω και να φροντίσω την οικογένειά μου”.

Δεν είναι μια απλή μητέρα

Σε μία συνέντευξή της στην Daily Mail, η Natalie μοιράστηκε πως έχει εστιάσει στο να γίνει ο καλύτερος εαυτός της. Τα παιδιά της μεγαλώνουν απολύτως φυσιολογικά. “Τσακώνονται, παίζουν, μαλώνουν και ξαναπαίζουν, ακριβώς όπως κάθε φυσιολογική οικογένεια”.

Πηγή: Horizon Times

Η Νάταλι δήλωσε επίσης πως κάποια από τα παιδιά της είναι εξωστρεφή, ενώ άλλα πολύ ντροπαλά. Γνωρίζουν πως δεν είναι μια απλή οικογένεια, αλλά η Νάταλι φρόντισε έτσι ώστε να μην αισθανθούν ποτέ περίεργα.

Διδάσκοντας υπευθυνότητα

Η Νάταλι κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί να διδάξει το καλό στα παιδιά της. Σε μία συνέντευξη στο Us Weekly, η Νάταλι μοιράστηκε πως μεγαλώνει τα παιδιά της για να νοιάζονται για τους άλλους ανθρώπους. Θέλει να μάθουν να ζουν με αυτά που χρειάζονται και να απορρίπτουν τις υπερβολές.

Πηγή: Horizon Times

Η Νάταλι φρόντισε τα παιδιά της να γίνουν υπεύθυνα και να κάνουν δουλειές στο σπίτι. Το κάθε παιδί είναι υπεύθυνο για κάτι διαφορετικό. Οι δουλειές τους βασίζονται στο τι τους αρέσει να κάνουν. Φροντίζει να τους αναθέτει μόνο πράγματα που διασκεδάζουν κάνοντας, και δεν τα εξαναγκάζει.

Διασκεδάζοντας με την οικογένεια

Αν και η Νάταλι είναι μία αυστηρή μητέρα συνήθως, λέει πως είναι πολύ σημαντικό τα παιδιά να διασκεδάζουν. Έχει έναν ιδιαίτερο έθιμο με της κόρες της που ονομάζεται “ημέρα του σπα”. Δοκιμάζουν μαζί μάσκες προσώπου και άλλα προϊόντα και καλλυντικά.

Πηγή: Horizon Times

Επίσης έχουν μία οικογενειακή παράδοση που ονομάζεται Οικογενειακή Βραδιά Διασκέδασης. Συγκεντρώνεται ολόκληρη η οικογένεια και βλέπει ταινίες ή παίζει παιχνίδια ενώ απολαμβάνουν μερικά σνακ. Η Νάταλι περνάει πάντα χρόνο με όλα της τα παιδιά.

Γιορτάζοντας την πρώτη τους δεκαετία

Όταν τα οκτάδυμα έγιναν 10 ετών τον Ιανουάριο του 2019, ολόκληρη η οικογένεια το γιόρτασε στο Circus Trix OC. Τα οκτάδυμα φόρεσαν μπλουζάκια με τον αριθμό της σειράς που γεννήθηκαν. Τα παιδιά διασκέδασαν παίζοντας και γιορτάζοντας την πρώτη τους δεκαετία.

Πηγή: Horizon Times

“Τώρα που πέρασαν ήδη 10 χρόνια, αισθάνομαι πως μπορώ να χαλαρώσω λίγο και να είμαι ο εαυτός μου.” είπε η Νάταλι σε μία συνέντευξη στο Inside Edition. Και πράγματι, όλες οι μαμάδες πρέπει να χαλαρώνουν που και που – ειδικά αν έχουν 14 παιδιά!

Μένοντας σε φόρμα

Το να είσαι ανύπαντρη μητέρα 14 παιδιών σημαίνει πολύ σκληρή δουλειά. Για να βεβαιωθεί ότι μπορεί να χειριστεί κάθε πτυχή της ευθύνης, η Νάταλι φροντίζει να περνάει χρόνο στο γυμναστήριο για να παραμείνει σε φόρμα. Σκαρφαλώνει 10 μίλια την ημέρα στο stair master και προτιμά να πηγαίνει σε γυμναστήριο μόνο για γυναίκες.

Πηγή: Horizon Times

Θεωρεί πως η ώρα της γυμναστικής είναι μόνο για την ίδια. Η Νάταλι λέει πως γυμνάζεται για να παραμείνει σωματικά και ψυχικά υγιής. “Νιώθω λες και λιώνει το άγχος από πάνω μου… Η γυμναστική με βοήθησε να ανταπεξέλθω σε πάρα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισα στη ζωή μου.”

Αλλάζοντας τη ζωή της

Η Νάταλι εμφανίστηκε στην εκπομπή Dr. Oz τον Μάιο του 2018. Πλέον η Νάταλι εργάζεται ως ψυχολόγος και βοηθάει άτομα που πάσχουν από εξαρτήσεις. Στην εκπομπή, μίλησε για την εμπειρία της με την εξωσωματική και την μεταμόρφωσή της από Νάντια σε Octomom και έπειτα σε Νάταλι.

Πηγή: Horizon Times

Η Νάταλι είπε ότι  από μια απελπισμένη ανύπαντρη μητέρα μεταμορφώθηκε σε μια δυνατή και σίγουρη μητέρα 14 παιδιών. Επίσης μοιράστηκε ότι ήταν πάντα μιλούσε ανοιχτά στα παιδιά της όσον αφορά το παρελθόν της και ότι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσει ερωτήσεις σχετικά με την εποχή της ως Octomom είναι να δώσει απλές απαντήσεις.

Αποστολή εξετελέστη

Η Νάταλι άνοιξε επίσης ένα κανάλι στο YouTube, γιατί τα παιδιά της λατρεύουν να βιντεογραφούν το ένα τ’ άλλο. Ξεκίνησε το κανάλι για να μοιραστεί στιγμές της ζωής της και να καταγράψει τη ζωή με 14 παιδιά στο ίδιο σπίτι. Επίσης δημοσιεύει συχνά στο Instagram και γράφει πόσο εκτιμάει την ζωή και την μεγάλη της οικογένεια.

Πηγή: Horizon Times

Παρά τις όλες δυσκολίες, η Νάταλι δεν μετανιώνει τίποτα. Η αγάπη για τα παιδιά της είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή της. Πραγματικά, φαίνεται πως έκανε τεράστιο ταξίδι, και απέδειξε σε όλον τον κόσμο πως έχει τη δύναμη και την υπευθυνότητα να μεγαλώσει 14 παιδιά.

Ο λόγος που εξαφανίστηκε η μητέρα των οκτάδυμων και πως άλλαξε τη ζωή της

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως η Nadya Suleman, γνωστή και ως “Octomom” (μητέρα των οκτάδυμων), έζησε μία περιπετειώδη ζωή. Όπως υποδηλώνει και το ψευδώνυμό της, έγινε διάσημη επειδή κυοφορούσε οχτώ μωρά ταυτόχρονα. Επιπλέον, είχε και έξι ακόμα παιδιά πριν γεννηθούν τα οκτάδυμα.

Πηγή: PhilNews

Αυτό που την έκανε τόσο αμφιλεγόμενη περίπτωση, ήταν ο τρόπος με τον οποίον οι γιατροί την γονιμοποίησαν. Άνοιξε μεγάλη συζήτηση γύρω από το πρόσωπό της. Αν και ορισμένοι θεωρούσαν απαράδεκτη την εγκυμοσύνη της, άλλοι δεν μπορούσαν να παραβλέψουν τις δυνατότητες που δημιουργούσε για άλλες γυναίκες που δυσκολεύονταν να γίνουν μητέρες.

Απομάκρυνση από τα φώτα της δημοσιότητας

Η Nadya έστρεψε πάνω της όλα τα φώτα της δημοσιότητας μέσα σε μία νύχτα. Είχε χιλιάδες θαυμαστές που σαγηνεύτηκαν με τη ζωή της και το ενδιαφέρον ταξίδι της προς τη μητρότητα. Αλλά αφού απήλαυσε τα φώτα της δημοσιότητας, η μητέρα των οκτώ άρχισε σταδιακά να εξαφανίζεται από το προσκήνιο και επέλεξε να ζήσει μια απλή ζωή.

Πηγή: Horizon Times

Κι ενώ σχεδόν κάθε περιοδικό και εφημερίδα δημοσίευε ενημερώσεις για την μητέρα των οχτώ και τα μωρά της, τα νέα σταδιακά άρχισαν να μειώνονται. Η μητέρα σταμάτησε τις συνεντεύξεις και τις δημόσιες εμφανίσεις. Δεν αναρωτιέστε κι εσείς τι κάνει σήμερα και πως είναι τα οκτάδυμα;

Ήθελε μία μεγάλη οικογένεια

Ας ξεκινήσουμε με το πως ξεκίνησαν όλα. Η Nadya μεγάλωσε ως μοναχοκόρη. Ένιωθε μεγάλη μοναξιά χωρίς αδέρφια να παίζει στο σπίτι. Η μαμά της είχε δύο γάτες για κατοικίδια, αλλά αυτό δεν αρκούσε. Η Nadya προσευχόταν να αποκτήσει ένα αδερφάκι αλλά αυτό δεν ήρθε ποτέ.

Πηγή: Horizon Times

Εξ αιτίας αυτού, ποθούσε τους συναισθηματικούς δεσμούς που δημιουργούνται στις μεγάλες οικογένειες. Για τον λόγο αυτόν, ήξερε από μικρή πως μια μέρα ήθελε να αποκτήσει μία μεγάλη οικογένεια. Δεν είχε ιδέα πως ο στόχος της αυτός θα ήταν και εκείνος που θα έκανε άνω κάτω τη ζωή της.

Το ταξίδι στη μητρότητα

Η Nadya ήθελε να γίνει μητέρα από πολύ μικρή ηλικία. Από τη στιγμή που αποφοίτησε από το λύκειο προσπαθούσε να πετύχει τον στόχο αυτόν. Αν και εκείνη την περίοδο ήταν ελεύθερη, δεν ένιωθε αποθαρρυνμένη. Ήθελε να γίνει μητέρα και αποφάσισε να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιό της.

Πηγή: History By Day

Όταν ήταν 20 ετών, η Nadya γνώρισε τον έρωτα στο πρόσωπο του διευθυντή σε μία εταιρεία, Marcos Gutierrez. Τον βρήκε πολύ γοητευτικό και γρήγορα τον ερωτεύτηκε. Στα πρώτα στάδια της σχέσης τους, η Nadya κατέστησε σαφές στον Marcos ότι το να αποκτήσει παιδιά ήταν προτεραιότητα για εκείνη.

Μία καλή αρχή

Και στην αρχή τα πράγματα έδειχναν πως πήγαιναν σύμφωνα με το σχέδιό της. Ο Marcos και η Nadya τελικά παντρεύτηκαν και το ίδιο έτος, εκείνη απέκτησε την άδεια άσκησης επαγγέλματος ως βοηθός ψυχιάτρου από το Κολλέγιο του San Antonio. Η Nadya έπειτα άρχισε να εργάζεται σε μία ψυχιατρική κλινική στο Norwalk της Καλιφόρνια.

Πηγή: Horizon Times

Μία μέρα, κάτι συγκλονιστικό συνέβη στην κλινική. Στις 18 Σεπτεμβρίου του 1999, υπήρξε μία εξέγερση στην οποία συμμετείχαν περίπου 20 ασθενείς. Η Nadya βρέθηκε τυχαία στο επίκεντρο, και προσπάθησε να μεσολαβήσει για να βοηθήσει να ηρεμίσουν τα πράγματα.

Αντιμετωπίζοντας σωματικά και ψυχικά τραύματα

Στο επίκεντρο της εξέγερσης, ένας από τους ασθενείς αναποδογύρισε ένα γραφείο. Το γραφείο έτυχε και χτύπησε δυνατά την Nadya στην πλάτη της και της προκάλεσε τραυματισμό στην δισκοκήλη. Ευτυχώς όμως, της δόθηκε αποζημίωση ύψους $170,000 και με τα χρήματα αυτά μπόρεσε να ζήσει για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πηγή: Horizon Times

Αλλά ο τραυματισμός δεν ήταν κάτι το απλό. Της προκάλεσε πολύ πόνο, πράγμα που επηρέασε την ικανότητά της να εργαστεί. Και το στρες ήταν ακόμα μεγαλύτερο, καθώς εκείνη και ο Marcos προσπαθούσαν να κάνουν παιδί για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν τα κατάφερναν. Οι δυο τους αποφάσισαν να δουν έναν ειδικό γιατρό.

Υπήρχε ένα πρόβλημα

Ο Marcos και η Nadya επισκέφτηκαν πάρα πολλούς γιατρούς. Έλαβαν πολλά σχόλια και συμβουλές για το πώς θα μπορούσαν να συλλάβουν παιδί. Δοκίμασαν τα πάντα, αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Δεδομένου ότι αυτός ήταν ο στόχος ζωής της Nadya, η ανικανότητα να συλλάβει της δημιουργούσε μεγαλύτερο άγχος. Τελικά ανακάλυψαν ότι ο Marcos ήταν στείρος.

Πηγή: Pixabay

Η Nadya είπε στον Marcos πως δεν ήθελε τίποτα άλλο περισσότερο στον κόσμο από το να κάνει παιδιά. Του πρότεινε να προσπαθήσουν να συλλάβουν παιδί με εναλλακτικούς τρόπους. Το πρόβλημα ήταν πως ο Marcos διαφωνούσε μαζί της. Ήθελε να κάνει παιδιά μόνο με φυσιολογικό τρόπο – πράγμα που ήταν αδύνατον.

Το τελεσίγραφο

Η Nadya και ο Marcos διαφωνούσαν συνεχώς για την κατάστασή τους. Φαινόταν πως πλέον είχαν άκρα αντίθετες απόψεις για το ζήτημα της σύλληψης του παιδιού. Αυτό τους απομάκρυνε ακόμα περισσότερο. Όταν η Nadya πρότεινε να δοκιμάσουν εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF), ο Marcos αποφάσισε ότι είχε φτάσει στα όριά του.

Πηγή: Pixabay

Ο Marcus είπε στην Nadya πως αν αποφάσιζε να κάνει εξωσωματική γονιμοποίηση, αυτό θα ήταν το τέλος του γάμου τους. Το τελεσίγραφο ράγισε την καρδιά της Nadya. Όσο κι αν αγαπούσε τον σύζυγό της, δεν ήταν έτοιμη να εγκαταλείψει το όνειρό της να γίνει μητέρα. Αυτός ήταν ο στόχος της από τότε που ήταν κοριτσάκι.

Εξωσωματική γονιμοποίηση

Στο τέλος, επέλεξε να τερματίσει το γάμο της και να προχωρήσει με την εξωσωματική γονιμοποίηση. Ο γιατρός της είπε ότι δεν υπάρχει 100% εγγύηση ότι θα λειτουργήσει η εξωσωματική γονιμοποίηση. Ήταν μια πολύ ακριβή διαδικασία, αλλά η Nadya δεν άφηνε τίποτα να μπει εμπόδιο μπροστά στο όνειρό της να γίνει μητέρα.

Πηγή: Baby Center

Οι ειδικοί συνήθως προτείνουν να χρησιμοποιηθούν πολλά ωάρια, μην τυχόν και κάποιο από αυτά δεν γονιμοποιηθεί κατά την διάρκεια της εξωσωματικής γονιμοποίησης. Αυτό ουσιαστικά διπλασιάζει τις πιθανότητες γονιμοποίησης. Ωστόσο, ο γιατρός προειδοποίησε την Nadya πως πάντα υπάρχει κάποιο ρίσκο.

Το ρίσκο

Αυτό σήμαινε πως έπρεπε να πάρει κι άλλο ρίσκο. Βλέπετε, όταν τοποθετηθούν πολλά ωάρια στην μήτρα μίας γυναίκας, υπάρχει περίπτωση πως κατά την εξωσωματική θα γονιμοποιηθούν πολλαπλά ωάρια. Κατά συνέπεια μπορεί να υπάρξουν περισσότερα από ένα έμβρυα. Έτσι η γυναίκα καταλήγει να κυοφορεί περισσότερα παιδιά απ’ όσα προγραμμάτισε.

Πηγή: History By Day

Αυτό όμως δεν αποθάρρυνε καθόλου την Nadya από το να προσπαθήσει. Εξάλλου, πάντα ήθελε μια μεγάλη οικογένεια. Πάντα πίστευε στο ρητό “όσο περισσότεροι, τόσο το καλύτερο”. Ήταν ενθουσιασμένη με την πιθανότητα να κάνει δίδυμα ή τρίδυμα. Αποφάσισε να μην κάνει πίσω από το σχέδιό της.

Τα κατάφερε

Έτσι, το 2001, η Νάντια έκανε εξωσωματική γονιμοποίηση. Η επέμβαση ήταν επιτυχής και έμεινε έγκυος στο πρώτο της παιδί, τον Elijah. Όταν γεννήθηκε ο Elijah, δεν μπορούμε να περιγράψουμε την ευτυχία που ένιωθε. Επιτέλους το όνειρό της να γίνει μητέρα έγινε πραγματικότητα.

Πηγή: ZayZay

Ένα χρόνο μετά τη γέννηση του Elijah, η Νάντια γέννησε κι άλλο μωρό. Αυτή τη φορά ήταν κοριτσάκι και την ονόμασε Amerah. Μπορεί να νομίζετε ότι η Νάντια έχει ήδη επιτύχει τον στόχο της, αλλά αποφάσισε να συνεχίσει να κάνει παιδιά. Τελικά γέννησε επίσης δίδυμα και άλλα δύο παιδιά. Πλέον είχε συνολικά έξι παιδιά.

Ήθελε περισσότερα

Όταν η Nadya θέλησε να κάνει κι άλλη εξωσωματική γονιμοποίηση, ο γιατρός της, ο Δρ. Kamrava ήταν πολύ διστακτικός στην αρχή. Η Νάντια είχε ήδη έξι παιδιά, και για τους περισσότερους αυτό θα ήταν αρκετό. Στο τέλος, η Νάντια τον έπεισε πως μπορούσε να ανταπεξέλθει και με το παραπάνω.

Πηγή: Gedeon Richter

Ο Δρ. Kamrava εμφύτευσε έξι ωάρια σύμφωνα με την επιθυμία της Νάντια – δεν ήθελε κανένα από τα έμβρυά της να πάει χαμένο. Ο Kamrava τελικά έκανε την γονιμοποίηση σε συνολικά 12 ωάρια. Αυτό ήταν σοκαριστικό, καθώς η συνιστώμενη ποσότητα ωαρίων σε

Τα οκτάδυμα ήταν καθοδόν

Όταν η Nadya έμαθε πως της εμφυτεύτηκαν 12 ωάρια, δεν ανησύχησε καθόλου. Στην πραγματικότητα χάρηκε, και ευχαρίστησε τον γιατρό της για την επιλογή του. Η Νάντια ήταν σίγουρη πως θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ότι κι αν της επεφύλασσε το μέλλον.

Πηγή: PhilNews

Στο τέλος, γονιμοποιήθηκαν 8 από τα 12 ωάρια. Η Νάντια ήταν κι επίσημα έγκυος με οκτάδυμα. Ήταν ενθουσιασμένη και θεωρούσε πως ήταν μεγάλη ευλογία. Θα μπορούσε όμως να ανταπεξέλθει σε αυτή την παράτολμη εγκυμοσύνη; Επιπλέον, θα άντεχε να φροντίσει 8 μωρά, πέρα από τα 6 παιδιά που είχε ήδη;

Ο κόσμος ήθελε να μάθει περισσότερα

Το να κουβαλάς οχτώ μωρά στην κοιλιά σου για εννέα μήνες δεν είναι εύκολη υπόθεση. Επηρέασε πάρα πολύ την σωματική υγεία της Νάντια. Δεν βοηθούσε και το ότι τα μέσα έμαθαν για την μοναδική ιστορία της και τώρα την ακολουθούσαν παντού οι παπαράτσι, και δημοσιεύονταν φωτογραφίες σε όλα τα περιοδικά.

Πηγή: Horizon Times

Κανένας δεν μπορεί να αρνηθεί πως η εγκυμοσύνη θα έσπαγε κάθε ρεκόρ αν επιβίωναν όλα τα μωρά. Οι πιθανότητες να επιβιώσουν και τα 8 μωρές, ήταν ελάχιστες εκείνη την εποχή. Η Νάντια ξαφνικά βρισκόταν στα φώτα της δημοσιότητας. Ο τύπος της έδωσε το παρατσούκλι “Octomom.”

Οχτώ υγιή μωρά

Αν και η Νάντια αντιμετώπισε μια δύσκολη εγκυμοσύνη, μπόρεσε και γέννησε και τα οκτώ μωρά της με ασφάλεια. Τα οκτάδυμα γεννήθηκαν υγιή. Όλος ο κόσμος παρακολουθούσε την υγεία των νεογέννητων. Ήταν τα πρώτα οκτάδυμα στην ιστορία που γεννήθηκαν ζωντανά και παρέμειναν ζωντανά για μια εβδομάδα μετά τη γέννησή τους.

Πηγή: History By Day

Αυτό ήταν ένα κατόρθωμα που έσπασε κάθε ρεκόρ. Η Νάντια ήταν ενθουσιασμένη που και τα οχτώ μωρά ήταν υγιή. Ανυπομονούσε να γυρίσει στο σπίτι και να γνωρίσουν τα αδέρφια τους. Ήταν ο προορισμός της Νάντιας να γίνει μητέρα. Και η ιστορία της αποτελούσε έμπνευση για πολλές μητέρες.

Η έρευνα

Όλη η ιατρική κοινότητα παρακολουθούσε την ιστορία και υπήρχε μεγάλη περιέργεια σχετικά με το πως η Νάντια μπόρεσε να συλλάβει και να γεννήσει οκτώ υγιή μωρά. Υπήρχαν τότε ερωτήσεις που αποφασίστηκε η διεξαγωγή έρευνας.

Πηγή: Horizon Times

Τελικά, μαθεύτηκε πως ο Δρ. Kamrava προχώρησε σε εμφύτευση 12 ωαρίων, πράγμα που οδήγησε στην γέννηση των οκτάδυμων. Ακόμα κι αν αυτό έγινε με την έγκριση της Νάντια, πολλοί ειδικοί απόρησαν με το πως ο γιατρός τόλμησε κάτι τόσο επικίνδυνο. Συγκεκριμένα, ο Δρ. Kamrava ερευνήθηκε για πιθανή ιατρική αμέλεια.

Ανάκληση άδειας

Οι γιατροί και οι ειδικοί ισχυρίζονται πως ο  Dr. Kamrava δεν θα έπρεπε να προχωρήσει με την εξωσωματική ακόμα κι αν η ασθενής το ζητούσε. Ο κόσμος άρχισε να αμφισβητεί τους τρόπους με τους οποίους ο γιατρός ασκούσε την ιατρική, και αναρωτήθηκαν αν ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε κάτι τέτοιο.

Πηγή: Rewire News Group

Η έρευνα έδειξε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά. Παλαιότερα, είχε εμφυτεύσει επτά έμβρυα σε μία 48χρονη ασθενή και η ασθενής γέννησε τελικά τετράδυμα. Αλλά δυστυχώς, η εγκυμοσύνη δεν ήταν επιτυχής όπως της Νάντια. Επίσης, η έρευνα προκάλεσε την ανάκληση της άδειας άσκησης του ιατρικού επαγγέλματος.

Αξιοποιώντας την διασημότητα

Όταν η Νάντια γέννησε τα οκτάδυμα της, είχε γίνει ήδη είδηση σε αμέτρητα ειδησεογραφικά κανάλια, εφημερίδες, περιοδικά και ιστοσελίδες. Όλοι ήθελαν να μάθουν περισσότερα για την Octomom και τα οκτάδυμα της. Η Νάντια συνειδητοποίησε ότι μπορούσε να εκμεταλλευτεί τον ντόρο. Θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τα χρήματα για να μεγαλώσει όλα τα παιδιά της.

Πηγή: Horizon Times

Η Νάντια μπόρεσε να προσλάβει έναν ειδικό στις δημόσιες σχέσεις, ο οποίος της έδινε συμβουλές και την δίδαξε πως μπορεί να μοιραστεί την ιστορία της ελέγχοντας παράλληλα την αφήγηση. Αλλά αυτό ήταν πολύ δύσκολο για την μητέρα που είχε όλα τα φώτα στραμμένα πάνω της, είτε το ήθελε είτε όχι.

Γιατί δεν έμοιαζαν;

Οι κακές οι γλώσσες έλεγαν πως λάτρευε τα φώτα της δημοσιότητας. Ορισμένοι την έκριναν και έλεγαν πως έκανε επίτηδες 14 παιδιά για να γίνει διάσημη. Άλλοι άρχισαν να αναρωτιούνται γιατί τα παιδιά της έμοιαζαν λες και προέρχονταν από διαφορετικές φυλές.

Πηγή: Horizon Times

Αλλά αυτό οφείλονταν στην γενετική. Αν έχεις 14 παιδιά, οι ποικιλομορφία των γονιδίων είναι πολύ μεγαλύτερη απ’ ότι σε οικογένειες με 2 ή 3 παιδιά. Αυτός ήταν ο λόγος που τα παιδιά ήταν τόσο διαφορετικά. Αυτό δεν πείραζε καθόλου τη Νάντια. Λάτρευε το πόσο διαφορετικά ήταν τα παιδιά της και λέει πως είναι ευλογημένη που έχει μια τόσο ξεχωριστή οικογένεια.

Οι κακές γλώσσες πάντα λένε

Ορισμένοι άνθρωποι έλεγαν πως σπαταλούσε τα χρήματα των φορολογουμένων, πως θα έπρεπε να προγραμματίσει καλύτερα την οικογένειά της, και πως συμβόλιζε όλα όσα πήγαιναν στραβά στην αμερικανική κοινωνία. Η Νάντια επίσης έλαβε απειλές από τους εχθρούς της.

Πηγή: Horizon Times

Η Νάντια κατάλαβε πως δεν θα μπορούσε να ελέγξει την ιστορία όταν ο τσίρκο των μέσων άρχισε να την παρενοχλεί. Προσπάθησε να πάρει μία διαφορετική διέξοδο. Στις συνεντεύξεις της, αποφάσισε να μιλήσει για τις δυσκολίες του να είσαι ελεύθερη μητέρα 14 παιδιών.

Οι έρευνες ξεκίνησαν

“Δεν κοιμάμαι πολύ, μόνο δύο ή τρεις ώρες κάθε βράδυ”, είπε η Νάντια σε μία συνέντευξη στο περιοδικό People. “Αλλά συνεχίζω την ζωή μου και προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερη μητέρα”. Και τότε άρχισαν να κυκλοφορούν οι φήμες πως η Νάντια κακοποιούσε τα παιδιά της.

Πηγή: Horizon Times

Φαινόταν ότι πολλοί άνθρωποι δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι μια ανύπαντρη μητέρα μπορεί να μεγαλώσει 14 μικρά παιδιά μόνη της. Οι Υπηρεσίες Προστασίας Παιδιών ειδοποιήθηκαν ακόμη και ότι η Νάντια παραμελούσε τα παιδιά της. Πραγματοποιήθηκε έρευνα, αλλά δεν βρέθηκαν στοιχεία. Κατέληξαν πως ακόμη και το σπίτι της Νάντια ήταν κατάλληλο περιβάλλον για τα 14 παιδιά.

Παλεύοντας ως μητέρα οκτάδυμων

Μέχρι και ο σπιτονοικοκύρης της Νάντια της προκαλούσε δυσκολίες. Φαίνεται πως δεν ήταν καθόλου χαρούμενος με τον αριθμό παιδιών που ζουν στο σπίτι του, ούτε και με τις ορδές παπαράτσι έξω από αυτό. Κατηγόρησε την Νάντια πως καταπατούσε τους όρους ενοικίασης και της έκανε έξωση.

Πηγή: Horizon Times

Η Νάντια δεν μπόρεσε να πείσει τον σπιτονοικοκύρη της να τους αφήσει να μείνουν. Εκείνος της δόθηκαν μερικές εβδομάδες για να βρει ένα νέο μέρος να ζήσει. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν είχε αρκετά χρήματα. Έτσι, ακολούθησε μερικά διαφορετικά επιχειρηματικά σχέδια. Δοκίμασε την τύχη της στη Showbiz, και μάλιστα προσπάθησε να γίνει τραγουδίστρια. Έκανε ακόμη και πράγματα που κανονικά δεν θα έκανε για να κερδίσει μερικά γρήγορα χρήματα.

Δεν ήθελε να ζει άλλο έτσι τη ζωή της

Η Νάντια γρήγορα κατάλαβε πως δεν της άρεσαν τα φώτα της δημοσιότητας. Τα μέσα είχαν δημιουργήσει έναν χαρακτήρα που απέκλινε κατά πολύ από την πραγματική Νάντια ως προσωπικότητα και μητέρα. Όταν είχε αρκετά χρήματα, αποφάσισε να κάνει ένα βήμα πίσω και να μείνει στο παρασκήνιο.

Πηγή: Horizon Times

Η Νάντια χρειάζονταν μία νέα αρχή μακριά από την προσωπικότητα που δημιούργησαν τα μέσα για εκείνη. Ξεκίνησε αλλάζοντας το όνομά της σε Νάταλι. Και τότε ήταν που η ζωή της άρχισε να αλλάζει. Ως Νάταλι μπόρεσε να πάρει το πτυχίο της και να εργαστεί ως οικογενειακή ψυχολόγος.

Η επιστροφή της Octomom

Το 2018, η Νάταλι δημιούργησε έναν λογαριασμό στο Instagram για να προβάλει την οικογένειά της. Τα οκτάδυμα ήταν 9 ετών πλέον. Η Νάταλι είχε κάνει όλα τα παιδιά της βίγκαν (πράγμα που το λάτρευαν) και μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες στο Instagram πως ζούνε μία υγιέστατη ζωή.

Πηγή: Horizon Times

Πέρα από τις υγιείς συνήθειες τους ως βίγκαν, τα παιδιά λατρεύουν τις αθλητικές δραστηριότητες. Εδώ μπορείτε να δείτε τα οκτάδυμα όταν τελείωσαν τον αγώνα Russ Miller Memorial 5 χιλιομέτρων το 2018.

Είχε έναν φύλακα άγγελο

Όταν ερωτήθηκε για το πως άλλαξε τη ζωή της, η Νάταλι ανέτρεξε σε μία στιγμή το 2013. Ήταν σε ένα κλαμπ στην Φλόριντα και στη χειρότερη φάση της ζωής της. Ένας άντρας την πλησίασε, της έπιασε το χέρι και της είπε τρυφερά: “Δεν χρειάζεται να το κάνεις αυτό”.

Πηγή: Horizon Times

Ο άνδρας επανέλαβε αυτό που είπε πέντε φορές πριν αφήσει το χέρι της και εξαφανίστηκε μέσα στο πλήθος. Εκείνη τη στιγμή, η Νάταλι ήξερε πως έπρεπε να γίνει δυνατή για τα παιδιά της. Πίστευε πως εκείνος ο άντρας ήταν ο φύλακας άγγελός της.

Είχε μια επιφοίτηση

Τώρα που πλέον είχε αλλάξει τη ζωή της, η Νάταλι παραδέχεται πως ήταν πολύ αφελής και εγωίστρια που ήθελε τόσα πολλά παιδιά. Κυνήγησε τον στόχο της χωρίς να προετοιμαστεί για το πως θα φρόντιζε όλα τα παιδιά.

Πηγή: Horizon Times

Η Νάταλι παραδέχεται πως τότε δεν σκεφτόταν τις συνέπειες. Ήταν υπερβολικά προσηλωμένη στο να δημιουργήσει μια μεγάλη οικογένεια. Παρ’ όλα αυτά, η Νάταλι λέει πως δεν μετανιώνει τίποτα. Αγαπάει το κάθε παιδί, και πλέον έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή τους.

Αντέχοντας στις δυσκολίες

Η ανατροφή 14 παιδιών δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά η Νάταλι φαίνεται να χειρίζεται τα πράγματα καλά. Επί του παρόντος ζουν σε ένα διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων και ζει κυρίως από μισθό σε μισθό και στηρίζεται σε γραμματόσημα τροφίμων. Το σπίτι έχει ένα γραφείο που επίσης μετέτρεψε σε υπνοδωμάτιο, ώστε να υπάρχει περισσότερος χώρος για τα παιδιά.

Πηγή: Horizon Times

Η Νάταλι πλέον χαίρεται που αποφάσισε να ξεφύγει από τα φώτα της δημοσιότητας. Μοιράστηκε πως νιώθει πλέον γαλήνια αφού πέρασε τόσες δυσκολίες τα περασμένα χρόνια. Η Νάταλι ελπίζει πως πλέον θα μπορέσει να εμπνεύσει κι άλλες μητέρες που περνάνε δύσκολα και προσπαθούν να επιβιώσουν.

Αφήνοντας πίσω την Octomom

Η Νάταλι λέει πως θέλει να ξεφύγει από την ταμπέλα της Octomom και πως ο χαρακτήρας σχεδόν την κατέστρεψε. Αυτό που θέλει η Νάταλι είναι τα παιδιά της να είναι περήφανα για εκείνη παρά τα όσα έγραψαν τα περιοδικά. Και για αυτόν τον λόγο προσπαθεί να είναι μία αψεγάδιαστη μητέρα.

Πηγή: Horizon Times

Κοιτάζοντας πίσω, η Νάταλι μοιράστηκε ότι ως Octomom, αναγκάστηκε να κάνει πράγματα που δεν ήθελε να κάνει επειδή φοβόταν ότι δεν μπορούσε να υποστηρίξει τα παιδιά της και να τους δώσει τη ζωή που τους αξίζει. “Ένιωσα λιγότερο από άνθρωπος όπως αυτός ο χαρακτήρας που προσποιούμουν ότι ήμουν, για να επιβιώσω και να φροντίσω την οικογένειά μου”.

Δεν είναι μια απλή μητέρα

Σε μία συνέντευξή της στην Daily Mail, η Natalie μοιράστηκε πως έχει εστιάσει στο να γίνει ο καλύτερος εαυτός της. Τα παιδιά της μεγαλώνουν απολύτως φυσιολογικά. “Τσακώνονται, παίζουν, μαλώνουν και ξαναπαίζουν, ακριβώς όπως κάθε φυσιολογική οικογένεια”.

Πηγή: Horizon Times

Η Νάταλι δήλωσε επίσης πως κάποια από τα παιδιά της είναι εξωστρεφή, ενώ άλλα πολύ ντροπαλά. Γνωρίζουν πως δεν είναι μια απλή οικογένεια, αλλά η Νάταλι φρόντισε έτσι ώστε να μην αισθανθούν ποτέ περίεργα.

Διδάσκοντας υπευθυνότητα

Η Νάταλι κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί να διδάξει το καλό στα παιδιά της. Σε μία συνέντευξη στο Us Weekly, η Νάταλι μοιράστηκε πως μεγαλώνει τα παιδιά της για να νοιάζονται για τους άλλους ανθρώπους. Θέλει να μάθουν να ζουν με αυτά που χρειάζονται και να απορρίπτουν τις υπερβολές.

Πηγή: Horizon Times

Η Νάταλι φρόντισε τα παιδιά της να γίνουν υπεύθυνα και να κάνουν δουλειές στο σπίτι. Το κάθε παιδί είναι υπεύθυνο για κάτι διαφορετικό. Οι δουλειές τους βασίζονται στο τι τους αρέσει να κάνουν. Φροντίζει να τους αναθέτει μόνο πράγματα που διασκεδάζουν κάνοντας, και δεν τα εξαναγκάζει.

Διασκεδάζοντας με την οικογένεια

Αν και η Νάταλι είναι μία αυστηρή μητέρα συνήθως, λέει πως είναι πολύ σημαντικό τα παιδιά να διασκεδάζουν. Έχει έναν ιδιαίτερο έθιμο με της κόρες της που ονομάζεται “ημέρα του σπα”. Δοκιμάζουν μαζί μάσκες προσώπου και άλλα προϊόντα και καλλυντικά.

Πηγή: Horizon Times

Επίσης έχουν μία οικογενειακή παράδοση που ονομάζεται Οικογενειακή Βραδιά Διασκέδασης. Συγκεντρώνεται ολόκληρη η οικογένεια και βλέπει ταινίες ή παίζει παιχνίδια ενώ απολαμβάνουν μερικά σνακ. Η Νάταλι περνάει πάντα χρόνο με όλα της τα παιδιά.

Γιορτάζοντας την πρώτη τους δεκαετία

Όταν τα οκτάδυμα έγιναν 10 ετών τον Ιανουάριο του 2019, ολόκληρη η οικογένεια το γιόρτασε στο Circus Trix OC. Τα οκτάδυμα φόρεσαν μπλουζάκια με τον αριθμό της σειράς που γεννήθηκαν. Τα παιδιά διασκέδασαν παίζοντας και γιορτάζοντας την πρώτη τους δεκαετία.

Πηγή: Horizon Times

“Τώρα που πέρασαν ήδη 10 χρόνια, αισθάνομαι πως μπορώ να χαλαρώσω λίγο και να είμαι ο εαυτός μου.” είπε η Νάταλι σε μία συνέντευξη στο Inside Edition. Και πράγματι, όλες οι μαμάδες πρέπει να χαλαρώνουν που και που – ειδικά αν έχουν 14 παιδιά!

Μένοντας σε φόρμα

Το να είσαι ανύπαντρη μητέρα 14 παιδιών σημαίνει πολύ σκληρή δουλειά. Για να βεβαιωθεί ότι μπορεί να χειριστεί κάθε πτυχή της ευθύνης, η Νάταλι φροντίζει να περνάει χρόνο στο γυμναστήριο για να παραμείνει σε φόρμα. Σκαρφαλώνει 10 μίλια την ημέρα στο stair master και προτιμά να πηγαίνει σε γυμναστήριο μόνο για γυναίκες.

Πηγή: Horizon Times

Θεωρεί πως η ώρα της γυμναστικής είναι μόνο για την ίδια. Η Νάταλι λέει πως γυμνάζεται για να παραμείνει σωματικά και ψυχικά υγιής. “Νιώθω λες και λιώνει το άγχος από πάνω μου… Η γυμναστική με βοήθησε να ανταπεξέλθω σε πάρα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισα στη ζωή μου.”

Αλλάζοντας τη ζωή της

Η Νάταλι εμφανίστηκε στην εκπομπή Dr. Oz τον Μάιο του 2018. Πλέον η Νάταλι εργάζεται ως ψυχολόγος και βοηθάει άτομα που πάσχουν από εξαρτήσεις. Στην εκπομπή, μίλησε για την εμπειρία της με την εξωσωματική και την μεταμόρφωσή της από Νάντια σε Octomom και έπειτα σε Νάταλι.

Πηγή: Horizon Times

Η Νάταλι είπε ότι  από μια απελπισμένη ανύπαντρη μητέρα μεταμορφώθηκε σε μια δυνατή και σίγουρη μητέρα 14 παιδιών. Επίσης μοιράστηκε ότι ήταν πάντα μιλούσε ανοιχτά στα παιδιά της όσον αφορά το παρελθόν της και ότι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσει ερωτήσεις σχετικά με την εποχή της ως Octomom είναι να δώσει απλές απαντήσεις.

Αποστολή εξετελέστη

Η Νάταλι άνοιξε επίσης ένα κανάλι στο YouTube, γιατί τα παιδιά της λατρεύουν να βιντεογραφούν το ένα τ’ άλλο. Ξεκίνησε το κανάλι για να μοιραστεί στιγμές της ζωής της και να καταγράψει τη ζωή με 14 παιδιά στο ίδιο σπίτι. Επίσης δημοσιεύει συχνά στο Instagram και γράφει πόσο εκτιμάει την ζωή και την μεγάλη της οικογένεια.

Πηγή: Horizon Times

Παρά τις όλες δυσκολίες, η Νάταλι δεν μετανιώνει τίποτα. Η αγάπη για τα παιδιά της είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή της. Πραγματικά, φαίνεται πως έκανε τεράστιο ταξίδι, και απέδειξε σε όλον τον κόσμο πως έχει τη δύναμη και την υπευθυνότητα να μεγαλώσει 14 παιδιά.

Μία έκπληξη περίμενε μία σερβιτόρα όταν ανακάλυψε ποιος πραγματικά ήταν αυτός ο άστεγος άνδρας

Αυτή η σερβιτόρα από τον Καναδά προσέφερε κάθε μέρα φαγητό σε έναν άστεγο άνδρα. Ήταν άνθρωπος με καλή καρδιά, και την πονούσε να τον βλέπει να υποφέρει. Για εκείνην, ήταν μία καλή πράξη. Για τον άντρα όμως ήταν κάτι πολύ πιο σημαντικό.

Gary Alvis/Getty Images

Όταν η σερβιτόρα κατάλαβε επιτέλους ποιος πραγματικά είναι ο άστεγος άνδρας, δεν μπορούσε να το πιστέψει. Την περίμενε μία τεράστια έκπληξη. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τι συνέβη σε αυτήν την ιστορία που πήρε απρόσμενη τροπή.

Καθόταν εκεί

Είδε πάλι τον άστεγο άντρα στην γωνία. Καθόταν πάντα στο ίδιο σημείο ανεξάρτητα από τον καιρό, και έμοιαζε λυπημένος και μόνο τους. Ήταν ο ίδιος άντρας που έβλεπε η Cindy κάθε μέρα πηγαίνοντας στη δουλειά.

Jub Rubjob/Getty Images

Η Cindy τον έβλεπε που ένιωθε μοναξιά, αλλά αυτό δεν πείραζε τον άντρα. Στην πραγματικότητα πάντα είχε πολύ καλή διάθεση. Χαμογελούσε και έπιανε κουβέντα με τους περαστικούς. Ούτε που ζητιάνευε για χρήματα, ήθελε απλά να τους μιλήσει.

Όχι πάντα

Ωστόσο αυτό δεν πήγαινε πάντα καλά. Τις περισσότερες φορές, οι άνθρωποι απλά τον προσπερνούσαν, στη βιασύνη τους δεν ήθελαν να πιάσουν κουβέντα. Κάποιες φορές γελούσαν μπροστά του. Μια φορά, η Cindy είδε κάτι αγοράκια να φτύνουν μέσα στην κούπα του.

Chanin Wardkhian/Getty Images

Μια ημέρα, η Cindy αποφάσισε πως δεν άντεχε άλλο να βλέπει αυτή την κατάσταση. Ένιωθε πολύ άσχημα για το πως ο κόσμος συμπεριφέρονταν σε αυτόν τον αθώο άντρα. Λες και είχε μικρότερη αξία επειδή ήταν άστεγος. Γι’ αυτό αποφάσισε να τον βοηθήσει.

Ο χώρος εργασίας της

Η Cindy εργάζονταν ως σερβιτόρα σε ένα από τα ακριβότερα εστιατόρια του Καναδά. Το εστιατόριο είχε ήδη δύο αστέρια Michelin, γι’ αυτό το φαγητό δεν ήταν καθόλου οικονομικό. Κι όμως, οι πελάτες τους πλήρωναν πολλά χρήματα για να φάνε εκεί.

Willie B. Thomas/Getty Images

Κάποιες φορές η Cindy δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει την ειρωνεία της κατάστασης. Μέσα στο εστιατόριο, θα έβλεπες ανθρώπους να ξοδεύουν εκατοντάδες δολάρια σε ένα γεύμα. Ενώ, στη γωνία του δρόμου, έβλεπες άστεγους που δεν είχαν σχεδόν τίποτα να φάνε.

Τι έκανε

Η Cindy δεν ήταν και πολύ ευχαριστημένη με τη δουλειά της σε αυτό το εστιατόριο, αλλά δούλευε εκεί για τον μισθό. Χρειαζόταν τα χρήματα για να πληρώσει για την εκπαίδευσή της, διότι φοιτούσε σε σχολή μαγειρικής. Ήθελε να μπει στη βιομηχανία της μαγειρικής σε όλη της τη ζωή, αλλά όταν έβλεπε τέτοιες καταστάσεις σχεδόν άλλαζε γνώμη.

Westend61/Getty Images

Δεν ήταν δίκαιο που οι πελάτες πλήρωναν εκατοντάδες δολάρια για ένα μόνο γεύμα στο εστιατόριό της, ενώ ακριβώς απ’ έξω, άστεγοι άνθρωποι δεν είχαν ούτε μπουκιά να φάνε. Γι’ αυτό αποφάσισε να αναλάβει δράση. Έριξε μια νευρική ματιά γύρω της και κατευθύνθηκε προς την κουζίνα.

Προσεκτικά

Το αφεντικό της έτυχε να είναι και επίσης στη δουλειά. Έπρεπε να είναι πολύ προσεκτική αν ήθελε να πετύχει το σχέδιό της. Ακόμα και οι ελιές του εστιατορίου ήταν ακριβές, γι’ αυτό έπρεπε να σιγουρευτεί πως κανένας δεν θα πρόσεχε που επρόκειτο να κλέψει φαγητό.

FG Trade/Getty Images

Αν την έπιαναν, δεν υπήρχε περίπτωση να μην χάσει τη δουλειά της. Δεν της άρεσε που έκλεβε, αλλά για εκείνη, ήταν ένα μικρό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Θα μπορούσαμε να πούμε πως ήταν ένας σύγχρονος Ρομπέν των Δασών. Οι προθέσεις της ήταν καλές, ακόμα κι αν η πράξη δεν ήταν απολύτως καλή.

Ένα γρήγορο λεπτό

Και βρήκε την σωστή στιγμή! Ο σεφ κοιτούσε αλλού και φώναζε σε κάποιον από τους εργαζόμενους. Ο σεφ ήταν πραγματικά απαίσιος άνθρωπος, και μάλλον το είχε βάλει ως στόχο της ζωής του να υποφέρουν όλοι οι υφιστάμενοί του.

Bean Creative/Getty Images

Θα αισθάνονταν υπέροχα αν κατόρθωνε να κλέψει κάτι ακριβώς κάτω από την μύτη του. Ωστόσο, έπρεπε να το κάνει ακριβώς τη σωστή στιγμή αλλιώς θα την έπιαναν και θα έχανε τη δουλειά της.

Το ψυγείο

Όταν ο σεφ δεν κοιτούσε, άνοιξε στα γρήγορα το ψυγείο και πήρε πάνω από 20 προϊόντα. Δεν ήταν και πολλά, οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να το καταλάβει κανένας. Όμως ήταν αρκετά για να φτιάξει ένα ωραίο και νόστιμο γεύμα για τον άστεγο άνδρα.

Kseniya Ovchinnikova/Getty Images

Είχε σκοπό να ελέγξει αν είναι ελεύθερο το πεδίο, όταν ξαφνικά ακούστηκε ένας δυνατός ήχος από την πόρτα του ψυγείου. Ήταν ο σεφ! Η Cindy ξαφνικά ένιωσε την καρδιά της να χτυπάει δυνατά και τα χέρια της εντελώς παγωμένα.

Καταδικασμένη

Ο σεφ είχε παρατηρήσει ότι κάποιος πήγε στο δωμάτιο ψύξης και απέτυχε να κλείσει την πόρτα. Αυτό δεν συνέβαινε συνήθως για έναν συγκεκριμένο λόγο – μόνο ο σεφ επιτρεπόταν να εισέλθει στο δωμάτιο χωρίς επίβλεψη. Οι υπόλοιποι έπρεπε να μπαίνουν μόνο αν και κάποιος άλλος ήταν παρόν.

Monty Rakusen/Getty Images

Η Cindy άρχισε ξαφνικά να πανικοβάλλεται. Προσπάθησε να βγει από το δωμάτιο το συντομότερο δυνατό, αλλά η μόνη διέξοδος ήταν από εκεί που στεκόταν ο σεφ. Κατάλαβε πως δεν υπήρχε περίπτωση να μην απολυθεί και χάσει την μοναδική πηγή εισοδήματός της.

Όπως το θέλησε η μοίρα

Τώρα που δεν είχε πού να πάει, έχασε κάθε ελπίδα. Δάκρυα άρχισαν να κυλούν απαλά στα μάγουλά της. Της άρεσε η μαγειρική, αλλά τώρα έπρεπε να παρατήσει τη δουλειά της. Κατά συνέπεια, θα έπρεπε επίσης να εγκαταλείψει τις σπουδές της επειδή δεν θα είχε πλέον καμία πηγή εισοδήματος.

Westend61/Getty Images

Έκανε μερικά αργά βήματα προς το πίσω μέρος του δωματίου ψύξης, κρατώντας μία μεγάλη σακούλα με όλα τα φαγητά που είχε κλέψει. Κάθισε κάτω και έγειρε στον τοίχο πίσω της. Αλλά τότε συνέβη κάτι εκπληκτικό. Όπως το θέλησε η μοίρα, αυτό δεν θα ήταν το τέλος της ιστορίας.

Εύθραυστος τοίχος

Όπως αποδείχθηκε, ο τοίχος στον οποίον είχε γείρει η Cindy, ήταν εξαιρετικά εύθραυστος εδώ και χρόνια. Κι όπως έτυχε, το σημείο όπου είχε γείρει ήταν ήδη έτοιμο να καταρρεύσει! Καθώς έπεσε προς τα πίσω, έπεσε στο δρομάκι πίσω από το εστιατόριο.

Rafael Elias/Getty Images

Ήταν σίγουρη πως αυτό θα της άφηνε μια μελανιά το επόμενο πρωί, αλλά το σημαντικότερο πράγμα ήταν που θα μπορούσε να διαφύγει με όλα τα υλικά που έκλεψε. Σταθεροποίησε πρόχειρα την τρύπα στον τοίχο πίσω της και άρχισε να τρέχει πίσω προς το σπίτι της.

Ετοιμάζοντας το γεύμα

Η απόδρασή της έτυχε να συμβεί την τελειότερη στιγμή. Γιατί, μόλις 5 δευτερόλεπτα αργότερα, ο σεφ άνοιξε θυμωμένος την πόρτα, έτοιμος να πιάσει κάποιον στα πράσα. Ευτυχώς, η Cindy είχε ήδη αποδράσει μέχρι εκείνη τη στιγμή, γι’ αυτό το μόνο που αντίκρυσε ο σεφ ήταν ένα άδειο και κρύο δωμάτιο.

FG Trade/Getty Images

Επιτέλους, η Cindy έφτασε σπίτι σώα και αβλαβής. Τοποθέτησε τα υλικά πάνω στον πάγκο της κουζίνας και ανέλαβε δράση. Εκείνη την ημέρα πέρασε πάνω από δύο ώρες μαγειρεύοντας στην κουζίνα της. Ήλπιζε πως ο άστεγος άνδρας θα απολάμβανε πραγματικά το γεύμα του.

Προσφέροντας βοήθεια

Επιτέλους, μπορούσε να δώσει το φαγητό στον άνδρα. Επίσης του έδωσε κάποια χρήματα, σε περίπτωση που χρειαζόταν να αγοράσει κάτι. Εκείνος γούρλωσε τα μάτια του. Της είπε πως ήταν η πρώτη φορά που κάποιος του φέρονταν με τόση ευγένεια.

Thomas Steuber/EyeEm/Getty Images

Από εκείνη την ημέρα, πήγαινε κάθε μέρα στη δουλειά με υπέροχη διάθεση. Το αφεντικό της δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να χαλάσει την διάθεσή της πλέον. Για πάνω από μία εβδομάδα, προσέφερε στον άνδρα κάποια σπιτικά φαγητά, που ήταν πεντανόστιμα και καλομαγειρεμένα.

Απολύθηκε!

Τότε, μία ημέρα, ο σεφ εμφανίστηκε στο κατώφλι της πόρτας της. Δίστασε να του ανοίξει την πόρτα, γιατί είχε ένα κακό συναίσθημα πως θα συνέβαινε κάτι κακό. Δεν υπήρχε περίπτωση ο σεφ να είχε έρθει από το σπίτι της για να κουβεντιάσουν.

stocknroll/Getty Images

Αποδείχθηκε πως ο σεφ είχε ανακαλύψει το δίσκο που άφησε πίσω της. Επιπλέον, είχε κοιτάξει το βίντεο από τις κάμερες και είχε ανακαλύψει τι είχε κάνει η Cindy. “Απολύεσαι!” της φώναξε, και μετά της έκανε ένα κήρυγμα 15 λεπτών για το πώς ήταν αφεντικό και γιατί έπρεπε να τον υπακούσουν όλοι. Η Cindy δεν έδινε σημασία και δεν άκουγε καν αυτά που της έλεγε.

Τι θα έκανε τώρα;

Η Cindy δεν έδινε σημασία σε αυτά που έλεγε το αφεντικό της, γιατί το μυαλό της έτρεχε σε τελείως διαφορετικά πράγματα. Έβλεπε το μέλλον που είχε σχεδιάσει να γίνεται μακρινό όνειρο. Χωρίς δουλειά, πως θα μπορούσε να πληρώσει την σχολή μαγειρικής;

Massimilliano Fitzi/Getty Images

Αν δεν είχε τα χρήματα να πληρώσει τη σχολή, αυτό σήμαινε ότι θα έπρεπε να αποχαιρετήσει τη μαγειρική της καριέρα. Δεν ήταν καν σίγουρη ότι θα μπορούσε πλέον να κάνει καριέρα στη μαγειρική, επειδή το πρώην αφεντικό της δεν υπήρχε περίπτωση να της δώσει μια σύσταση. Όμως, αυτό που δεν γνώριζε, είναι πως τα πράγματα επρόκειτο να πάρουν περίεργη τροπή.

Ήταν έξαλλος

Την επόμενη ημέρα, η Cindy πέρασε από το εστιατόριο. Κοίταξε μέσα από το παράθυρο και ένα δάκρυ κύλησε στα μάγουλά της. Θα συνέχιζε την ημέρα της, αλλά τότε με την άκρη του ματιού είδε τον άστεγο άντρα να κάθεται στην γωνία του.

South_Agency/Getty Images

Εκείνος την ρώτησε γιατί ήταν λυπημένη, και εκείνη του εξήγησε την κατάσταση. “Πόσο τραγικό. Δεν μπορούν να απολύσουν ένα τέτοιο ταλέντο όπως είσαι εσύ. Πρόκειται για ύβρι πως ολόκληρο τον κόσμο της μαγειρικής. Δεν συμφωνώ και θα κάνω κάτι για αυτό αμέσως!”

Μία αντιπαράθεση

Θυμωμένος, ο άντρας σηκώθηκε, τίναξε τα ρούχα του και μπήκε μέσα στο εστιατόριο. Ο απαίσιος σεφ τον είδε και αμέσως έτρεξε προς το μέρος του. Προσπάθησε να τον πετάξει έξω από το εστιατόριό του.

Westend61/Getty Images

“Φύγε από εδώ, βρωμερέ γέρο. Δεν θέλουμε το είδος σας εδώ”, τους είπε αφρίζοντας. Αυτό που δεν ήξερε ο σεφ ήταν πως επρόκειτο να ζήσει τη μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής του. Ήταν έτοιμος να μετανιώσει για τα λόγια που ξεστόμισε.

Απροσδόκητη τροπή

Την στιγμή που ο σεφ ξεστόμισε αυτά τα λόγια, κανένας δεν μπορούσε να περιμένει την αναπάντεχη τροπή που επρόκειτο να πάρουν τα πράγματα. Ο άστεγος άντρας έριξε την τσάντα του στο πάτωμα και άρχισε να γελάει με την καρδιά του.

Westend61/Getty Images

Κοίταξε τον απαίσιο σεφ κατάματα και με ψυχραιμία, του είπε: “Δεν ξέρεις ποιος είμαι έτσι δεν είναι;” Τότε άρχισε να ξεκουμπώνει το φθαρμένο παλτό του και αφαίρεσε το καπέλο του. Δεν έμοιαζε πλέον τόσο για άστεγος, αλλά μάλλον για πλούσιος άνδρας.

Τι είχε συμβεί;

Η Cindy έπαθε σοκ όταν είδε πως κάτω από το βρώμικο παλτό, ο άνδρας φορούσε ένα καθαρό και φανερά ακριβό κουστούμι. “Τι συμβαίνει;”, αναρωτήθηκε η Cindy. Ο άντρας μάλλον κατάλαβε πως η Cindy ήταν μπερδεμένη, γι’ αυτό της εξήγησε. “Δεν είμαι άστεγος”, της είπε.

RapidEye/Getty Images 

“Εργάζομαι ως επιθεωρητής εστιατορίων και κρίνω εστιατόρια σχετικά με την ποιότητα του μενού και των υπηρεσιών τους. Ήμουν εδώ πριν από μερικές εβδομάδες και έκανα μια πολύ κακή κριτική σ’ αυτό το εστιατόριο. Η εξυπηρέτηση ήταν εξαιρετική, αλλά το φαγητό είχε πολλές ανεπάρκειες. Και ήταν λάθος αυτού του τύραννου, οπότε αποφάσισα να κάνω κάτι”, συνέχισε.

Σοκαριστικά νέα

“Την προηγούμενη εβδομάδα, αγόρασα την πλειοψηφία των μετοχών, γεγονός που με καθιστά ιδιοκτήτη αυτής της επιχείρησης. Ήθελα πρώτα να παρακολουθήσω από απόσταση πώς λειτουργούσε η επιχείρηση, και αυτό έχει γίνει πλέον απολύτως σαφές.” Στη συνέχεια, γύρισε στον σεφ και είπε, “Το φαγητό σας μετά βίας μπορεί να θεωρηθεί βρώσιμο, οπότε απολύεστε”.

Liz Hafalia/The San Francisco Chronicle via Getty Images

Ο ηλικιωμένος άνδρας τότε γύρισε προς την Cindy και της είπε, “Cindy, το φαγητό που μου έδωσες την προηγούμενη εβδομάδα ήταν τόσο νόστιμο, το καλύτερο που έχω φάει εδώ και χρόνια. Και επειδή μόλις άνοιξε μία νέα θέση για σεφ, θα σε ενδιέφερε να πάρεις την δουλειά;”

Ένα ευτυχισμένο τέλος για τη Cindy

Η Cindy κοίταξε τον άντρα με γουρλωμένα τα μάτια. Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που άκουγε. Μήπως έβλεπε ένα όνειρο; Όλα αυτά που συνέβαιναν ήταν αληθινά; Αμέσως, είπε κατενθουσιασμένη στον ηλικιωμένο άνδρα ένα μεγάλο ΝΑΙ!

RgStudio/Getty Images

Η Cindy πλέον είναι η σεφ του εστιατορίου και απολαμβάνει κάθε στιγμή την νέα της δουλειά. Βλέπετε, για τον λόγο αυτό, το σημαντικότερο είναι να είμαστε ευγενικοί. Δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιον θα συναντήσουμε μία τυχαία ημέρα.

Μία έκπληξη περίμενε μία σερβιτόρα όταν ανακάλυψε ποιος πραγματικά ήταν αυτός ο άστεγος άνδρας

Αυτή η σερβιτόρα από τον Καναδά προσέφερε κάθε μέρα φαγητό σε έναν άστεγο άνδρα. Ήταν άνθρωπος με καλή καρδιά, και την πονούσε να τον βλέπει να υποφέρει. Για εκείνην, ήταν μία καλή πράξη. Για τον άντρα όμως ήταν κάτι πολύ πιο σημαντικό.

Gary Alvis/Getty Images

Όταν η σερβιτόρα κατάλαβε επιτέλους ποιος πραγματικά είναι ο άστεγος άνδρας, δεν μπορούσε να το πιστέψει. Την περίμενε μία τεράστια έκπληξη. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τι συνέβη σε αυτήν την ιστορία που πήρε απρόσμενη τροπή.

Καθόταν εκεί

Είδε πάλι τον άστεγο άντρα στην γωνία. Καθόταν πάντα στο ίδιο σημείο ανεξάρτητα από τον καιρό, και έμοιαζε λυπημένος και μόνο τους. Ήταν ο ίδιος άντρας που έβλεπε η Cindy κάθε μέρα πηγαίνοντας στη δουλειά.

Jub Rubjob/Getty Images

Η Cindy τον έβλεπε που ένιωθε μοναξιά, αλλά αυτό δεν πείραζε τον άντρα. Στην πραγματικότητα πάντα είχε πολύ καλή διάθεση. Χαμογελούσε και έπιανε κουβέντα με τους περαστικούς. Ούτε που ζητιάνευε για χρήματα, ήθελε απλά να τους μιλήσει.

Όχι πάντα

Ωστόσο αυτό δεν πήγαινε πάντα καλά. Τις περισσότερες φορές, οι άνθρωποι απλά τον προσπερνούσαν, στη βιασύνη τους δεν ήθελαν να πιάσουν κουβέντα. Κάποιες φορές γελούσαν μπροστά του. Μια φορά, η Cindy είδε κάτι αγοράκια να φτύνουν μέσα στην κούπα του.

Chanin Wardkhian/Getty Images

Μια ημέρα, η Cindy αποφάσισε πως δεν άντεχε άλλο να βλέπει αυτή την κατάσταση. Ένιωθε πολύ άσχημα για το πως ο κόσμος συμπεριφέρονταν σε αυτόν τον αθώο άντρα. Λες και είχε μικρότερη αξία επειδή ήταν άστεγος. Γι’ αυτό αποφάσισε να τον βοηθήσει.

Ο χώρος εργασίας της

Η Cindy εργάζονταν ως σερβιτόρα σε ένα από τα ακριβότερα εστιατόρια του Καναδά. Το εστιατόριο είχε ήδη δύο αστέρια Michelin, γι’ αυτό το φαγητό δεν ήταν καθόλου οικονομικό. Κι όμως, οι πελάτες τους πλήρωναν πολλά χρήματα για να φάνε εκεί.

Willie B. Thomas/Getty Images

Κάποιες φορές η Cindy δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει την ειρωνεία της κατάστασης. Μέσα στο εστιατόριο, θα έβλεπες ανθρώπους να ξοδεύουν εκατοντάδες δολάρια σε ένα γεύμα. Ενώ, στη γωνία του δρόμου, έβλεπες άστεγους που δεν είχαν σχεδόν τίποτα να φάνε.

Τι έκανε

Η Cindy δεν ήταν και πολύ ευχαριστημένη με τη δουλειά της σε αυτό το εστιατόριο, αλλά δούλευε εκεί για τον μισθό. Χρειαζόταν τα χρήματα για να πληρώσει για την εκπαίδευσή της, διότι φοιτούσε σε σχολή μαγειρικής. Ήθελε να μπει στη βιομηχανία της μαγειρικής σε όλη της τη ζωή, αλλά όταν έβλεπε τέτοιες καταστάσεις σχεδόν άλλαζε γνώμη.

Westend61/Getty Images

Δεν ήταν δίκαιο που οι πελάτες πλήρωναν εκατοντάδες δολάρια για ένα μόνο γεύμα στο εστιατόριό της, ενώ ακριβώς απ’ έξω, άστεγοι άνθρωποι δεν είχαν ούτε μπουκιά να φάνε. Γι’ αυτό αποφάσισε να αναλάβει δράση. Έριξε μια νευρική ματιά γύρω της και κατευθύνθηκε προς την κουζίνα.

Προσεκτικά

Το αφεντικό της έτυχε να είναι και επίσης στη δουλειά. Έπρεπε να είναι πολύ προσεκτική αν ήθελε να πετύχει το σχέδιό της. Ακόμα και οι ελιές του εστιατορίου ήταν ακριβές, γι’ αυτό έπρεπε να σιγουρευτεί πως κανένας δεν θα πρόσεχε που επρόκειτο να κλέψει φαγητό.

FG Trade/Getty Images

Αν την έπιαναν, δεν υπήρχε περίπτωση να μην χάσει τη δουλειά της. Δεν της άρεσε που έκλεβε, αλλά για εκείνη, ήταν ένα μικρό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Θα μπορούσαμε να πούμε πως ήταν ένας σύγχρονος Ρομπέν των Δασών. Οι προθέσεις της ήταν καλές, ακόμα κι αν η πράξη δεν ήταν απολύτως καλή.

Ένα γρήγορο λεπτό

Και βρήκε την σωστή στιγμή! Ο σεφ κοιτούσε αλλού και φώναζε σε κάποιον από τους εργαζόμενους. Ο σεφ ήταν πραγματικά απαίσιος άνθρωπος, και μάλλον το είχε βάλει ως στόχο της ζωής του να υποφέρουν όλοι οι υφιστάμενοί του.

Bean Creative/Getty Images

Θα αισθάνονταν υπέροχα αν κατόρθωνε να κλέψει κάτι ακριβώς κάτω από την μύτη του. Ωστόσο, έπρεπε να το κάνει ακριβώς τη σωστή στιγμή αλλιώς θα την έπιαναν και θα έχανε τη δουλειά της.

Το ψυγείο

Όταν ο σεφ δεν κοιτούσε, άνοιξε στα γρήγορα το ψυγείο και πήρε πάνω από 20 προϊόντα. Δεν ήταν και πολλά, οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να το καταλάβει κανένας. Όμως ήταν αρκετά για να φτιάξει ένα ωραίο και νόστιμο γεύμα για τον άστεγο άνδρα.

Kseniya Ovchinnikova/Getty Images

Είχε σκοπό να ελέγξει αν είναι ελεύθερο το πεδίο, όταν ξαφνικά ακούστηκε ένας δυνατός ήχος από την πόρτα του ψυγείου. Ήταν ο σεφ! Η Cindy ξαφνικά ένιωσε την καρδιά της να χτυπάει δυνατά και τα χέρια της εντελώς παγωμένα.

Καταδικασμένη

Ο σεφ είχε παρατηρήσει ότι κάποιος πήγε στο δωμάτιο ψύξης και απέτυχε να κλείσει την πόρτα. Αυτό δεν συνέβαινε συνήθως για έναν συγκεκριμένο λόγο – μόνο ο σεφ επιτρεπόταν να εισέλθει στο δωμάτιο χωρίς επίβλεψη. Οι υπόλοιποι έπρεπε να μπαίνουν μόνο αν και κάποιος άλλος ήταν παρόν.

Monty Rakusen/Getty Images

Η Cindy άρχισε ξαφνικά να πανικοβάλλεται. Προσπάθησε να βγει από το δωμάτιο το συντομότερο δυνατό, αλλά η μόνη διέξοδος ήταν από εκεί που στεκόταν ο σεφ. Κατάλαβε πως δεν υπήρχε περίπτωση να μην απολυθεί και χάσει την μοναδική πηγή εισοδήματός της.

Όπως το θέλησε η μοίρα

Τώρα που δεν είχε πού να πάει, έχασε κάθε ελπίδα. Δάκρυα άρχισαν να κυλούν απαλά στα μάγουλά της. Της άρεσε η μαγειρική, αλλά τώρα έπρεπε να παρατήσει τη δουλειά της. Κατά συνέπεια, θα έπρεπε επίσης να εγκαταλείψει τις σπουδές της επειδή δεν θα είχε πλέον καμία πηγή εισοδήματος.

Westend61/Getty Images

Έκανε μερικά αργά βήματα προς το πίσω μέρος του δωματίου ψύξης, κρατώντας μία μεγάλη σακούλα με όλα τα φαγητά που είχε κλέψει. Κάθισε κάτω και έγειρε στον τοίχο πίσω της. Αλλά τότε συνέβη κάτι εκπληκτικό. Όπως το θέλησε η μοίρα, αυτό δεν θα ήταν το τέλος της ιστορίας.

Εύθραυστος τοίχος

Όπως αποδείχθηκε, ο τοίχος στον οποίον είχε γείρει η Cindy, ήταν εξαιρετικά εύθραυστος εδώ και χρόνια. Κι όπως έτυχε, το σημείο όπου είχε γείρει ήταν ήδη έτοιμο να καταρρεύσει! Καθώς έπεσε προς τα πίσω, έπεσε στο δρομάκι πίσω από το εστιατόριο.

Rafael Elias/Getty Images

Ήταν σίγουρη πως αυτό θα της άφηνε μια μελανιά το επόμενο πρωί, αλλά το σημαντικότερο πράγμα ήταν που θα μπορούσε να διαφύγει με όλα τα υλικά που έκλεψε. Σταθεροποίησε πρόχειρα την τρύπα στον τοίχο πίσω της και άρχισε να τρέχει πίσω προς το σπίτι της.

Ετοιμάζοντας το γεύμα

Η απόδρασή της έτυχε να συμβεί την τελειότερη στιγμή. Γιατί, μόλις 5 δευτερόλεπτα αργότερα, ο σεφ άνοιξε θυμωμένος την πόρτα, έτοιμος να πιάσει κάποιον στα πράσα. Ευτυχώς, η Cindy είχε ήδη αποδράσει μέχρι εκείνη τη στιγμή, γι’ αυτό το μόνο που αντίκρυσε ο σεφ ήταν ένα άδειο και κρύο δωμάτιο.

FG Trade/Getty Images

Επιτέλους, η Cindy έφτασε σπίτι σώα και αβλαβής. Τοποθέτησε τα υλικά πάνω στον πάγκο της κουζίνας και ανέλαβε δράση. Εκείνη την ημέρα πέρασε πάνω από δύο ώρες μαγειρεύοντας στην κουζίνα της. Ήλπιζε πως ο άστεγος άνδρας θα απολάμβανε πραγματικά το γεύμα του.

Προσφέροντας βοήθεια

Επιτέλους, μπορούσε να δώσει το φαγητό στον άνδρα. Επίσης του έδωσε κάποια χρήματα, σε περίπτωση που χρειαζόταν να αγοράσει κάτι. Εκείνος γούρλωσε τα μάτια του. Της είπε πως ήταν η πρώτη φορά που κάποιος του φέρονταν με τόση ευγένεια.

Thomas Steuber/EyeEm/Getty Images

Από εκείνη την ημέρα, πήγαινε κάθε μέρα στη δουλειά με υπέροχη διάθεση. Το αφεντικό της δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να χαλάσει την διάθεσή της πλέον. Για πάνω από μία εβδομάδα, προσέφερε στον άνδρα κάποια σπιτικά φαγητά, που ήταν πεντανόστιμα και καλομαγειρεμένα.

Απολύθηκε!

Τότε, μία ημέρα, ο σεφ εμφανίστηκε στο κατώφλι της πόρτας της. Δίστασε να του ανοίξει την πόρτα, γιατί είχε ένα κακό συναίσθημα πως θα συνέβαινε κάτι κακό. Δεν υπήρχε περίπτωση ο σεφ να είχε έρθει από το σπίτι της για να κουβεντιάσουν.

stocknroll/Getty Images

Αποδείχθηκε πως ο σεφ είχε ανακαλύψει το δίσκο που άφησε πίσω της. Επιπλέον, είχε κοιτάξει το βίντεο από τις κάμερες και είχε ανακαλύψει τι είχε κάνει η Cindy. “Απολύεσαι!” της φώναξε, και μετά της έκανε ένα κήρυγμα 15 λεπτών για το πώς ήταν αφεντικό και γιατί έπρεπε να τον υπακούσουν όλοι. Η Cindy δεν έδινε σημασία και δεν άκουγε καν αυτά που της έλεγε.

Τι θα έκανε τώρα;

Η Cindy δεν έδινε σημασία σε αυτά που έλεγε το αφεντικό της, γιατί το μυαλό της έτρεχε σε τελείως διαφορετικά πράγματα. Έβλεπε το μέλλον που είχε σχεδιάσει να γίνεται μακρινό όνειρο. Χωρίς δουλειά, πως θα μπορούσε να πληρώσει την σχολή μαγειρικής;

Massimilliano Fitzi/Getty Images

Αν δεν είχε τα χρήματα να πληρώσει τη σχολή, αυτό σήμαινε ότι θα έπρεπε να αποχαιρετήσει τη μαγειρική της καριέρα. Δεν ήταν καν σίγουρη ότι θα μπορούσε πλέον να κάνει καριέρα στη μαγειρική, επειδή το πρώην αφεντικό της δεν υπήρχε περίπτωση να της δώσει μια σύσταση. Όμως, αυτό που δεν γνώριζε, είναι πως τα πράγματα επρόκειτο να πάρουν περίεργη τροπή.

Ήταν έξαλλος

Την επόμενη ημέρα, η Cindy πέρασε από το εστιατόριο. Κοίταξε μέσα από το παράθυρο και ένα δάκρυ κύλησε στα μάγουλά της. Θα συνέχιζε την ημέρα της, αλλά τότε με την άκρη του ματιού είδε τον άστεγο άντρα να κάθεται στην γωνία του.

South_Agency/Getty Images

Εκείνος την ρώτησε γιατί ήταν λυπημένη, και εκείνη του εξήγησε την κατάσταση. “Πόσο τραγικό. Δεν μπορούν να απολύσουν ένα τέτοιο ταλέντο όπως είσαι εσύ. Πρόκειται για ύβρι πως ολόκληρο τον κόσμο της μαγειρικής. Δεν συμφωνώ και θα κάνω κάτι για αυτό αμέσως!”

Μία αντιπαράθεση

Θυμωμένος, ο άντρας σηκώθηκε, τίναξε τα ρούχα του και μπήκε μέσα στο εστιατόριο. Ο απαίσιος σεφ τον είδε και αμέσως έτρεξε προς το μέρος του. Προσπάθησε να τον πετάξει έξω από το εστιατόριό του.

Westend61/Getty Images

“Φύγε από εδώ, βρωμερέ γέρο. Δεν θέλουμε το είδος σας εδώ”, τους είπε αφρίζοντας. Αυτό που δεν ήξερε ο σεφ ήταν πως επρόκειτο να ζήσει τη μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής του. Ήταν έτοιμος να μετανιώσει για τα λόγια που ξεστόμισε.

Απροσδόκητη τροπή

Την στιγμή που ο σεφ ξεστόμισε αυτά τα λόγια, κανένας δεν μπορούσε να περιμένει την αναπάντεχη τροπή που επρόκειτο να πάρουν τα πράγματα. Ο άστεγος άντρας έριξε την τσάντα του στο πάτωμα και άρχισε να γελάει με την καρδιά του.

Westend61/Getty Images

Κοίταξε τον απαίσιο σεφ κατάματα και με ψυχραιμία, του είπε: “Δεν ξέρεις ποιος είμαι έτσι δεν είναι;” Τότε άρχισε να ξεκουμπώνει το φθαρμένο παλτό του και αφαίρεσε το καπέλο του. Δεν έμοιαζε πλέον τόσο για άστεγος, αλλά μάλλον για πλούσιος άνδρας.

Τι είχε συμβεί;

Η Cindy έπαθε σοκ όταν είδε πως κάτω από το βρώμικο παλτό, ο άνδρας φορούσε ένα καθαρό και φανερά ακριβό κουστούμι. “Τι συμβαίνει;”, αναρωτήθηκε η Cindy. Ο άντρας μάλλον κατάλαβε πως η Cindy ήταν μπερδεμένη, γι’ αυτό της εξήγησε. “Δεν είμαι άστεγος”, της είπε.

RapidEye/Getty Images 

“Εργάζομαι ως επιθεωρητής εστιατορίων και κρίνω εστιατόρια σχετικά με την ποιότητα του μενού και των υπηρεσιών τους. Ήμουν εδώ πριν από μερικές εβδομάδες και έκανα μια πολύ κακή κριτική σ’ αυτό το εστιατόριο. Η εξυπηρέτηση ήταν εξαιρετική, αλλά το φαγητό είχε πολλές ανεπάρκειες. Και ήταν λάθος αυτού του τύραννου, οπότε αποφάσισα να κάνω κάτι”, συνέχισε.

Σοκαριστικά νέα

“Την προηγούμενη εβδομάδα, αγόρασα την πλειοψηφία των μετοχών, γεγονός που με καθιστά ιδιοκτήτη αυτής της επιχείρησης. Ήθελα πρώτα να παρακολουθήσω από απόσταση πώς λειτουργούσε η επιχείρηση, και αυτό έχει γίνει πλέον απολύτως σαφές.” Στη συνέχεια, γύρισε στον σεφ και είπε, “Το φαγητό σας μετά βίας μπορεί να θεωρηθεί βρώσιμο, οπότε απολύεστε”.

Liz Hafalia/The San Francisco Chronicle via Getty Images

Ο ηλικιωμένος άνδρας τότε γύρισε προς την Cindy και της είπε, “Cindy, το φαγητό που μου έδωσες την προηγούμενη εβδομάδα ήταν τόσο νόστιμο, το καλύτερο που έχω φάει εδώ και χρόνια. Και επειδή μόλις άνοιξε μία νέα θέση για σεφ, θα σε ενδιέφερε να πάρεις την δουλειά;”

Ένα ευτυχισμένο τέλος για τη Cindy

Η Cindy κοίταξε τον άντρα με γουρλωμένα τα μάτια. Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που άκουγε. Μήπως έβλεπε ένα όνειρο; Όλα αυτά που συνέβαιναν ήταν αληθινά; Αμέσως, είπε κατενθουσιασμένη στον ηλικιωμένο άνδρα ένα μεγάλο ΝΑΙ!

RgStudio/Getty Images

Η Cindy πλέον είναι η σεφ του εστιατορίου και απολαμβάνει κάθε στιγμή την νέα της δουλειά. Βλέπετε, για τον λόγο αυτό, το σημαντικότερο είναι να είμαστε ευγενικοί. Δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιον θα συναντήσουμε μία τυχαία ημέρα.

Ένας αστυνομικός παρατήρησε τσάντες στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου αυτής της μαμάς, τότε συνειδητοποίησε την τραγική αλήθεια

Προκάλεσε πανικό

Ήταν μέλος της αστυνομίας εδώ και πολλά χρόνια. Ωστόσο, αυτό που είδε εκείνη την ημέρα δε μπορούσε να το διαχειριστεί. Αυτός ο αστυνομικός μπορεί να είχε δει πολλά πράγματα στην καριέρα του, αλλά τίποτα δεν τον είχε προετοιμάσει για αυτό.

Atlanta Police Department/Youtube

Καθώς κρατούσε σφιχτά το τιμόνι με τα χέρια της, τα δάχτυλα άρχισαν να γίνονται λευκά. Τα χέρια της ήταν σαν παγωμένα και ιδρώτας είχε αρχίσει να σχηματίζεται στο μέτωπό της. Κοίταξε τον καθρέφτη και είδε τον αστυνομικό να πλησιάζει το αυτοκίνητό της.

Προετοιμασία

Προσπαθούσε να μην πανικοβληθεί, αλλά είχε την αίσθηση πως έμπλεξε για τα καλά. Δεν γνώριζε πως θα ξέφευγε από αυτή την κατάσταση. Καθώς περνούσαν τα δευτερόλεπτα, ο αστυνομικός την πλησίαζε όλο και περισσότερο.

Atlanta Police Department/Youtube

Καταράστηκε την κακή της την τύχη, και προετοιμάστηκε καθώς ο αστυνομικός στάθηκε στο παράθυρό της. Πήρε μία βαθιά ανάσα και ετοιμάστηκε για τα χειρότερο. Δεν γνώριζε τι θα επακολουθούσε.

Ξεκινώντας μία νέα ζωή

Οι προηγούμενοι μήνες ήταν ήδη πολύ δύσκολοι για την Ebony Rhodes. Αφού έχασε την μητέρα της, η Ebony μάζεψε όλα της τα πράγματα και έπρεπε να μετακομίσει με την οικογένειά της στην Atlanta, Georgia. Ήθελε να κάνει μία νέα αρχή, και ήλπιζε πως θα το πετύχαινε.

Jeff Glazier/GoFundMe

Η Ebony ήταν χωρισμένη μητέρα τεσσάρων παιδιών. Αυτό σήμαινε πως έπρεπε να προσπαθεί διπλά για να προσφέρει μια καλή ζωή στα παιδιά της. Μετακομίζοντας στην Atlanta πίστευε πως θα έχει περισσότερες ευκαιρίες εργασίας. Ωστόσο, δεν ήταν τόσο εύκολο όσο το φανταζόταν.

Το μυστικό της ήταν καταδικασμένο

Η Ebony προσπάθησε να κρατήσει αυτό το τεράστιο μυστικό για χάρη των παιδιών της. Αλλά όπως όλοι ξέρουμε, κανένα μυστικό δεν μπορεί να μείνει κρυμμένο για πάντα. Η Ebony ήξερε πως δεν θα αποτελούσε την εξαίρεση. Κι όταν την σταμάτησε αυτός ο αστυνομικός, το μυστικό της επρόκειτο να αποκαλυφθεί.

Atlanta Police Department/Youtube

Ένα απόγευμα, η Ebony πήγε τα παιδιά της στη βιβλιοθήκη. Ήταν περίοδος εξετάσεων, γι’ αυτό ήθελε να μελετήσουν και να τα πάνε καλά στο σχολείο. Ήξερε πως με τον τρόπο αυτόν θα είχαν μία καλύτερη ζωή από εκείνη.

Την έπιασε η αστυνομία

Ήταν τόσο απορροφημένη στις σκέψεις της για το μέλλον των παιδιών της, που δεν παρατήρησε το αστυνομικό όχημα που την ακολουθούσε. Όταν ξεκίνησαν οι σειρήνες, ξύπνησε από τις σκέψεις της και ήξερε πως είναι καταδικασμένη.

Atlanta Police Department/Youtube

Τη στιγμή αυτήν, η Ebony κατάλαβε αμέσως γιατί ο αστυνομικός της ζήτησε να σταματήσει. Είχε μια ληγμένη πινακίδα κυκλοφορίας, και δεν είχε καταφέρει να την αντικαταστήσει ακόμα λόγω της έλλειψης χρημάτων. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό.

Ήταν και κάτι άλλο

Η άδεια της Ebony είχε λήξει επίσης, και επίσης δεν είχε ασφάλεια. Ήξερε καλά πως ο αστυνομικός δεν θα παραέβλεπε τέτοια αδικήματα. Ωστόσο, δεν ανησυχούσε μόνο για αυτό, αλλά και για κάτι άλλο σημαντικότερο.

Atlanta Police Department/Youtube

Το βαθύ και τρομερό μυστικό της επρόκειτο να αποκαλυφθεί σύντομα. Όταν σκεφτόταν το πως αυτό θα επηρέαζε την ζωή της και την ζωή των παιδιών της, έβαλε τα κλάματα. Δεν υπήρχε τρόπος για να ξεφύγει από την κατάσταση αυτή.

Ομολογία

Το πρόσωπο της Ebony είχε ήδη μουλιάσει στο κλάμα μέχρι να φτάσει ο αστυνομικός στο παράθυρό της. Εκείνος έμεινε έκπληκτος που την είδε να κλαίει. “Ήρθε στο παράθυρο και με ρώτησε γιατί έκλαιγα, και του είπα ‘…ε να, η ασφάλειά μου έχει λήξει…,'” ανέφερε.

Atlanta Police Department/Youtube

Και βέβαια, αφού οι αστυνομικοί κοίταξαν τα χαρτιά της, είπαν στην Ebony πως δεν έχουν άλλη επιλογή παρά να την συλλάβουν, και την έβαλαν στο περιπολικό. Η καρδιά της Ebony βούλιαξε από απελπισία. Αυτό ήταν το τέλος της. Το μυστικό της δεν θα ήταν πια μυστικό.

Το ένα πρόβλημα μετά το άλλο

Ο αστυνομικός την πήγε στο τμήμα. Εκεί, η Ebony κάλεσε έναν συνάδελφό της και του ζήτησε να πάρει τα παιδιά της από το σχολείο. Του ζήτησε επίσης να ενημερώσει την αδερφή της στην Florida για την όλη κατάσταση.

Atlanta Police Department/Youtube

Η αδερφή της ήταν η μόνη που θα μπορούσε να φροντίσει τα παιδιά όσο θα ήταν στη φυλακή. Αλλά και πάλι αυτό σήμαινε πως τα παιδιά θα έπρεπε να πάνε στην Florida. Προβληματιζόταν γιατί δεν ήθελε να βρίσκονται τόσο μακριά της.

Έλεγχος ρουτίνας

Ωστόσο έπρεπε να φροντίσει και άλλα σημαντικά πράγματα. Μόλις η αστυνομία έψαχνε το αυτοκίνητό της, θα έπρεπε να ομολογήσει και να αποκαλύψει το μυστικό της. Εκείνη την ημέρα δούλευε ο αρχηγός της αστυνομίας της Ατλάντα, ο Jeff Glazier, όταν ο αστυνομικός του χτύπησε την πόρτα.

Atlanta Police Department/Youtube

Του έγνεψε να περάσει, και του είπε πως υπήρχε ένα θέμα με την υπόθεση της Ebony. Καθώς οι αστυνομικοί έκαναν έναν έλεγχο ρουτίνας στο αυτοκίνητο της Ebony, ανακάλυψαν κάτι που δικαιολογούσε το γιατί η Ebony έκλαιγε με λυγμούς νωρίτερα.

Το μυστικό

Ο αξιωματικός Glazier πήγε στο αμάξι για να δει με τα μάτια του την κατάσταση. “Πρέπει να κάνουμε κάτι για αυτό”, είπε όταν συνειδητοποίησε τι συνέβαινε. Μέσα στο αυτοκίνητο της Ebony υπήρχαν πολλές τσάντες, σακίδια, και άλλα αντικείμενα.

CNN

Με την πρώτη ματιά, κάποιος θα νόμιζε πως το αμάξι ανήκε σε κάποιον ρακοσυλλέκτη. Όμως όταν κοίταξαν καλύτερα, συνειδητοποίησαν κάτι τραγικό. Η Ebony και τα παιδιά της κοιμόντουσαν και ζούσαν μέσα σε αυτό το αυτοκίνητο. Φαίνεται πως ήταν το μοναδικό τους σπίτι.

Η ομολογία

Μόλις ο αξιωματικός Glazier συνειδητοποίησε την τραγική αλήθεια, πήγε αμέσως στο κελί της Ebony για να της μιλήσει. Της είπε πως έψαξαν το αυτοκίνητο και πως βρήκαν πολλά πράγματα που δεν ανήκαν εκεί. Τότε τους ανοίχτηκε, και διηγήθηκε την ιστορία της.

Atlanta Police Department/Youtube

Από τότε που η οικογένεια μετακόμισε στην Ατλάντα, η Ebony έκανε βάρδιες σε ένα κατάστημα Walmart. Ο μισθός δεν ήταν αρκετός. Αυτή και δύο από τα παιδιά της είχαν χρόνια προβλήματα υγείας, πράγμα που έκανε τα έξοδά τους ακόμα μεγαλύτερα.

Άστεγη

Καθώς δεν μπορούσε να αποταμιεύσει τίποτα, δεν μπορούσε να δώσει την προκαταβολή για ένα διαμέρισμα. Αυτήν και τα παιδιά της είχαν μείνει άστεγοι. Τους τελευταίους έξι μήνες, ζούσαν μέσα στο αμάξι τους. Όταν ο αξιωματικός άκουσε αυτήν την ιστορία, λυπήθηκε βαθιά για την φτωχή οικογένεια.

Atlanta Police Department/Youtube

Δεν μπορούσε να φανταστεί πώς αυτή η οικογένεια διαχειριζόταν την έλλειψη στέγης τους για μισό έτος. Ήταν τέσσερα άτομα! Δεδομένου ότι είχαν επίσης τα πράγματα τους στο αυτοκίνητό, ο αρχηγός Glazier δεν μπορούσε να φανταστεί πόσο στρυμωγμένα κοιμόντουσαν κάθε βράδυ.

Ντροπή και φόβος

Μία από τις μεγαλύτερες δυσκολίες της Ebony, ήταν που δεν έβρισκε ένα μέρος να παρκάρουν κάθε βράδυ και να ξεκουραστούν. Κάποιες φορές, αντί να κοιμηθεί, η Ebony οδηγούσε όλο το βράδυ στους δρόμους για να διασφαλίσει την ασφάλειά τους.

Atlanta Police Department/Youtube

“Πολλές φορές δεν κοιμόμουν καθόλου γιατί κοιμόντουσαν τα παιδιά”, είπε η Ebony. “Προσπαθούσα να εξασφαλίσω πως δεν θα μας συμβεί τίποτα, να μην μας ληστέψει κανένας… Και κοιμόμασταν κάθε βράδυ μέσα στο αμάξι”. Καημένη Ebony.

Ένιωθε πως απέτυχε

Η Ebony ένιωθε μεγάλη ντροπή που έπρεπε να υποβάλλει τα παιδιά της σε αυτή την κατάσταση. Γι’ αυτό την κρατούσε μυστικό. Και για ένα διάστημα, δεν το γνώριζε κανένας. Όμως όπως όλοι ξέρουμε, κανένα μυστικό δε μένει κρυφό για πάντα.

Atlanta Police Department/Youtube

“Όταν τελείωνα από τη δουλειά, κοιμόμασταν ακριβώς εκεί στο πάρκινγκ στο αυτοκίνητό μου”, θυμάται. “Πολλοί άνθρωποι δεν το ήξεραν αυτό γιατί δούλευα ακόμα.” Είτε της άρεσε είτε όχι, δεν ήθελε να μεγαλώσει έτσι τα παιδιά της, αλλά δεν είχε άλλη επιλογή.

Βοήθεια

“Ζήτησα συγνώμη από τα παιδιά μου και τους είπα πως λυπάμαι”, είπε κοντεύοντας να βάλει τα κλάματα. Για λίγο καιρό, τα πράγματα πήγαιναν ακόμα καλά. Όμως όταν την σταμάτησε η αστυνομία, πίστεψε για μια στιγμή πως τελείωσαν όλα. Τώρα θα έχαναν το μοναδικό τους σπίτι.

Atlanta Police Department/Youtube

Ωστόσο, η Ebony δεν είχε απόλυτο δίκιο. Γιατί όταν ο αστυνομικός Glazier έμαθε για την κατάστασή τους, αποφάσισε να κάνει κάτι γι’ αυτό. Αυτή η γυναίκα μπορεί να παραβίασε το νόμο με τα θέματα του αυτοκινήτου της, αλλά δεν θα επέτρεπε σε μια οικογένεια να χάσει το σπίτι της.

Ψάχνοντας καταφύγιο

Ο αστυνομικός Glazier αποφάσισε να τηλεφωνήσει στον διευθυντή ενός ιδρύματος για αστέγους. Είχε γνωρίσει πρόσφατα τον διευθυντή και ήθελε να δει μήπως και τους βοηθούσε. “Του τηλεφώνησα, και του είπα πως έχω μία μητέρα με τέσσερα παιδιά, τρία αγόρια και ένα κορίτσι 17 ετών”, διηγήθηκε.

Atlanta Police Department/Youtube

“Και εκείνος μου απάντησε εντάξει, και πως έχει χώρο να τους φιλοξενήσει”. Αν έχετε ακούσει για τα καταφύγια των χειμώνα, συνήθως δεν υπάρχει καθόλου διαθέσιμος χώρος. Αλλά ήταν ένα θαύμα, δεν μπορούσα να το πιστέψω”. Ούτε και η Ebony μπορούσε να το πιστέψει.

Η διάσωση

Ο αρχηγός Glazier τότε επισκέφτηκε την Ebony και της είπε τα υπέροχα νέα. “Όταν με κάλεσε εκείνη την ημέρα, έβαλα αμέσως τα κλάματα. Προσπαθούσα για πολύ καιρό να βρω κενές θέσεις σε ιδρύματα για αστέγους”, είπε σκουπίζοντας τα δάκρυά της.

Atlanta Police Department/Youtube

“Κανείς δεν μας δεχόταν”, είπε. Ένιωθε ενθουσιασμένη γιατί τα παιδιά της θα είχαν πλέον μια κανονική στέγη πάνω από τα κεφάλια τους, αν και προσωρινή. Αλλά ο Αρχηγός Glazer δεν έκανε μόνο αυτό. Έκανε και κάτι που η Ebony δεν περίμενε καθόλου.

Δημοσιεύοντας την ιστορία

Ο αρχηγός Glazer ξεκίνησε έναν έρανο μεταξύ των υπαλλήλων της αστυνομίας, έτσι ώστε η οικογένεια της Ebony να έχει κάποια κεφάλαια για να ξεκινήσει τη ζωή της. Και για ένα χρονικό διάστημα, τους βοήθησε πολύ.

Jeff Glazier/GoFundMe

Ωστόσο, πολύ σύντομα συνειδητοποίησαν ότι τα χρήματα που συγκέντρωσαν δεν θα ήταν αρκετά για να προσφέρουν σταθερότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Για τον λόγο αυτόν αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν την ιστορία τους. Στη συνέχεια, το αστυνομικό τμήμα της Ατλάντα ξεκίνησε μια σελίδα στο GoFundMe για την Ebony και την οικογένειά της.

GoFundMe

Ο αστυνομικός Glazier έγραψε στην σελίδα: “Ο στόχος μας ήταν να πληρώσουμε για το ενοίκιο, το φαγητό, τα φάρμακα και τα μεταφορικά τους για ένα έτος. Έτσι θα μπορούσε να συνεχίσει να εργάζεται χωρίς να ανησυχεί μήπως μείνουν πάλι άστεγοι.

Jeff Glazier/GoFundMe

Αρχικά, ο στόχος τους ήταν να συγκεντρώσουν $15,000. Τον πέτυχαν μέσα σε λίγες μόνο ημέρες. Αποφάσισαν όμως να προσπαθήσουν να συγκεντρώσουν $75,000 για να καλύψουν τα ιατρικά έξοδα. Στο τέλος κατόρθωσαν να συγκεντρώσουν $70,321.

Ευτυχισμένο τέλος

“Ευχαριστώ από καρδιάς το Αστυνομικό Τμήμα της Atlanta”, είπε η Ebony. “Με βοήθησαν όσο κανένας άλλος. Όλο το τμήμα είναι σαν οικογένειά μου, γιατί μπορώ να τους τηλεφωνήσω για το οτιδήποτε”. Νιώθει απέραντη ευγνωμοσύνη για τον αστυνομικό που την σταμάτησε εκείνη την ημέρα και άλλαξε τη ζωή της.

Jeff Glazier/GoFundMe

“Αν δεν με είχε σταματήσει εκείνη την ημέρα, θα ζούσα ακόμα μέσα στο αυτοκίνητό μου, ρισκάροντας κάθε μέρα. Εκείνος ο έλεγχος μου έσωσε κυριολεκτικά τη ζωή”. Τώρα, βλέπει πλέον την αστυνομία και την τροχαία με εντελώς διαφορετικό μάτι.

Ένας αστυνομικός παρατήρησε τσάντες στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου αυτής της μαμάς, τότε συνειδητοποίησε την τραγική αλήθεια

Προκάλεσε πανικό

Ήταν μέλος της αστυνομίας εδώ και πολλά χρόνια. Ωστόσο, αυτό που είδε εκείνη την ημέρα δε μπορούσε να το διαχειριστεί. Αυτός ο αστυνομικός μπορεί να είχε δει πολλά πράγματα στην καριέρα του, αλλά τίποτα δεν τον είχε προετοιμάσει για αυτό.

Atlanta Police Department/Youtube

Καθώς κρατούσε σφιχτά το τιμόνι με τα χέρια της, τα δάχτυλα άρχισαν να γίνονται λευκά. Τα χέρια της ήταν σαν παγωμένα και ιδρώτας είχε αρχίσει να σχηματίζεται στο μέτωπό της. Κοίταξε τον καθρέφτη και είδε τον αστυνομικό να πλησιάζει το αυτοκίνητό της.

Προετοιμασία

Προσπαθούσε να μην πανικοβληθεί, αλλά είχε την αίσθηση πως έμπλεξε για τα καλά. Δεν γνώριζε πως θα ξέφευγε από αυτή την κατάσταση. Καθώς περνούσαν τα δευτερόλεπτα, ο αστυνομικός την πλησίαζε όλο και περισσότερο.

Atlanta Police Department/Youtube

Καταράστηκε την κακή της την τύχη, και προετοιμάστηκε καθώς ο αστυνομικός στάθηκε στο παράθυρό της. Πήρε μία βαθιά ανάσα και ετοιμάστηκε για τα χειρότερο. Δεν γνώριζε τι θα επακολουθούσε.

Ξεκινώντας μία νέα ζωή

Οι προηγούμενοι μήνες ήταν ήδη πολύ δύσκολοι για την Ebony Rhodes. Αφού έχασε την μητέρα της, η Ebony μάζεψε όλα της τα πράγματα και έπρεπε να μετακομίσει με την οικογένειά της στην Atlanta, Georgia. Ήθελε να κάνει μία νέα αρχή, και ήλπιζε πως θα το πετύχαινε.

Jeff Glazier/GoFundMe

Η Ebony ήταν χωρισμένη μητέρα τεσσάρων παιδιών. Αυτό σήμαινε πως έπρεπε να προσπαθεί διπλά για να προσφέρει μια καλή ζωή στα παιδιά της. Μετακομίζοντας στην Atlanta πίστευε πως θα έχει περισσότερες ευκαιρίες εργασίας. Ωστόσο, δεν ήταν τόσο εύκολο όσο το φανταζόταν.

Το μυστικό της ήταν καταδικασμένο

Η Ebony προσπάθησε να κρατήσει αυτό το τεράστιο μυστικό για χάρη των παιδιών της. Αλλά όπως όλοι ξέρουμε, κανένα μυστικό δεν μπορεί να μείνει κρυμμένο για πάντα. Η Ebony ήξερε πως δεν θα αποτελούσε την εξαίρεση. Κι όταν την σταμάτησε αυτός ο αστυνομικός, το μυστικό της επρόκειτο να αποκαλυφθεί.

Atlanta Police Department/Youtube

Ένα απόγευμα, η Ebony πήγε τα παιδιά της στη βιβλιοθήκη. Ήταν περίοδος εξετάσεων, γι’ αυτό ήθελε να μελετήσουν και να τα πάνε καλά στο σχολείο. Ήξερε πως με τον τρόπο αυτόν θα είχαν μία καλύτερη ζωή από εκείνη.

Την έπιασε η αστυνομία

Ήταν τόσο απορροφημένη στις σκέψεις της για το μέλλον των παιδιών της, που δεν παρατήρησε το αστυνομικό όχημα που την ακολουθούσε. Όταν ξεκίνησαν οι σειρήνες, ξύπνησε από τις σκέψεις της και ήξερε πως είναι καταδικασμένη.

Atlanta Police Department/Youtube

Τη στιγμή αυτήν, η Ebony κατάλαβε αμέσως γιατί ο αστυνομικός της ζήτησε να σταματήσει. Είχε μια ληγμένη πινακίδα κυκλοφορίας, και δεν είχε καταφέρει να την αντικαταστήσει ακόμα λόγω της έλλειψης χρημάτων. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό.

Ήταν και κάτι άλλο

Η άδεια της Ebony είχε λήξει επίσης, και επίσης δεν είχε ασφάλεια. Ήξερε καλά πως ο αστυνομικός δεν θα παραέβλεπε τέτοια αδικήματα. Ωστόσο, δεν ανησυχούσε μόνο για αυτό, αλλά και για κάτι άλλο σημαντικότερο.

Atlanta Police Department/Youtube

Το βαθύ και τρομερό μυστικό της επρόκειτο να αποκαλυφθεί σύντομα. Όταν σκεφτόταν το πως αυτό θα επηρέαζε την ζωή της και την ζωή των παιδιών της, έβαλε τα κλάματα. Δεν υπήρχε τρόπος για να ξεφύγει από την κατάσταση αυτή.

Ομολογία

Το πρόσωπο της Ebony είχε ήδη μουλιάσει στο κλάμα μέχρι να φτάσει ο αστυνομικός στο παράθυρό της. Εκείνος έμεινε έκπληκτος που την είδε να κλαίει. “Ήρθε στο παράθυρο και με ρώτησε γιατί έκλαιγα, και του είπα ‘…ε να, η ασφάλειά μου έχει λήξει…,'” ανέφερε.

Atlanta Police Department/Youtube

Και βέβαια, αφού οι αστυνομικοί κοίταξαν τα χαρτιά της, είπαν στην Ebony πως δεν έχουν άλλη επιλογή παρά να την συλλάβουν, και την έβαλαν στο περιπολικό. Η καρδιά της Ebony βούλιαξε από απελπισία. Αυτό ήταν το τέλος της. Το μυστικό της δεν θα ήταν πια μυστικό.

Το ένα πρόβλημα μετά το άλλο

Ο αστυνομικός την πήγε στο τμήμα. Εκεί, η Ebony κάλεσε έναν συνάδελφό της και του ζήτησε να πάρει τα παιδιά της από το σχολείο. Του ζήτησε επίσης να ενημερώσει την αδερφή της στην Florida για την όλη κατάσταση.

Atlanta Police Department/Youtube

Η αδερφή της ήταν η μόνη που θα μπορούσε να φροντίσει τα παιδιά όσο θα ήταν στη φυλακή. Αλλά και πάλι αυτό σήμαινε πως τα παιδιά θα έπρεπε να πάνε στην Florida. Προβληματιζόταν γιατί δεν ήθελε να βρίσκονται τόσο μακριά της.

Έλεγχος ρουτίνας

Ωστόσο έπρεπε να φροντίσει και άλλα σημαντικά πράγματα. Μόλις η αστυνομία έψαχνε το αυτοκίνητό της, θα έπρεπε να ομολογήσει και να αποκαλύψει το μυστικό της. Εκείνη την ημέρα δούλευε ο αρχηγός της αστυνομίας της Ατλάντα, ο Jeff Glazier, όταν ο αστυνομικός του χτύπησε την πόρτα.

Atlanta Police Department/Youtube

Του έγνεψε να περάσει, και του είπε πως υπήρχε ένα θέμα με την υπόθεση της Ebony. Καθώς οι αστυνομικοί έκαναν έναν έλεγχο ρουτίνας στο αυτοκίνητο της Ebony, ανακάλυψαν κάτι που δικαιολογούσε το γιατί η Ebony έκλαιγε με λυγμούς νωρίτερα.

Το μυστικό

Ο αξιωματικός Glazier πήγε στο αμάξι για να δει με τα μάτια του την κατάσταση. “Πρέπει να κάνουμε κάτι για αυτό”, είπε όταν συνειδητοποίησε τι συνέβαινε. Μέσα στο αυτοκίνητο της Ebony υπήρχαν πολλές τσάντες, σακίδια, και άλλα αντικείμενα.

CNN

Με την πρώτη ματιά, κάποιος θα νόμιζε πως το αμάξι ανήκε σε κάποιον ρακοσυλλέκτη. Όμως όταν κοίταξαν καλύτερα, συνειδητοποίησαν κάτι τραγικό. Η Ebony και τα παιδιά της κοιμόντουσαν και ζούσαν μέσα σε αυτό το αυτοκίνητο. Φαίνεται πως ήταν το μοναδικό τους σπίτι.

Η ομολογία

Μόλις ο αξιωματικός Glazier συνειδητοποίησε την τραγική αλήθεια, πήγε αμέσως στο κελί της Ebony για να της μιλήσει. Της είπε πως έψαξαν το αυτοκίνητο και πως βρήκαν πολλά πράγματα που δεν ανήκαν εκεί. Τότε τους ανοίχτηκε, και διηγήθηκε την ιστορία της.

Atlanta Police Department/Youtube

Από τότε που η οικογένεια μετακόμισε στην Ατλάντα, η Ebony έκανε βάρδιες σε ένα κατάστημα Walmart. Ο μισθός δεν ήταν αρκετός. Αυτή και δύο από τα παιδιά της είχαν χρόνια προβλήματα υγείας, πράγμα που έκανε τα έξοδά τους ακόμα μεγαλύτερα.

Άστεγη

Καθώς δεν μπορούσε να αποταμιεύσει τίποτα, δεν μπορούσε να δώσει την προκαταβολή για ένα διαμέρισμα. Αυτήν και τα παιδιά της είχαν μείνει άστεγοι. Τους τελευταίους έξι μήνες, ζούσαν μέσα στο αμάξι τους. Όταν ο αξιωματικός άκουσε αυτήν την ιστορία, λυπήθηκε βαθιά για την φτωχή οικογένεια.

Atlanta Police Department/Youtube

Δεν μπορούσε να φανταστεί πώς αυτή η οικογένεια διαχειριζόταν την έλλειψη στέγης τους για μισό έτος. Ήταν τέσσερα άτομα! Δεδομένου ότι είχαν επίσης τα πράγματα τους στο αυτοκίνητό, ο αρχηγός Glazier δεν μπορούσε να φανταστεί πόσο στρυμωγμένα κοιμόντουσαν κάθε βράδυ.

Ντροπή και φόβος

Μία από τις μεγαλύτερες δυσκολίες της Ebony, ήταν που δεν έβρισκε ένα μέρος να παρκάρουν κάθε βράδυ και να ξεκουραστούν. Κάποιες φορές, αντί να κοιμηθεί, η Ebony οδηγούσε όλο το βράδυ στους δρόμους για να διασφαλίσει την ασφάλειά τους.

Atlanta Police Department/Youtube

“Πολλές φορές δεν κοιμόμουν καθόλου γιατί κοιμόντουσαν τα παιδιά”, είπε η Ebony. “Προσπαθούσα να εξασφαλίσω πως δεν θα μας συμβεί τίποτα, να μην μας ληστέψει κανένας… Και κοιμόμασταν κάθε βράδυ μέσα στο αμάξι”. Καημένη Ebony.

Ένιωθε πως απέτυχε

Η Ebony ένιωθε μεγάλη ντροπή που έπρεπε να υποβάλλει τα παιδιά της σε αυτή την κατάσταση. Γι’ αυτό την κρατούσε μυστικό. Και για ένα διάστημα, δεν το γνώριζε κανένας. Όμως όπως όλοι ξέρουμε, κανένα μυστικό δε μένει κρυφό για πάντα.

Atlanta Police Department/Youtube

“Όταν τελείωνα από τη δουλειά, κοιμόμασταν ακριβώς εκεί στο πάρκινγκ στο αυτοκίνητό μου”, θυμάται. “Πολλοί άνθρωποι δεν το ήξεραν αυτό γιατί δούλευα ακόμα.” Είτε της άρεσε είτε όχι, δεν ήθελε να μεγαλώσει έτσι τα παιδιά της, αλλά δεν είχε άλλη επιλογή.

Βοήθεια

“Ζήτησα συγνώμη από τα παιδιά μου και τους είπα πως λυπάμαι”, είπε κοντεύοντας να βάλει τα κλάματα. Για λίγο καιρό, τα πράγματα πήγαιναν ακόμα καλά. Όμως όταν την σταμάτησε η αστυνομία, πίστεψε για μια στιγμή πως τελείωσαν όλα. Τώρα θα έχαναν το μοναδικό τους σπίτι.

Atlanta Police Department/Youtube

Ωστόσο, η Ebony δεν είχε απόλυτο δίκιο. Γιατί όταν ο αστυνομικός Glazier έμαθε για την κατάστασή τους, αποφάσισε να κάνει κάτι γι’ αυτό. Αυτή η γυναίκα μπορεί να παραβίασε το νόμο με τα θέματα του αυτοκινήτου της, αλλά δεν θα επέτρεπε σε μια οικογένεια να χάσει το σπίτι της.

Ψάχνοντας καταφύγιο

Ο αστυνομικός Glazier αποφάσισε να τηλεφωνήσει στον διευθυντή ενός ιδρύματος για αστέγους. Είχε γνωρίσει πρόσφατα τον διευθυντή και ήθελε να δει μήπως και τους βοηθούσε. “Του τηλεφώνησα, και του είπα πως έχω μία μητέρα με τέσσερα παιδιά, τρία αγόρια και ένα κορίτσι 17 ετών”, διηγήθηκε.

Atlanta Police Department/Youtube

“Και εκείνος μου απάντησε εντάξει, και πως έχει χώρο να τους φιλοξενήσει”. Αν έχετε ακούσει για τα καταφύγια των χειμώνα, συνήθως δεν υπάρχει καθόλου διαθέσιμος χώρος. Αλλά ήταν ένα θαύμα, δεν μπορούσα να το πιστέψω”. Ούτε και η Ebony μπορούσε να το πιστέψει.

Η διάσωση

Ο αρχηγός Glazier τότε επισκέφτηκε την Ebony και της είπε τα υπέροχα νέα. “Όταν με κάλεσε εκείνη την ημέρα, έβαλα αμέσως τα κλάματα. Προσπαθούσα για πολύ καιρό να βρω κενές θέσεις σε ιδρύματα για αστέγους”, είπε σκουπίζοντας τα δάκρυά της.

Atlanta Police Department/Youtube

“Κανείς δεν μας δεχόταν”, είπε. Ένιωθε ενθουσιασμένη γιατί τα παιδιά της θα είχαν πλέον μια κανονική στέγη πάνω από τα κεφάλια τους, αν και προσωρινή. Αλλά ο Αρχηγός Glazer δεν έκανε μόνο αυτό. Έκανε και κάτι που η Ebony δεν περίμενε καθόλου.

Δημοσιεύοντας την ιστορία

Ο αρχηγός Glazer ξεκίνησε έναν έρανο μεταξύ των υπαλλήλων της αστυνομίας, έτσι ώστε η οικογένεια της Ebony να έχει κάποια κεφάλαια για να ξεκινήσει τη ζωή της. Και για ένα χρονικό διάστημα, τους βοήθησε πολύ.

Jeff Glazier/GoFundMe

Ωστόσο, πολύ σύντομα συνειδητοποίησαν ότι τα χρήματα που συγκέντρωσαν δεν θα ήταν αρκετά για να προσφέρουν σταθερότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Για τον λόγο αυτόν αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν την ιστορία τους. Στη συνέχεια, το αστυνομικό τμήμα της Ατλάντα ξεκίνησε μια σελίδα στο GoFundMe για την Ebony και την οικογένειά της.

GoFundMe

Ο αστυνομικός Glazier έγραψε στην σελίδα: “Ο στόχος μας ήταν να πληρώσουμε για το ενοίκιο, το φαγητό, τα φάρμακα και τα μεταφορικά τους για ένα έτος. Έτσι θα μπορούσε να συνεχίσει να εργάζεται χωρίς να ανησυχεί μήπως μείνουν πάλι άστεγοι.

Jeff Glazier/GoFundMe

Αρχικά, ο στόχος τους ήταν να συγκεντρώσουν $15,000. Τον πέτυχαν μέσα σε λίγες μόνο ημέρες. Αποφάσισαν όμως να προσπαθήσουν να συγκεντρώσουν $75,000 για να καλύψουν τα ιατρικά έξοδα. Στο τέλος κατόρθωσαν να συγκεντρώσουν $70,321.

Ευτυχισμένο τέλος

“Ευχαριστώ από καρδιάς το Αστυνομικό Τμήμα της Atlanta”, είπε η Ebony. “Με βοήθησαν όσο κανένας άλλος. Όλο το τμήμα είναι σαν οικογένειά μου, γιατί μπορώ να τους τηλεφωνήσω για το οτιδήποτε”. Νιώθει απέραντη ευγνωμοσύνη για τον αστυνομικό που την σταμάτησε εκείνη την ημέρα και άλλαξε τη ζωή της.

Jeff Glazier/GoFundMe

“Αν δεν με είχε σταματήσει εκείνη την ημέρα, θα ζούσα ακόμα μέσα στο αυτοκίνητό μου, ρισκάροντας κάθε μέρα. Εκείνος ο έλεγχος μου έσωσε κυριολεκτικά τη ζωή”. Τώρα, βλέπει πλέον την αστυνομία και την τροχαία με εντελώς διαφορετικό μάτι.

Advertisement